Log in

View Full Version : Имаме ли член с С 1011?

Alfa 156
25-07-2005, 20:38
Със сива 156 комби, имаше триъгълна лепенка cuaro sportivo? Та идеята ми е, че днес беше паркирал безобразно в близост до РУМ Черни Връх :? :evil: :? Ако не беше с тази красива кола и заподозрян член на клуба: :dark2: :cussing: :cussing:

Az4o
26-07-2005, 15:27
Преди 2 часа видях въпросната Алфа на Графа .. караше я жена :shock: - мъчеше се с неистови усилия да я паркира между едни колове .. знаете там как е .. точно минавах покрай нея като включи задна (или поне опита) така изквича жално количката .. направо ми се сви сърцето .. :cry:

Alfa 156
26-07-2005, 22:22
Преди 2 часа видях въпросната Алфа на Графа .. караше я жена :shock: - мъчеше се с неистови усилия да я паркира между едни колове .. знаете там как е .. точно минавах покрай нея като включи задна (или поне опита) така изквича жално количката .. направо ми се сви сърцето .. :cry:

Вече всичко е ясно, аз пък как не се досетих веднага, че това произведение на изкуството в дисциплината паркиране може да бъде дело само на ЖЕНА :!: :!: :!: Горката кола :rip:

Max
26-07-2005, 22:32
DEL

Quadrifoglio
27-07-2005, 00:44
Нередно е да пишете по темата за 1011 особено отрицателни неща мисля че сте грешна посока!

Az4o
27-07-2005, 09:29
Нередно е да пишете по темата за 1011 особено отрицателни неща мисля че сте грешна посока!

ако визираш мен .. не мисля че съм казал нещо отрицателно за колата или пък за собственика/собственичката й :roll: Просто отговорих до някаква степен на колегата, който питаше чия е въпросната алфа .. :wink:

valjo
27-07-2005, 10:17

ауч :blush: .... това май е най-известния член на клуба... :band: :bg:

толкоз ли не я познахте бе :bangin:

м-дамм

MONI
27-07-2005, 10:19

ауч :blush: .... това май е най-известния член на клуба...

толкоз ли не я познахте бе :bangin:

м-дамм

Аууууу ти незнам дали разбра какъв майтап стана когато бяхме във кръчма в Изток м/у колегата Борислав/пумукъл и Григор :lol: относно май същата госпожа

BatVas
27-07-2005, 10:36
Аууууу ти незнам дали разбра какъв майтап стана когато бяхме във кръчма в Изток м/у колегата Борислав/пумукъл и Григор :lol: относно май същата госпожа

Да бе смешно ти е на теб ама я питай Борислав-доста сконфузно се получи, особено като каза че ако отиде и се развилнее в Куба и на него може да кръщават деца

pumukle
27-07-2005, 11:26
е аиде нема нужда....... :oops:
освен това аз само хубави неща казах.....
тя е човек към когото изпитвам огромен респект и уважение и се гордея че има такива Българи с главно Б

SIS
27-07-2005, 11:29
Е сега ако вземете да осветлите и нас - непросветените за когой толкова известен става дума !!!

pumukle
27-07-2005, 11:41
Ако Григор реши.......да каже
Аз съм дал обет да мълча :shutup:

MONI
27-07-2005, 11:43
е аиде нема нужда....... :oops:
освен това аз само хубави неща казах.....
тя е човек към когото изпитвам огромен респект и уважение и се гордея че има такива Българи с главно Б

Да абсолютно беше така ....нищо лошо не си казвал просто самата ситуация беше много забавна.........само че за околните разбира се :wink:

pumukle
27-07-2005, 11:45
:D

Dodo 155
30-07-2005, 16:27
Трябвало е да и паркирате колата, като сте видели, че има затруднение жената :wink:
А колкото до мъже шофьори, просто не искам да отварям скоба, че .... няма да ми стигне мястото на сървъра :tooth: :tooth: Такива случаи съм виждал с такива образи, че жените-шофьори се явяват професионалисти :metal: :tooth: :tooth:
Жена ми например сигурно ще удари Алфа-та ми ако и дам да паркира, ама ако седне зад волана на Лада ще сложи 1/2 форумисти в малкия си джоб :wink: :tooth: :tooth: Паркиране, маневри, управление, всичко :idea:
Недейте да съдите по това някой как паркира или включва скоростите и съединителя :Yoda:

п.с. Нека модератора да удари катанеца ......

Aquila
30-07-2005, 18:20
Е добре де ,кажете за кой става въпрос. Ясно,че вие се познавате и знаете ама има и други хора тук :lol: