View Full Version : За утрешната лудница покрай Путин
затворени улици, паркинги...
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1148741
Моя кум има Манлихер с позлатен спусък... да ги съчетаем :D
Каде е КГБ :?: ...тук да реагира :!: :goodnight:
да му го набия на Путин ,ще обърка на цяла София транспортирането
Да му осигурят един хеликоптер от ВИП а на летището до НДК а не да блокират София за 2 дена... нещастници смотани
AlfaRomeo
16-01-2008, 17:17
Тоя ще иди и в нащо село :) Дано закъса на някой байр :)
Тоя Путин е най-големия мафиот, писаха че състоянието му възлиза на 40млрд. Евро :shock: Искам да гледам Путин vs Бойко в 3 рунда :lol: и двамата са бесни каратисти . .
Тоя Путин е най-големия мафиот, писаха че състоянието му възлиза на 40млрд. Евро :shock: Искам да гледам Путин vs Бойко в 3 рунда :lol: и двамата са бесни каратисти . .
Е тва вече е идея :lol: :lol: :lol: !
Колкото до затварянето- друго не съм и очаквал :evil: . добре, че тоя път ще е по-поносимо отколкото при Буш.
не мога да разбера какво само идват тука. Нали Путин беше и миналата година?! защо пак?????? :?:
ПС. това с хилекоптера е добра идея!!! освен това ще им излезе и по-ефтино, защото няма да плащат на толкова много куки (например тия дето стоят по Цариградко)
не мога да разбера какво само идват тука. Нали Путин беше и миналата година?! защо пак?????? :?:
е как защо?
виж ко съм писал в темата за цените на горивата да не се повтарям
:wink:
милтисими солди се връткат и затва и идва :wink:
хахаха
имало и други недоволни от идването на Путин
http://dnes.dir.bg/2008/01/16/news2550244.html
хахаха
имало и други недоволни от идването на Путин
http://dnes.dir.bg/2008/01/16/news2550244.html
Радвам се че недоволните засега преобладаваме, а защо идва-ми я кажи къде другаде в Европа, Русия е направила сделки за няколко милиарда долара, а бъдещият президент, посочен от него, е един от настоящите шефове на Газпром.Само това стига :shoot:
Като има делегация обикновенно движението в София е супер...като беше Буш тук, няколко дни си карах като през 90те години в София.
Иначе в плюенето сме най-добрите, плюеме против Буш, против Путин против ЕС...против управниците...
Ама като дойдат избори и си бъркате по гъза...
Като има делегация обикновенно движението в София е супер...като беше Буш тук, няколко дни си карах като през 90те години в София.
Иначе в плюенето сме най-добрите, плюеме против Буш, против Путин против ЕС...против управниците...
Ама като дойдат избори и си бъркате по гъза... Най после да се намеси КГБ!....напално си прав!...а сега малко хумор:...знаете ли кой ще замести Путин? :wink:
Ама като дойдат избори и си бъркате по гъза... Най после да се намеси КГБ!....напално си прав!...а сега малко хумор:...знаете ли кой ще замести Путин? :wink:
Да не би да е ген. Куроедов? :roll2:
ти ше искаш и курникова за президент :D
напълно подрепям този пост!!!! Странни хора сме тва българите.
напълно подрепям този пост!!!! Странни хора сме тва българите.
честно казано аз съм против нефтопровода (най-вече защото ще прецака черноморието ни) и поради това не одобрявам идването на Путин
а за движението - хубавото е, че сега няколко дни по-рано това се обявява по медиите и хората си правят сметка и не тръгват с коли масово, което найстина облекчава трафика. Преди никои нищо не зваше, същия ден се разбираше и ставаше невероятна лудница.......
мисля че и с мачовете трябва да започнат да ги обявяват така, защото става нетърпимо като има мач на националния стадион.....
защото става нетърпимо като има мач на националния стадион.....
е тва е страшна простотия. Сигурно сме единствената столица в целия свят дет един тъп мач блокира цялото движение.
е тва е страшна простотия. Сигурно сме единствената столица в целия свят дет един тъп мач блокира цялото движение.
бе то оня кълвач бб като минава блокират целото движение ....
ама така е то
по избори у нас се пие а после се пцуе ...
да, според мен Стадиона трябва да се измеси някъде...... случвало ми се е 2,30h да се прибирам от летището заради мач.......
да, според мен Стадиона трябва да се измеси някъде...... случвало ми се е 2,30h да се прибирам от летището заради мач....... оффф като затворят за мачове направо се сбърквам. добре че ченгетата ме пускат като видят адреса в документите
честно казано аз съм против нефтопровода (най-вече защото ще прецака черноморието ни) и поради това не одобрявам идването на Путин
сори ама няма как да се съглася с теб! кое точно ще прецака този нефтопровод? мръсните канали на курортите които се изливат на метри от плажовете ли? Надутите цени и меганасраното обслужване? Мръсното и отровено от години море ли? Цял свят е опасан с нефтопроводи и газопроводи и няма проблеми. този нефтопровод може да донесе само положителни неща на страната и главно - ПАРИ!!!
и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и свободно наоколо!
bouncer ти май не си наясно точно какво представлява нефтопровода който се предвижда да се строи . Нефтопровода започва от Бургас , и нефта който ще тече през него също ще се докарва с танкери и то с десетки и стотици пъти повече танкери отколкото акостират в момента на нефтеното пристанише в Отманли .. Ще има огромно замърсяване точно поради гигантското количество танкери които ще акостират на нашето южно черноморие а не от самата тръба която ще минава през България ....
Ако за тебе нашето море е мръсно и насрано и незнам си какво още , е сори.. , никой не те кара да ходиш там нали ?
Незнам къде ходиш на море , но аз съм роден на морето и мога да те уверя че все още има много кристално чисти плажове за които ти явно не знаеш ( и толкова по-добре ) за които трябва да се направи всичко възможно да продължават да бъдат чисти .
сори ама няма как да се съглася с теб! кое точно ще прецака този нефтопровод? мръсните канали на курортите които се изливат на метри от плажовете ли? Надутите цени и меганасраното обслужване? Мръсното и отровено от години море ли? Цял свят е опасан с нефтопроводи и газопроводи и няма проблеми. този нефтопровод може да донесе само положителни неща на страната и главно - ПАРИ!!!
и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и свободно наоколо!
като се има предвид, че работниците ще са българи, мога да си представя какво леене на суров петрол ще пада....
верно е, че морето и сега е мръсно, но защо да го замърсяваме още повече????
а и парите от този нефтопровод ще са по-малко от загубите, които ще са налице когато туризма по БГ черноморие остане в миналото, защото аз съм сигурна че ще се стигне точно до това........
мм
крайно веме е петролът да се забрани
8)
лошото е че мать русь (пу деба тоз датчанин рпозд дето се сбъркал та основал държава у тия диви степи) може да произвежда и биоетанол и биодизл в огромни количества (предимно украйна всъщност ма тя ич не е независима)
bouncer ти май не си наясно точно какво представлява нефтопровода който се предвижда да се строи . Нефтопровода започва от Бургас , и нефта който ще тече през него също ще се докарва с танкери и то с десетки и стотици пъти повече танкери отколкото акостират в момента на нефтеното пристанише в Отманли .. Ще има огромно замърсяване точно поради гигантското количество танкери които ще акостират на нашето южно черноморие а не от самата тръба която ще минава през България ....
Ако за тебе нашето море е мръсно и насрано и незнам си какво още , е сори.. , никой не те кара да ходиш там нали ?
Незнам къде ходиш на море , но аз съм роден на морето и мога да те уверя че все още има много кристално чисти плажове за които ти явно не знаеш ( и толкова по-добре ) за които трябва да се направи всичко възможно да продължават да бъдат чисти
ъхъм...а какво става след 50-тия метър дълбочина в това кристално синьо и чисто море? опровергай ме ако можеш че морето ни е чисто и обслужването прекрасно! каквото и да си говорим икономиката ни ще спечели много от този нефтопровод а това ще се отрази на всеки един от нас.
мм
крайно веме е петролът да се забрани
лошото е че мать русь (пу деба тоз датчанин рпозд дето се сбъркал та основал държава у тия диви степи) може да произвежда и биоетанол и биодизл в огромни количества (предимно украйна всъщност ма тя ич не е независима)
тая мать русь пчелице може да ни срине икономически ако реши за броени месеци! хоп кранчето на евтината газ и на петрола и ташаци! нема вече живот тука! истината е че русия държи в ръцете си почти цяла европа заради енергийната зависимост и приподния газ и петрол!
Пък и най-малко ние имаме думата искаме или не искаме газопровод! ако чичо Володя каже че ще има - значи ще има! тва е дорогие товарищи! Вставай вставай страна огромная......нефтопровод да строим!
bouncer Мисля че по нагоре беше написано ясно че печелим много много пъти повече от туризъм отколкото от скапания нефтопровод , който не минава през България защото ние ще спечелим нещо от това а защото Русия и Путин ше спечелят много пари :wink: а нашата природа ще го духа под вода на руските танкери.
А за черноморието няма какво да те оборвам , като не ти харесва недей да ходиш.
Hurgada - петролен разлив
снимка от самолета
подобни ще са гледките и в Бургаския залив..............
и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и
свободно наоколо!
За мерките - да оправдани са в крайна сметка.
За нефтопровода, извинявай нищо положително няма да донесе, на нас, българите.Ползите са изцяло за Русия и Гърция.Ние само взимаме едни мижави, на фона на рисковете, които поемаме, транзитни такси.
