View Full Version : искам да попитам за добър сервиз за алфи
здравейте колеги отново от мен от 3 дни лутане и разпитване по сервизи , цената която ми казват за ремонт на скоростната кутия и половината ми кола горе долу :)
иначе днес отидох до вантотреид и онез са ебати главорезите искат ми 1100лв за ремонт на скоростната кутия, след това отидох пак до някав ами си оказа малко долнопробен а и онзи майче и хабер си няма от алфи там ми искат 600 лв мах , та въпроса ми е моля да ми препоръчате сервиз от който сте доволни и да е в софия и ако може телефон и ако там е хилядарка ще я закарам там защото е изпробван благодаря
Колега кви са тея цени бе тва са безбожни цени.Тука в Пазарджик за сваляне на скорости взимат 50лв и 50лв работа да вземат ае най-много до 150лв да стане труда и частите квита трябват виж цените на частите.Защо не се огледаш за втора употреба
ми проверих няколко места и взимат от 250 - 300 за отваряне само на скоростите
Обърни се към него, http://clubalfaromeo.com/forum/profile. ... ile&u=2003 (http://clubalfaromeo.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2003) много е коренктен не вярвам да ти земе такава космическа сума,но му пиши ЛС :)
dellltata
09-01-2008, 21:51
ЧЕТА ЧЕТА И НЕВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ .ЯВНО ОСЛЕПЯВАМ.50 СВАЛЯНЕ И 50 ОТВАРЯНЕ-БЕ ПИЧ В МОРГАТА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ НА МОМЧЕТАТА ДЕТО РАЗФАСОВАТ КУТИИ БЕЗОГЛЕДНО И С НЕВЪЗМОЖНОСТ НИКОГА ДА Я СЪБЕРАТ -ПОНЕ ПРИЛИЧНО КАМО ЛИ ДА ТИ Я НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА РАБОТИ.А В ПАЗАРЖИК МОЖЕ БИ И СВИР.....ТИ ПРАВЯТ.ВТОРАТА УПОТРЕБА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ АКО ТИ СИ ИМАШ СЕРВИЗ -ЧЕ АКО НЕСТАВА КАТО Я КАЧИШ ДА СИ ПРАВИШ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ДОКАТО НАМЕРИШ СВЯСТНА-КОЛКО ПЪТИ??????ОТ КОЛА НА ЧАСТИ -УДАРЕНА ...Е МАЛКО ПО ДОБРО РЕШЕНИЕ.ЗАВИСИ ОТ УДАРА НО И ТАМ.......А КАКВИ ЧАСТИ ЩЕ ТРЯБВАТ??? НЕ Е ТАКА ЛЕСНО .АКО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДАВКИ САМО ДОБРЕ -НО ИМА И ТАКИВА КОИТО СА С ВАЛА :idea: :idea: :idea: .А СЪЕДИНИТЕЛЧЕ ??И НАКРАЯ ПАК ХИЛЯДАРКА СИ ЛЕПНАЛ.АЙДЕ СПОЛАЙ ТИ
Колеги...ами в Сливен има ли някакъв сервиз, където могат правилно да ми сложат ремъка и ролките
ЧЕТА ЧЕТА И НЕВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ .ЯВНО ОСЛЕПЯВАМ.50 СВАЛЯНЕ И 50 ОТВАРЯНЕ-БЕ ПИЧ В МОРГАТА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ НА МОМЧЕТАТА ДЕТО РАЗФАСОВАТ КУТИИ БЕЗОГЛЕДНО И С НЕВЪЗМОЖНОСТ НИКОГА ДА Я СЪБЕРАТ -ПОНЕ ПРИЛИЧНО КАМО ЛИ ДА ТИ Я НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА РАБОТИ.А В ПАЗАРЖИК МОЖЕ БИ И СВИР.....ТИ ПРАВЯТ.ВТОРАТА УПОТРЕБА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ АКО ТИ СИ ИМАШ СЕРВИЗ -ЧЕ АКО НЕСТАВА КАТО Я КАЧИШ ДА СИ ПРАВИШ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ДОКАТО НАМЕРИШ СВЯСТНА-КОЛКО ПЪТИ??????ОТ КОЛА НА ЧАСТИ -УДАРЕНА ...Е МАЛКО ПО ДОБРО РЕШЕНИЕ.ЗАВИСИ ОТ УДАРА НО И ТАМ.......А КАКВИ ЧАСТИ ЩЕ ТРЯБВАТ??? НЕ Е ТАКА ЛЕСНО .АКО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДАВКИ САМО ДОБРЕ -НО ИМА И ТАКИВА КОИТО СА С ВАЛА :idea: :idea: :idea: .А СЪЕДИНИТЕЛЧЕ ??И НАКРАЯ ПАК ХИЛЯДАРКА СИ ЛЕПНАЛ.АЙДЕ СПОЛАЙ ТИ..........
Колега, това е форум за да се помогне по някакъв начин на другите. Като знаеш реалните цени дай предложение, а колкото до цените в провинцията - те са по ниски....стандарт. Сори за офтоп-а, но и аз ослепях като си губя времето да чета глупости.
f0rce1001
10-01-2008, 22:50
Колеги...ами в Сливен има ли някакъв сервиз, където могат правилно да ми сложат ремъка и ролките
Отиди в сервиза на Citroen, който е на "Чавдар" и Бургаското... мисля че там беше. Познавам собственика и знам, че момчетата работят много добре... Успех!
Христо_Сираков
17-01-2008, 21:38
Отиди в сервиза на Citroen, който е на "Чавдар" и Бургаското... мисля че там беше. Познавам собственика и знам, че момчетата работят много добре... Успех!отиди в сервиза на hit-ko христо се казва има тъкъв и в ямбол аз там ще ходя за смяна на вариатор др. седмица
Отиди в сервиза на Citroen, който е на "Чавдар" и Бургаското... мисля че там беше. Познавам собственика и знам, че момчетата работят много добре... Успех!отиди в сервиза на hit-ko христо се казва има тъкъв и в ямбол аз там ще ходя за смяна на вариатор др. седмица
Къде е този сервиз Хит-Ко
Христо_Сираков
17-01-2008, 23:17
Къде е този сервиз Хит-Коhttp://www.axm-auto.com/тук има инфо къде се намира но сега немога да го отворя за да ти кажа къде е точно ако не го намериш утре ще го намеря аз адреса и ще ти го пратя колкото до мен аз ще ходя направо в ямбол
DJraceman
17-01-2008, 23:45
Lisan & Drigata те ще ти свършат страхотна работа много са добри и са супер професионалисти Успех