View Full Version : Ново правителство-какво ли ни чака???
Как мислите че ще мине гласуването? Ще има ли ново правителство?
Кога ще падне то, ако го има - първия вот на недоверие, може би?
Мислите ли че е по добре да има някакво правителство, отколкото да зацикляме в безвластие и да зацикляме с реформите за Евро съюза?
П.П Не знам дали е удачно да се пуска такава тема в автомобилен форум-ако модераторите преценят да я изтрият. Ама все пак смятам че сме някаква малка общност и е нормално да обсъждаме и да се интересуваме от нещо което касае страната ни и нашето бъдеще - всички сме млади хора.
Моето скромно мнение е че правителството ще мине този път, колкото и да не ми се иска. Съдя само и единствено по думите на Доган. Това което не е казал, не е станало.
А след това какво ни чака, само можем да гадаем.
Нямам нищо против турците в Турция, но тези 'нашите' са висша форма озлобени и жадни за власт души.
ПС.
Мисля че темата си е ОК, все пак е в подходящия раздел.
Нямам забеежки към темата като модератор :D
Иначе какво ще стане само времето ще покаже. Но моето мнение е че каквото и правителство да се състави България няма да влезе е ЕС пред 2007. Ще трябва да почакаме според мен. Просто с тази престъпност няма начин да ни вземат, а и не само престъпността е проблем. А и е по добре за нас да не се бърза много с влизането.
Аз самия си задавам горните въпроси и нямам еднозначен отговор. В момента мисля че трябва да се избере по-малката злина - предсрочни избори или неприемливо правителство. Ако са предсрочни избори ще се забавим и резултата може да е още по объркващ, от друга страна такова правителство може да оплеска нещата още повече(дано не стане така де-надявам се) :? :? :? :?: :?: :?:
аз си мисля, че предсрочните избори са най-лошият сценарий който може да се сличи
на тези избори гласувалите бяха много малко, на следващите ще са още по малко
тогава в парламента ще имат много по голямо присъствие формации като ДПС и атака
така, че според мен по добре е да имаме правителство, мисля си че ако има малка подкрепа в парламента ще е по-добре като цяло защото ще се бори за симпатийте на всички партии(което де да знам може и да не е съвсем в плюс)
Съгласен съм че на предсрочни избори ще има по-малка избирателна активност, което от своя страна ще доведе до казаните по-горе от Еньо резултати.
А сега какво става като цялата опозиция напусна парламента и няма кворум-докога може да се прави така и да бавят нещата, какво може да спечелят с това - освен че някой ако иска да подкрепи правителството трябва да влезе в парламентарна зала, което и при таен вот ще се види кой е подкрепил правителството, въпреки възприетата от съответната опозиционна партия позиция. :roll: :?: :?:
мдаа
наще политици пак показаха, че искат те да са добре на страната
защото колкото и да не харесвам бсп и дпс в момента няма кой друг да управлява а предсорчните избори са най-лошия сценарий.
Има то, има ...:grandpa:
ама комунистическата наглост край няма, така че им трябва шамар :smackbum:
Има то, има ...:grandpa:
ама комунистическата наглост край няма, така че им трябва шамар :smackbum:
има кур (без извинение)
тоа дето го визираш просто няма шанс а и не става за това
Е кой бе Вале,кой???
Другия вариянт е Доган да получи мандат - да предложи същия кабинет, евентуално с някое министерство дадено на Софиянски и да мине, иначе за дясно правителство е абсурд да се състави, а и да се състави от толкова много десни партии всеки с различно виждане и без единна политика мисля че ще е мъка(не че аз от макроикономическа гледна точка не предпочитам дясна политика-дясна само по отношение на икономиката,не крайно дясна), може експертно, ама то няма да бъде пак точно експертно защото сме БГ и ще бъде доминирано пак от някоя партия и другите пак няма да са доволни и пак ще изпълнява политически поръчки, ще си управляват някои партии в сянката на експертен кабинет, тъкмо после няма да поемат политическа отговорност.
оки бе пичове, седете кротки и глейте кво ше стане като дадат мандата на Дедо ви :grandpa: :)
изведнъж ше се окаже, че има 2ма 3ма, дето искат коалиция
и всичко заспива :rockon:
ключовите министри си остават от предното правителство :firstprize:
и за да не съм голословен:
Съотношение на силите в 40-ия парламент:
Коалиция за България - 82
Национално движение Симеон Втори - 53
Движение за права и свободи - 34
Коалиция "Атака" - 20
ОДС (СДС, Демократическа партия, "Гергьовден", БЗНС, НС-БЗНС) - 20
"Демократи за силна България" (ДСБ) - 17
БНС - 13
Независими - 1
Общо: 240
демек бсп+дпс има 166 гласа + 1 независим от атака = 117
единствения вариант да има правителство не на бсп и дпс е ВСИЧКИ останали партии да се обединят което просто е смешно
иначе казано играем си на кой още не е получил парче от баницата
...
единствения вариант да има правителство не на бсп и дпс е ВСИЧКИ останали партии да се обединят което просто е смешно
...
абе Гуле, кой е казал, че ше е без ДПС бе ....;)
абе спокооо бееее, соколето не прасе тревка бе......
дишни .... ;)
...
сокола за разлика от сакса си държи на думата
не съм неспокоен ни най-малко ни са грижи ти за мен
:wink:
...
сокола за разлика от сакса си държи на думата
не съм неспокоен ни най-малко ни са грижи ти за мен
:wink:
хаха ... политик и "дума" муахахах
ще се направи "правителство на националната отговорност"
на "евроинтеграцията", на "ела ме ритни" ....
споко, фразеология да искаш :bad_evil:
Е те 2-3 дето искат коалиция не стигат, освен ако са БСП тогава и един стига, ама като се има впредвид твърдата позиция на Доган, БСП ще трябва да го преебе и да подкрепи Дедо, то не че не може и Доган да промени мнението си де-тогава ще е по-лесно
...
за плямпането на глупости - нали знаеш с какво си вадя хляба
че ще има правителство е ясно
въпроса е че политиците в монета демонстриат че ако те не лапат ни стаа
което как да кажа ...
или по-добре да си мълча
:laser: :dark2: :shoot:
Каквото и да стане, за нас тука в София, голяма промяна, разлика няма да има. Хората по малките селца обаче ще усетят един голям ря*** к**.
Неслучайно министерствата който са му дадени на Доган са насочени предимно към провинцията и земите на хората. Доган в глемите градове няма да пипа, че хората ще скочат, но по селцата ще им разкаже играта.
Но все пак, живота продължава и трябва да сме оптимисти :-)
България над всичко!
... то не че не може и Доган да промени мнението си де-тогава ще е по-лесно
абсоютно ше е по лесно, Соколето си знае, каде е леба и каде ножа,
Дедо и той, прибират оная путка Софиянски за цвет и двама трима отцепени продажници оттук и оттам
и ...
да влезе Миро от Севлиево ;)
.... и се запасете с повече вазелин и това е . :twisted:
А, не тоя мазния Миро от Севлиево ме дразни адски много-то не беше яхти и чудо, а той пак се мазни и се прави на най честния :evil: :x
добре че не влязоха и тея въртиопашковци и фурнаджийски лопати :D :wink:
А, не тоя мазния Миро от Севлиево ме дразни адски много-то не беше яхти и чудо, а той пак се мазни и се прави на най честния :evil: :x
добре че не влязоха и тея въртиопашковци и фурнаджийски лопати :D :wink:
даде тва ми беше мисалта, че ше се покаже новия "Миро"
некой дето се продаде, да видим кой ша е
дали "осъзнал се" АТАКАджия :bad_evil:
или люспа от семка хохохох :bad_evil: :bad_evil: :bad_evil:
еми тва е то
кат нема гражданско общество е така
и като хората са приели че политика е човек който не си държи на думата
няма fправия скоро време за нас
:cussing: :dyrvo_v_kenefa:
еми тва е то
има бе братино, ама не е с издигнати от нас "управници"
е ся като ни турнат под попечителство 2007ма ЯНуари, амин дай Боже :priest: :priest: :priest: :priest:
и ше се кротнат, и сичко ше си се канализира... ;)
и тогаааа и гражданско и селско и секво общество ще се изгради;)
зорлем, като сичко при нас, българите ;)
еми тва е то
Това отива малко на онзи спор от преди профилактиката.........
Това отива малко на онзи спор от преди профилактиката.........
еми че как ...
то в крайна сметка нито аз, нерде па търтейо, си е променил мнението :starwars:
:offtopic:
цял ден ни дума по ИталФест, по проблеми свързани с тоя клуб, виж за общи лафове сме номер 1 :naughty:
С думите: “Не виждам как” той отговори на въпроса ще подкрепи ли НДСВ, ако Симеон получи втория мандат.
е тва е на Доган "думата" .... както винаги гъвкаво ;)
:offtopic:
а за италфесто
аз предложих батак - убав път като за кувета на вие нещете
а иначе да ша ни оправи ес-то
ама само требе да ни приеме първо - пък малце место да направим нещо по въпроса си бъркаме в носа/гъзя 0 кой дето го кефи
и кат горовим за обществото - имат ли селяните граждански права? :laser:
Имат колко и ние в градовете един голям :?: А за Миро имше едно интервю с него и семейството му та питаха дъщеря му "твойте родители какво работят а тя казва ами единият депутат а другият данъчен ама кой какво незнам". Кажете ми друго такова семейство :?:
...
и кат горовим за обществото - имат ли селяните граждански права? :laser:
зависи кои селяни визираш-тези които само мрънкат, не бачкат и избират разни малоумници защото вярват на всяка дума - те би трябвало да нямат, ако питаш мен....
ама има и други селяни-тези дето в този пек са на полето и бачкат здраво - е те имат право да се оплакват и да избират каквото преценят защото не са седнали и да чакат на готово, пък макар и да грешат защото някой ги е излъгал
...
съгласен съм
то тва е то граждасктото общество - оправяш се сам (колективното оправяне когато всички вървят в една посока го видяхме - викат му камунисм) и "мрънкаш" ама щото си направил нещо за да промениш нещата
тия дето чакат на готово - :guillotine:
Колеги слушате ли ги тия идиоти от парламента кви си ги говорят......БСПто май че го издухат ама под вода
Костов говори за ДПС че са корумпирани(не че не са) ама трябва ли точно той да го казва :shock: ....е те тва е наглост.
А моментния председател на парла-мента не знае дори български.........МОЛЯ ВЪ, МОЛЯ ВЪ ЗА ТИШИНА :D
" Моля ВЪ " то това "Ъ" идва от стария български език - нали си виждал преди 1944г как се пишат думите с "Ъ" накрая :lol: :roll2: :P
В офиса текат бурни залагания със ставка 2 лева ще мине ли правителството или не :choice:
В момента залозите са 1:1 :D
мамка му май-успяха да го прокарат гадовете :evil: :evil: :evil:
Alfa 156
27-07-2005, 22:18
Поредния апсурд колеги!!! крайните националисти АТАКА гласуват ЗА правителство на турци!!! Аз вече се отчаях, то верно е че парите купуват всичко, ама това на нищо не прилича. Аз съм 100% против това правителство и съм на улиците мо митинги :machinegunner: То бива, бива, ама вече съвсем на маймуни ни правят тия :cussing: :torch: :cussing:
...
зивнете
ама атака са толкова крайни националисти колко и аз :puke:
ама какво искате - кой спечели изборите ?
е харесва ни не харесва ни 0 тяхно е задължението да управляват
а любимите ми десни партии (за тях гласувах) е да беха мислили овреме - сега загубил си излборите ще си носиш последствията
а и понеже заговорихме за крайните националисти - те са един други + взимат пари от вън - от уса им е финасирането - не съм се задълбавал много може и лекинко да греша - при желлание давам подробностои щото не искам да им публикувам простотиите особено пък безплатно
споко бе, е ся като се върне другарката Шмайзер :shoot:
и ше ги бламираме
един комунист ше го заразим со сифилис
и ...
ха така
те тва му викам аз "стабилно правителство"
един болен - и доле
Шмайзер в странство - горе
бравос
Мале май Вальо се оказа най - близо до истината вчера като каза, че Дедо ще доиде пак :?
Сега да видим Първанката какво ще направи и ще даде ли втория мандат или ще прилагат някакви трикове :x
Мале май Вальо се оказа най - близо до истината вчера като каза, че Дедо ще доиде пак :?
Сега да видим Първанката какво ще направи и ще даде ли втория мандат или ще прилагат някакви трикове :x
трикове ше има, НО
от Дедо ви бегане .... нема :grandpa:
п.п. изкефиха ме комунягите как се зарадваха предварително снощи хихи
Станишев върна мандата
ПОСЛЕДНО:
При създалата се ситуация стигнахме до заключението, че мандатът на Коалиция за България за образуване на правителство е изчерпан. Това се казва в декларация на левицата и ДПС.
Двете партии обаче остават на категорична позиция, че с оглед на вота в рамките на 40-то Народно събрание е невъзможно съставянето на стабилно и европейско правителство без Коалиция за България и ДПС.
да влезе Дедо :Lkingsmiley: :photo:
трудното мина сега идва още по-трудното
Bladerunner
08-08-2005, 16:11
ХАХАХА! Незнам за Дедо ... ма ЦирКУТ стана ЯК! :static:
Първо 2-рите ебаха първите :moon:, сия сексо продалжааа - първите ебаха вторите...:moon: и сега остава Доган да им покаже, как кой се смее последен се смее най-добре или по-точно "НАГЪЪЪЪЗИС!!!" и още една песен там ала Азис - "Ооо как боли"...:moon:
А Атака как ме кефят - наща националистическа гордост, шепа ора дето вчера влезоха у парламента ше решават бъдещето в зависимост от това към кого се прикрепят - баси цирка!!!!:sister3:
Шегата на страна, гадното е че всичко това на наште задници се пише...
Смях за нас, смях и за Европейците, а Румънците ше се смеят най-добре като влезат преди нас у EU.
:not-fair: