View Full Version : Къде е релето и бушона за централното ?
J_I_V_K_O
18-01-2008, 14:55
Прерових целия форум, от търсачката информация не получих а ме съмнява да не е писано, Та интересува ме куде се намира релето и бушона на централното или ако бушона е заедно с нещо друго с кое е? Нещо централното ми избяга нито заключва нито отключва. Ако деиствам с ключа проблем нямам но се заключват по отделно вратите все едно изобщо няма централно. Като вляза вътре и натисна копчето за да заключа варатата се заключва само едната-тази която съм натиснал.... А не е кой знае къф студ за да са замръзнали... работеше си :) до преди седмица
Живко, ти май скоро слага аларма. Най вероятно там се крие проблема ти.
Я си спомни централното кога точно отказа.
cvetelin
18-01-2008, 17:22
Стелко, аз като нямам аларма по същия начин не ми работи ключалката на шофьорската врата. Иначе от вътре няма проблем, а от вън изобщо не захапва.
Живко, виж си машинките във вратите и им изчисти клеймите. Ама в тва студеното време не е много препоръчително.. чупят се скапаните пластмаси. Аз почнах да я отварям и на първата щипка спрях!
J_I_V_K_O
18-01-2008, 20:23
С алармата нямаше проблеми работеше си безупречно... и изведнъж ме предаде :)
Освен да прегледаш 1 , 5 и F5 на картинките... F10 също играе, ама ако и изгорял още неща няма да ти бачкат (плафони, часовник и т.н.)
J_I_V_K_O
18-01-2008, 20:52
aaa евала... утре ще ги прегледам :) :bowdown: :bowdown:
На моята алармата е слагана допълнително и една букса до таблото е откачена за да управлява тя централното. Ако я закачиш - откача централното но пак тракват 4 те и тогава се изключват.
Ако и при теб е така обаче, е възможно новата букса от алармата да се е откачила и да няма кое да управлява централното изобщо.