View Full Version : Какво е вашето мнение, колеги ?
azalkmaar
20-01-2008, 12:43
как смятате ? (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=22896url)
cassillas
20-01-2008, 12:51
Единия е с 1000мнения повече от другия ама не се казва точно по-колко имат.Може да се с 9000 и 10 000мнения тогава е трудно да се определи кои е виновен, а може и да са с 10 и 1010мнения!Ако е второто според мен "заека" ще е в основата на нещата, но няма изчерпателно инфо за сучея!
Novachev
20-01-2008, 13:44
Мисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
cassillas
20-01-2008, 14:39
Мисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
За това те подкрепям колегата"Бобби"(незнам дали въобще е колега) е жив пример за 150мнения за 10 дена и 148 от тях АБСОЛЮТЕН БОКЛУК! :butt:
За това те подкрепям колегата"Бобби"(незнам дали въобще е колега) е жив пример за 150мнения за 10 дена и 148 от тях АБСОЛЮТЕН БОКЛУК! :butt: колега в саита, да не сам :!: ......но на патя, с :duel: сигурност....приемаш ли предизвикателството :?: :super:
За това те подкрепям колегата"Бобби"(незнам дали въобще е колега) е жив пример за 150мнения за 10 дена и 148 от тях АБСОЛЮТЕН БОКЛУК! :butt:
cassillas...ако не уважаваш чуждото мнение не стой във Форума...ти имаш ли представа какво означава Форум....така, че не нападай за пореден път колегата Бобби. А ако си мъж, излез на пътя, човека те покани...Аман от богоизбрани, на които мненията са им едва ли не платени за да имаш достъп до тях, щото останалите мнения са боклук....
cassillas, дигни си гащите :butt: :!: :wink: ...ще те изненада ниакои.....изкараи 156-та реално да се уговорим...да видиш...старата 155- та какво ще иа направи
Пропуснато е да се спомене че жалващият се псува така цветисто че един ред не му стига.
Банът е наложен от мен и ни най-малко съм гледал кой колко мения има.