Log in

View Full Version : Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?

Бобби
15-01-2008, 18:08
И все още движи :!: ....прилагам и талона, тъи като еди колега от Русе искаше да го види!!!...но докату го прикача, ..изтриха темата....както обикновено се получава с темите пуснати от мен :!:

Kuku
15-01-2008, 20:33
..изтриха темата....както обикновено се получава с темите пуснати от мен :!:Ееее, защо направиха така тия, значи?! :gruebel:

pr_00f
15-01-2008, 20:40
Тези модератори големи гадове се извъдиха бре.
Как не ги е срам.
Пък и търпеливи - странна работа още не са те баннали :)

Kuku
15-01-2008, 21:01
Отказа баса - можеше да пийнеш две бирички на аванта :lol:

trouble
15-01-2008, 21:04
Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай....

Бобби
16-01-2008, 08:32
Отказа баса - можеше да пийнеш две бирички на аванта :lol: Не го отказах!....просто с това :ban:...нямаше как да се хванем!....между другото биричките за теб, защото щеше да спечелиш :D ....незнаех, че са толкова драконски мерките :roll:

Бобби
16-01-2008, 08:35
Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай.... Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!

Бобби
16-01-2008, 08:42
Тези модератори големи гадове се извъдиха бре.
Как не ги е срам.
Пък и търпеливи - странна работа още не са те баннали :) Не ги познавам!...така, че неизказвам мнение :grandpa: ...ти си старо куче тук!...би трябвало да знеш! :!: :wink: :!: :D

trouble
16-01-2008, 09:06
Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай.... Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!

Не не го познавам...само 2-3ма с Алфи знам от нашия град...

slav40
16-01-2008, 09:31
Каква беше темата ... :crazy:

Lame_0ne
16-01-2008, 11:54
Каква беше темата ... :crazy: Варни се малко по назад!...или не ти включва задна :butt:

Основен принцип: Ако няма какво да кажеш - не го казвай!!!

Бобби
16-01-2008, 11:56
Пуснах е тази тема, защото от няколко дена сам в този форум.....не виждам някои да сам обидил, а отношението кам мен е обратно!...защо ми трият мненията????...незнам!...като други се даржат много по цинично!......та да си доида на думата - пуснах е, защото и от вчера да сам тук, карам Алфа почти 16 години (виж талона по горе).....да затворя устата на някои, които ми казвт, че карам колело без каска :D ......абе, и колело карам :lol: ....не се засягам от непознати....ЗДРАВЕ ДА Е ПИЧОВЕ....и не дотам пичове!....за дамите само хубави неща :big_flowers: .......виждам, че има красиви саздания тук :shock:

morfius
16-01-2008, 12:02
Хайде да вземеш да си припомниш българския език първо... все едно на шльокавица пишеш.
А за отношението ... вица за мутрата в насрещното знаеш ли го?

Бобби
16-01-2008, 12:35
За правописа, ще се постарая!...от вчера се сблъсках с клавиатурата :brickwall: .....кажи вица :wink:

morfius
16-01-2008, 12:49
Една мутра за по лесно подкарал в насрещното, хаос и паника с/у него... чак по радиото съобщили за шофьора в насрещното платно.
Мутрата чува радиото и се оглежда учудено - "как един бре, много са."
Казах го в змисъл - ако всички други са на противно мнение, може да се окаже, че има причина.

pr_00f
16-01-2008, 13:05
Боби не си четеп личните съобщение - най -отгоре под надписа Club Alfa Romeo Bulgaria има едно бутонче лични съобщения, използвай го .

Бобби
16-01-2008, 13:07
:DВица го бива!....от мнения не се храня!

Бобби
16-01-2008, 13:08
Боби не си четеп личните съобщение - най -отгоре под надписа Club Alfa Romeo Bulgaria има едно бутонче лични съобщения, използвай го . Я...ДА ВИДИЯ, КАКВО ИМА ТАМ :shock:

VFTI
16-01-2008, 18:50
:Suicide: :Suicide: Не издържам вече...Може ли ме да баннете :cry:

trouble
16-01-2008, 20:59

Ти какво имаш против човека...я го оставете момчето бре...

Xtrime7
16-01-2008, 22:35
Като искате нещо по-различно гледайте ТЕЛЕВИЗИЯ. И аз не издържах.

Kuku
16-01-2008, 23:52
Добре де, искате да кажете, че трябва 100 човека да се съобразяват с 1 ?! :?

Бобби
17-01-2008, 08:09
Добре де, искате да кажете, че трябва 100 човека да се съобразяват с 1 ?! :? Ще замълча :cry: ...няма да пикая, срещу вятара....известно време!...кадето не те приемат, трудно е да се набуташ :wc:

Бобби
17-01-2008, 08:16
:Suicide: :Suicide: Не издържам вече...Може ли ме да баннете :cry: Стига си плакал :heavy_cry: ...исках да ти помогна да не си запалиш Алфата с някои измислени съпротивления, но ти като не ме разбираш!......не се пренасяй в жертва!...Извинения от мен, ако се засягаш от непознат! :handshake:

cvetelin
17-01-2008, 08:45
абе кво всички се дракате с най стария сектант. вместо да го уважавате като един от първите фенове на марката вие тука го нападате. кво като пише по всички теми. и търтея е на всяко гърне мюрдия ама никой нищо не му казва. и той спами по всички теми за тва има 5000 и кусур мнения.
спрете да нападате човека. нека си пише кво толкова.

кво ти пречи на тебе ?

Като искате нещо по-различно гледайте ТЕЛЕВИЗИЯ. И аз не издържах. ами на тебе?

престанете да се дразните и обиждате човека!

pr_00f
17-01-2008, 09:39
Я се спирайте всички че ...........

Ситуацията е ъндър контрол дето се казва.
Хайде да се укротим всички и лека полека да оправим нещата а ?

cvetelin
17-01-2008, 09:56
Я се спирайте всички че ...........

Ситуацията е ъндър контрол дето се казва.
Хайде да се укротим всички и лека полека да оправим нещата а ?

модераторския екип спрете да триете постове и теми на човека.
отнасяйте се развно към всички и няма да има интриги и караници.
не да лансирате някой, а на другия да му триете и да му бучите.
нека има уважение от и към всички!

нека има спокойствие и тишина и да не нарушаваме добрия тон във форума.

поздрави :)

Бобби
18-01-2008, 09:23
Моито уважение :clap: за тези, на който не преча!.....а за другите :repuke: ...ако ме познават реално...може би няма да е така! Пичове, не се засягайте!!!.....най вече виртуално! :comphits: ..накрая излиза, че се заяждаш с монитора...

Бобби
18-01-2008, 09:24
Моето уважение :clap: за тези, на който не преча!.....а за другите :repuke: ...ако ме познават реално...може би няма да е така! Пичове, не се засягайте!!!.....най вече виртуално! :comphits: ..накрая излиза, че се заяждаш с монитора...