Log in

View Full Version : колеги в понеделник влизам в сервиз доста солено

Gpower
10-01-2008, 18:21
но най вече ще ми правят алфата,защото ми втръсна от тоз умрел голф да го карам ебати каруцата иначе ремонта ми излиза 1300 лв оправяне на скоростна кутия , сменяне на ремак и ролки и онз прослувут вариатор и другия ремак и него ще го махнат орпавяне на картера сменяне на някои друг лагер сменяне на накладки и засега е това , но мисля че като влезне в сервиза в понеделник тез 1300 ще са поваче, че кои знае още какво ще има за сменяне и вече нямам търпение да си върна колицата :)

tvr
10-01-2008, 18:26
След като прочетох изброените неща мисля че с работа и части 1300лв е нормална цена

ако искаш се допитай и до Lisan - Сашо, аз лично съм доволен от него.

Успех

Tsetso
10-01-2008, 18:26
но най вече ще ми правят алфата,защото ми втръсна от тоз умрел голф да го карам ебати каруцата иначе ремонта ми излиза 1300 лв оправяне на скоростна кутия , сменяне на ремак и ролки и онз прослувут вариатор и другия ремак и него ще го махнат орпавяне на картера сменяне на някои друг лагер сменяне на накладки и засега е това , но мисля че като влезне в сервиза в понеделник тез 1300 ще са поваче, че кои знае още какво ще има за сменяне и вече нямам търпение да си върна колицата :)

Колега, в София има клубен сервиз, първо опитай там, на никой няма да откажат помощ.

Gpower
10-01-2008, 18:30
е както казах тез 1300 ще са много поваче и аз не бях пипал по нея нищо откато ч купих май месец, защото брад и бащами няма и нищо спокойно, но вече си знам няма да слушам тез със стаж на лади жигули и про4ие но както обявих цената ми се струва че ще е много поваче защото ще се намери още какво да сменят по нея , а мислех джанти да си купувам ама вече няма всичко отива за ремонт по двигателя

BillyBoy`
10-01-2008, 20:04
еми така е като не се оправят нещата на време това следва даване на пари до полуда :wink: