View Full Version : Внимание опасен тип ходи по форумите
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17910
Какво му е опасно?.......никои не те кара да му вярваш!
MainaCore
15-01-2008, 11:09
оле оле :lol: смлях се от смях :) тоя пълен идиот :)
По опасен от мен няма :!: ....ако не вервате питаите шефа на форума!
Аве, незнам дали е опасен, ма поне доста се посмях на тая тема в Опел клуба.....
Не го посещаваи тоя клуб!....че ще хванесх ръжда :idea:
леле........ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
тоя е за Оскар....
леле........ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
тоя е за Оскар.... Благодаря за признанието :D
Ама забелязвате ли кой го разконспирира а :metal:
Тиквен оскар имаше предвид колегата по горе, ама нищо де :)
cvetelin
15-01-2008, 16:54
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
припаднах от смях. теа хора акъл нямат
аз понеже съм стар опелджия и редовно го чета и него форум и още от лятото му гледах измислените истории и много ме беше яд че хората му се връзваха ама сега добре го подредих :twisted:
cvetelin
15-01-2008, 17:02
аз понеже съм стар опелджия и редовно го чета и него форум и още от лятото му гледах измислените истории и много ме беше яд че хората му се връзваха ама сега добре го подредих :twisted:
верно нямаш равен. :lol:
:) абе този не е ли същия дето се подвизаваше във Фиат форума...ама карал коли най-различни всеки ден. Купил си Гранде Пунто точно след премиерата му в България и за 5 месеца му навъртял 100 000 км. Ама му омръзнало и така нататък...лудница :lol:
... споко пича скоро ще се похвали че кара 8С :D
Нека си кара........сънищата са безплатни :sleepy:
Ама забелязвате ли кой го разконспирира а :metal:Евала колега
Този които е сменил опела за Алфа, трябва много да черпи :tequilla: ....Чудно ми е :roll: зашто се връща ка тамното минало :crybaby:
Този които е сменил опела за Алфа, трябва много да черпи :tequilla: ....Чудно ми е :roll: зашто се връща ка тамното минало :crybaby:
Ами аз си ровя в всички форуми а специално с опел форума се имам с доста хора които познавам от събори и т.н
на следващия италфест ще съм първа кипра :biggringift:
:shock: :shock: немам думи :shock: :shock: