View Full Version : Решетка на левия подкалник при фейслифтнатите
trustworthy
23-01-2008, 19:01
Имам молба до колегите с 145/6 ЖТД да кажат дали имат решетка на предната част на левия си подкалник, т.е. в областта зад кулера или иначе казано - пред гумата :). Аз смених подкалник като я купих и не знам дали е имало такава решетка по принцип, а ми е интересно да разбера.
Благодаря предварително.
Ето за какво иде реч:
hristiqn
23-01-2008, 21:39
Имам молба до колегите с 145/6 ЖТД да кажат дали имат решетка на предната част на левия си подкалник, т.е. в областта зад кулера или иначе казано - пред гумата :). Аз смених подкалник като я купих и не знам дали е имало такава решетка по принцип, а ми е интересно да разбера.
Благодаря предварително.
Ето за какво иде реч:
Моя подкалник нямаше решетка , след кофти слу4ка ми докараха то4но такъв който си показал :wink: ама от коя година е :roll:
trustworthy
23-01-2008, 22:45
На мен ми го дадоха какъвто е по ВИН-номер.
hristiqn
23-01-2008, 23:26
На мен ми го дадоха какъвто е по ВИН-номер.
Да уто4ня само ..моя е десен и има решетка :wink:
Благодаря предварително.
Ето за какво иде реч:
Az imam 8)
и мойта имаше .. май не съм 100% сигурен, но...
Sergey_gigov
24-01-2008, 09:40
боксеритр също имат
Ма те всички имат бре,това е за допълнително охлаждане на спирачките :idea: :wink:т.е. затова понякога доста бавно загряват спирачките при 145/6 :idea: :wink:
Sergey_gigov
24-01-2008, 12:18
някои ТИ - ки нямат :)
trustworthy
24-01-2008, 12:42
Ма те всички имат бре,това е за допълнително охлаждане на спирачките :idea: :wink:т.е. затова понякога доста бавно загряват спирачките при 145/6 :idea: :wink:
При ЖТД тая решетка може да има двуяко значение 8)
да мое по лесно да засмучи вода викаш :wink: :P :lol:
trustworthy
24-01-2008, 12:48
Ся що кълнеш така :evil: Тука иде реч за тънки тунинг модове :lol:
Ся що кълнеш така :evil: Тука иде реч за тънки тунинг модове :lol:
мчи то водната ижексия си е мунинг :wink:
Не разбрах само защо има решетки на левия подкалник колегата с ЖТД-то., или трябва да си охлажда само левия спирачен апарат :?: :roll:
trustworthy
24-01-2008, 13:57
Не разбрах само защо има решетки на левия подкалник колегата с ЖТД-то., или трябва да си охлажда само левия спирачен апарат :?: :roll:
Колегата с ЖТД-то няма решетка в момента. Подкалникът, който си купих преди време е плътен. Друг колега с ЖТД също няма такава решетка на левия подкалник ;) Десния не съм го проверявал. Май той си имаше.
Първоначално питането ми нямаше нищо общо с охлаждането на спирачките. Обърни внимание, че говоря за решетка ЗАД МЕЖДИННИЯ ОХЛАДИТЕЛ :idea:
Иначе спирачните апарати бих предпочел да си ги охлаждам и двата
Хубаво де ама като питаш само за лявата не става ясно за дясната решетка :!: И за да има ефект от тази тема и да е полезна за всеки, с твое позволение ще задам въпросите така: Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?:idea:
Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?
Трябва,охлаждат спирачките,тичай да видиш дали твойта има :idea: :wink:
trustworthy
24-01-2008, 16:46
Хубаво де ама като питаш само за лявата не става ясно за дясната решетка :!: И за да има ефект от тази тема и да е полезна за всеки, с твое позволение ще задам въпросите така: Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?:idea:
Темата и така си има ефект, но предимно дизелов :), но нека обхванем по-широка аудитория. Съгласен с тебе.
Трябва,охлаждат спирачките,тичай да видиш дали твойта има :idea: :wink:
Е тогава аз защо дадох миналата година 60 лв за чисто нов подкалник, дето няма решетка :roll: Не съм с колата в момента да го снимам. И на алфатрас е така :roll:
Е тогава аз защо дадох миналата година 60 лв за чисто нов подкалник, дето няма решетка Не съм с колата в момента да го снимам. И на алфатрас е така
шот си си купил менте :twisted: :twisted: :twisted: а и дизела мое и да нема по дефолт :twisted: :twisted: