PDA

View Full Version : За тези които отиват на море!

Bobo
25-07-2005, 18:00
Километри колони по пътя към Бургас
25 юли 2005 / News.dir.bg

Километрични колони се образуват по пътя за Южното Черноморие в отсечката Карнобат - Бургас. Тесният път и тежкотоварни камиони затрудняват движението.
Изнервени шофьори се опитват да надскочат себе си и колоните и предизвикват леки катастрофи, които забавят допълнително останалите автомобили. Затова е по-добре да тръгнете за морето през уикенда като предвидите 1 час за тежкия трафик. Неделята се размина без смъртни случаи, докато в събота, 23 юли, по пътищата на страната загинаха петима. 34-годишният И.Х. от карнобатското село Невестино предизвика катастрофа, при която пострада 7-годишната му дъщеря. Фордът му "самостоятелно" се блъснал в крайпътно дърво и в резултат детето на водача, който се качил в колата с 2.14 промила алкохол в кръвта, е прието в бургаската болница с комоциo.

Mury
25-07-2005, 18:01
Километри колони по пътя към Бургас
25 юли 2005 / News.dir.bg

Километрични колони се образуват по пътя за Южното Черноморие в отсечката Карнобат - Бургас. Тесният път и тежкотоварни камиони затрудняват движението.
Изнервени шофьори се опитват да надскочат себе си и колоните и предизвикват леки катастрофи, които забавят допълнително останалите автомобили. Затова е по-добре да тръгнете за морето през уикенда като предвидите 1 час за тежкия трафик. Неделята се размина без смъртни случаи, докато в събота, 23 юли, по пътищата на страната загинаха петима. 34-годишният И.Х. от карнобатското село Невестино предизвика катастрофа, при която пострада 7-годишната му дъщеря. Фордът му "самостоятелно" се блъснал в крайпътно дърво и в резултат детето на водача, който се качил в колата с 2.14 промила алкохол в кръвта, е прието в бургаската болница с комоциo.Е аз ще тръгна към 4.00 сутринта та до 9.00 да съм на морето

valjo
25-07-2005, 18:02
мда и аз мога да потвърдя, като в софийско задръстване е :(

пазете се, пълно е с ненормалници
и ако можете, пътувайте в нетипично за останалите време ...

Max
25-07-2005, 23:12
пазете се, пълно е с ненормалници
и ако можете, пътувайте в нетипично за останалите време ...

Например тръгване от София в 14:00! :wink:
Аз имам чувството, че всяка година все по-зле става! :roll:

gigi
26-07-2005, 00:07
Да там найстина е гадно и с всяка година става по зле. Миналата година се бяха ударили зверски заради някакви тирове. Просто пътя не може да поеме трафика. :bangin:

Alfa User
26-07-2005, 19:51
Аз пък не бих ви препоръчал да пътувате нощем. В този участък апашите дебнат и слагат капани за нощните пътници. Направо е ужас - ако нямате поне двама човека с вас, въоръжени поне с един пистолет и един автомат, не се хващайте. Или най-малкото - карайте по-бавно и се оглеждайте внимателно. Не искам да плаша никого, но просто напоследък зачестиха тия случки...

Max
26-07-2005, 22:38
Аз пък не бих ви препоръчал да пътувате нощем. В този участък апашите дебнат и слагат капани за нощните пътници. Направо е ужас - ако нямате поне двама човека с вас, въоръжени поне с един пистолет и един автомат, не се хващайте. Или най-малкото - карайте по-бавно и се оглеждайте внимателно. Не искам да плаша никого, но просто напоследък зачестиха тия случки...

В такъв случай да попитам къде са полицаите, които иначе толкова съвестно преследват шофьорите за щяло и нещяло??? :brickwall:

MONI
27-07-2005, 08:52
Аз мисля да потегля към 4 -5 часа сутринта....много е приятно ...няма почти никви коли и е доста прохладно......миналата година пък тръгнах към 6 - 6 и половин пак нямаше проблем с движението.....но беше към Варна

BatVas
27-07-2005, 09:26
Аз също мисля да тръгна на 6-ти към 4-5 сутринта и се надявам да избегна голямото движение , ама не съм сигурен дали от Бургас на долу няма пак да ме хване към девет натоварено двужение.

П.П Мони, ако тръгваш на 6-ти може да тръгнем заедно :drive: :drive:

valjo
27-07-2005, 09:38
Аз също мисля да тръгна на 6-ти към 4-5 сутринта и се надявам да избегна голямото движение , ама не съм сигурен дали от Бургас на долу няма пак да ме хване към девет натоварено двужение.

П.П Мони, ако тръгваш на 6-ти може да тръгнем заедно :drive: :drive:
ще те хване :)
но насрещен трафик няма да има или ще е слаб, така че може да рацираш ;)
но внимавай щото и тва е опасно ... :torch:

Kostadin
27-07-2005, 09:54
аз потеглям този уйкенд не съм решил точно кога, ако още някой ще пътува този уйкенд към Бургас да свирка :super:

alf
27-07-2005, 10:14
аз потеглям този уйкенд не съм решил точно кога, ако още някой ще пътува този уйкенд към Бургас да свирка :super:
сфир сфир
аз потеглям в събота сутринта 8)

pumukle
27-07-2005, 11:38
Аз пътувам в понеделник за сл.бряг
Като си правих резервацията не обърнах внимание на датите и я направих от 1-ви :roll:
после като видях, че 30 и 31-ви са събота и неделя се обадих....но вече беше късно....места нема! :not-fair:
Така, че .....в понеделник...и аз мисля рано да тръгна...към 5-6 ч.

Kostadin
27-07-2005, 11:40
сфир сфир
аз потеглям в събота сутринта 8)
и аз бе батка аре заедно а :D

hf hpe
27-07-2005, 11:51
за пътуващите към Бургас си мисля, че когато и да тръгнат все ще има попътен трафик
някой велик умник е решил, че сега е най-подходящият момент да се прави ремонт на пътя
в момента се ремонтира пътната настилка в Карнобат и колоните от коли започват на около 10 км преди града и се поразрежда на разклона за каблешково

аз мога да споделя следното с Вальо тръгнахме от София в 03:00 часа и минахме по подбалканската за да проверим положението в Павел баня, по този път до Сливен положението беше прекрасно.
Но след Сливен положенито беше трагично (там бяхме около 07:30 часа).
Така че когато и да тръгнете положенито към Бургас си мисля, че ще е същото.

И един съввет от мен(кой както иска да го приема, но аз си изпатих), въоръжете се с търпение и не се поддавайте на емоцийте, изпреварването на колоната от коли е безмисленно вервайте ми, може да си навлечете само неприятности (на нас ни се размина да не са с фатален край)

по добре на плажа отколкото в болница 8) 8) 8)

pumukle
27-07-2005, 11:54
по добре на плажа отколкото в болница 8) 8) 8)
RESPECT!

hf hpe
27-07-2005, 12:08
само искам да добавя, че за инцидента който можеше да бъде наистина с много тежки последици обвинявам единственно себе си, че се подадох на емоцията

valjo
27-07-2005, 12:20
само искам да добавя, че за инцидента който можеше да бъде наистина с много тежки последици обвинявам единственно себе си, че се подадох на емоцията
поддал си се ти, то бууста те влачи, па иди не се поддай :boost:

ми да е жива и здрава делтата че е управляема на всяква настилка :drive: