Log in

View Full Version : Неравномерни обороти на ПХ, прекъсва

JUGiTO
21-01-2008, 12:39
alfata mi e 155 1.7 twin spark ima i gazovo naposled1k e mn zle prek1sva 4yvat se pykaniq kato se fyrsira i na mqsto i na hod a kato q ostavi6 sytren zapalena oborotite igraqt sami se ka4at i se svalqt ot kakvo moje da e tova sve6tite sa smenqni s razli4en benz s1m karal nee ot nego ina4e kato zagree e malko po dobre ama pak se yse6ta problema kat :idea: :?: :?: o i dade6 gas se fyrsirva k1sno :frown: :frown:

алфата ми е 155 1.7 twin spark има и газово напослед1к е мн зле прек1сва чъват се пъкания като се фърсира и на място и на ход а като я оставиш сътрен запалена оборотите играят сами се качат и се свалят от какво мойе да е това свещите са сменяни с различен бенз с1м карал нее от него иначе като загрее е малко по добре ама пак се ъсеща проблема кат:idea: :?: :?: о и дадеш гас се фърсирва к1сно

Писането на кирилица е задължително.

ALFA CORSE

Alfa User
21-01-2008, 19:27
1. Бензинов филтър ?
2. Моторче за празен ход ?
3. Дебитомер ?
Всичко това изисква добра диагностика при "разбирач"-майстор...

TRENDi
21-01-2008, 22:49
Към горните нека добавим:
кабели за свещи;
сцепен въздуховод (в повечето случаи на гънките) след дебитомера...

Бобби
22-01-2008, 08:10
Газовата уредба, може да дава проблем!...аз сам противник да се кара на гас.....трябва много добре да е пипната, за да няма проблем....и пак не е като хората....диагностика му е маиката...както ти казаха вече...от някои, които разбира :idea:

Miro
22-01-2008, 11:07
На първо време вземи откачи акумулатора за малко да резетне ЕКУ-то и виж дали няма да се орпави проблема!

JUGiTO
23-01-2008, 00:21
mersi mn ako nqkoi moje da me posavetva o6te ne6to da pi6e blagodarq! ama i na benzin e taka a gazovoto e italiansko originalno :wink: daje na gaz sqka6 v1rvi po dobro tq avtomati4no si pali na benz ako dori i da si q ostavil na gas i posle sama smenq

мерси мн ако някои мойе да ме посаветва още нещо да пише благодаря! ама и на бензин е така а газовото е италианско оригинално :винк: дайе на газ сякаш в1рви по добро тя автоматично си пали на бенз ако дори и да си я оставил на гас и после сама сменя

Писането на кирилица е задължително.

ALFA CORSE