В момента танкерите разтоварват петрол при определено вълнение /не повече от еди колко си бала/ и минимално количество на фона, на това, което ще се ратовари в бъдеще-то също ще бъде разтоварвано с танкери, по тръби ще бъде другата далавера-син поток, газ тоест-там пък ни натискат да се отакжем от собственост на тръбите, минаващи през територията ни, ама това е друга приказка. Та тогава количеството на разтоварвания петрол ще бъде многократно по голямо, ще се разтоварва и при по силно вълнение отколкото в момента /това се разискваше в парламента/-та ако се стане нещо цялото Южно черноморие ще бъде прецекано.
Мисля, че призраците от Студената война нямат място, когато се говори за бизнес. Ако и от това си стратегическо положение не се възползваме- наистина ще бъдем топидиотите на Европа.
DJraceman
17-01-2008, 19:57
Вместо да се занимаваме с глупости по-добре е да си гледаме личният живот и да не дискутираме неща от които НЕРАЗБИРАМЕ и нищо няма да променим.
По въпроса с ЧЕРНО МОРЕ то е пълно с мрасотия и разни плуващи ..... заради които миналата година затвориха плажа на Варна така ,че за чистотата му просто не трябва да се говори защото одавна я НЯМА
ТУРИЗЪМ интересна дума за съжаление обаче ТУРИЗЪМ в България НЯМА защо ли?
Отговора е доста прост туризъм няма защото на маркетингов език Предлагането надвишава Търсенето или иначе казано няма хора които да ни посештават та да ни пълнят хотелите които не отговарят на никакви стандарти нямат персонал а за МТБ да не говорим.
Друга много важна причина тоест 2 причини които отблъскват хората от нашите курорти са:
1.Високи цени
2.Ниско качество
поради тези два определящи фактора в туризма в нашата мила родина идват индивиди които немогат да си позволят нещо по-хубаво.
Много българи започнаха да почиват навън защо ли?
Другата част предпочита въобще да не стъпва на прекрасното ни море.
За съжаление ние все още не сме се научили как да развиваме туристическите обекти и различните туристически дестинации които бихме могли да предложим евентуално.
И след всичко това ние може да си седим и да продължим да си плюем и да се радваме на потока от най-бедните туристи които ни посещават и да изповядваме любимата ни теория ДЕН ГОДИНА ХРАНИ
Вместо да се занимаваме с глупости по-добре е да си гледаме личният живот и да не дискутираме неща от които НЕРАЗБИРАМЕ и нищо няма да променим.
По въпроса с ЧЕРНО МОРЕ то е пълно с мрасотия и разни плуващи ..... заради които миналата година затвориха плажа на Варна така ,че за чистотата му просто не трябва да се говори защото одавна я НЯМА
ТУРИЗЪМ интересна дума за съжаление обаче ТУРИЗЪМ в България НЯМА защо ли?
И след всичко това ние може да си седим и да продължим да си плюем и да се радваме на потока от най-бедните туристи които ни посещават и да изповядваме любимата ни теория ДЕН ГОДИНА ХРАНИ
Драги колега мрЪсотията каква е, не знам, ама приходите от туризма преди няколко години надхвърлиха 1 милиард лева, а парите нямат миризма. ОК,за да привлечем по-добри туристи трябват условия, а сметни с 5 милиарда лева/по малко от цената на два блока в Белене/, колко подобрения на инфраструктурата може да се направят, а прихода от износ на ток е около 150 милиона лева /не съм сигурен в цифрата, но е доста под тази на туризма/ .Разбира се и други подобрения трябват за туризъм, съгласен съм, но това няма да стане от тръби с газ и нефт, от които не печелим достатъчно. Аз лично малко съм ходил по света, но ако видиш какви са 4 звездните хотели в Рим, Париж, Амстердам, ще разбереш че в Българияя за тия цени си като император в палат . Условията там са доста по лоши, в чужбината.
Не знам какво разбираш под личен живот, всеки има право разбира се да е педал, курвар или да обича съседката си, против съм да се разкриват подобни състояния на духа и тялото. :shock:
Но не бъркай личния живот гражданска позиция. То иначе и Васил Левски е бил пройдоха, според брататя Георгиеви - тоест не си гледал личния живот, ами искал свобода някаква си, отгоре на всичко и за другите.Не е разбирал и от търговия също.
DJraceman
17-01-2008, 21:19
Ти ни изкара ТУИСТИЧЕСКА СИЛА по твойте думи ние сме номер едно с 1 милиард лева.
Бих искал да попитам тези 1 милиард лева преди няколко години колко са сега и през кои месеци са изкарани и дали това потвърждава теорията ден година храни.А искаш ли да погледнем статистиката и % отпреди няколко години и да ги сравним с сегашните повярвай ми ,че ще останеш доста разочарован от фактите.
За личния живот не коментирам просто исках да кажа ,че понякога не трябва да се правят излишни дискусии.
Подобрения в туризма няма да има по простата причина ,че не сме атрактивни вече на туристическият пазар и започнахме да залязваме.
Както казах туризъм вече НЯМА и докато българина не се научи на елемнтарни правила няма и да има туризъм.
P.S. А за ИСТИНАТА лошо няма и за по-добрият ЖИВОТ също но така не става ние не трябва да се превръщаме в форумни герой защото никой не ни обръща ВНИМАНИЕ :!:
Ти ни изкара ТУИСТИЧЕСКА СИЛА по твойте думи ние сме номер едно с 1 милиард лева.
Бих искал да попитам тези 1 милиард лева преди няколко години колко са сега и през кои месеци са изкарани и дали това потвърждава теорията ден година храни.А искаш ли да погледнем статистиката и % отпреди няколко години и да ги сравним с сегашните повярвай ми ,че ще останеш доста разочарован от фактите.
За личния живот не коментирам просто исках да кажа ,че понякога не трябва да се правят излишни дискусии.
Подобрения в туризма няма да има по простата причина ,че не сме атрактивни вече на туристическият пазар и започнахме да залязваме.
Както казах туризъм вече НЯМА и докато българина не се научи на елемнтарни правила няма и да има туризъм.
P.S. А за ИСТИНАТА лошо няма и за по-добрият ЖИВОТ също но така не става ние не трябва да се превръщаме в форумни герой защото никой не ни обръща ВНИМАНИЕ :!:
Да, разбрах за личния живот естествено, просто се изказах, съжелявам, ако съм бил ехиден. Всеки има право на мнение, внимание не търся, предполагам и ти.Форума е за лични мнения.А за другото- НИЕ СМЕ туристическа сила, има справочник издаван от Националният статистически институт, има приходи, разходи и всякакви сметки и цифри. За съжаление с тоя милиард и кусур лева, може и два, сме доста назад от турците и гърците, камо ли с други евросили. А имаме мегдан, можем много по-вече, стига да не повтаряме простотиите от миналото.
Ето ти една инфорамация, първата която намерих с гугъла.Трябва четене и разбиране само, другото е от лукавия :shock:
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000708 (http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2037§ionid=3&id=0000708)
Да не би да е ген. Куроедов? :roll2: От първия пат отгатна :D ..браво :clapping:
ти ше искаш и курникова за президент :D Добра идея :!: :roll:
raitchev
18-01-2008, 10:04
движението в центъра е приказка:) дори има места за паркиране в най шибаната част на центара улиците около витошка, солунска и патриарха...
от младост 4 до христо белчев за 15 мин, това не ми се е случвало и в неделя през август месец...
вчера пак беше същото, прибрах се от Младост 1 до Илинден за 20 мин в 19 часа! караш само по права линия и си цар :lol:
а я вчера увидел путина
моя жизнь изменилась :lol:
raitchev
18-01-2008, 10:35
:priest:
вчера пак беше същото, прибрах се от Младост 1 до Илинден за 20 мин в 19 часа! караш само по права линия и си цар :lol:
а аз пък хванах единствения момент, в който не можех да се кача на Цариградско и прекарах 5 мин в чакане, а си бях на 500 м от в къщи...........
а кортеж у президента был замечательным - что то вроде 50 машин
чутовно как то казалось :lol:
Я видел Ленина, встречал Наполеона,
Читал стихи я Пушкину как брату,
А президента Путина Вована,
Пока не привозили к нам в палату.
[quote=KGB]Като има делегация обикновенно движението в София е супер...като беше Буш тук, няколко дни си карах като през 90те години в София.
Да не би да е ген. Куроедов? :roll2: От първия пат отгатна :D ..браво :clapping:[/quote:2rc7er0c]
А имаше и един генерал Куропаткин
Снощи - 3 часа от сточна гара до Хемус...
- Что будет, если Советский Союз присоединит Болгарию?
- Ничего не будет, даже помидоров!
Аз лично малко съм ходил по света, но ако видиш какви са 4 звездните хотели в Рим, Париж, Амстердам, ще разбереш че в Българияя за тия цени си като император в палат . Условията там са доста по лоши, в чужбината.
Еееей тва е мнение!!! Браво!!! Незнам да се смея ли или да плача. Да живее комунизма,нашето си е наше и е най-хубаво,дори и сами да си признаваме ,че не знаем как е при другите.
търтея е влязал в серия от всякъде ;) :lol: :lol: :lol:
търтея е влязал в серия от всякъде ;) :lol: :lol: :lol:
Как нема да влезе, тук, в София, на крака, лично му дойде Батюшка (с главно Б). Это раз в жизни бывает, ако ма разбирате :D :D