View Full Version : Добър сервиз в Добрич?
СЕРВИЗ някои може ли да ми каже доб1р сержиз в добри4 или близо до добри4 6тото с1м обиколил доста да ви кажа и с1м са отр4аял няма каде да отида на диагностика хората дори не са 4ували za TWIN SPARK нямам думи ако някои знае на близо или в варна моля пи6ете БЛАГОДАРЯ ! :?: :?: :( :(
<модификация от модератор - променено заглавие>
еми прекъсва глъхне пука оборотите играят сами като дам газ късно се форсира еден ми казва 4е е от дебитометър др от ламбда др кабели трету от мотор4е на празен ход секи си има мнение ясно ,ама и на диагностика ну6то не излезе :cry: :cry: :cry: ама и да ви кажа и тея в сервиза не бяха мн на ясно др сервиз 6те пробвам ама някои казват 4е това не излизало на диагностиката пи6ете .благодаря предварително :?: :?: :idea: :idea:
аз мисля 4е са свещите :idea: смени поне 1 те ако не ти се дават пари за цял комплект
spe4elist
25-01-2008, 21:11
Ако ходиш до Варна, до Метро фирма Киров Бош, търсиш Галин, познава алфите, има и диагностична апаратура. Направи си един тест - след това сменяй каквото трябва.
mersi za saveta na kolegata skoro 6te otsko4a do varna, no sveshtite gi smenqh skoro veshe ne ot tqh useti se razlikata kato gi smenihno problemite si ostanaha :oops:
Кирилица!!!!!
а за Пловдив има ли такъв сервиз?
BillyBoy`
18-03-2008, 13:56
търсиш диагностика във Пловдив или сервиз където да ти ремонтират алфата :?:
Sergey_gigov
18-03-2008, 19:00
а кабелите ? тях поне измери ли ги ?
Лелеее, я пиши по-грамотно бре! 30мин се дзевя да ти разшифровам постовете :evil:
мирише ми на дебитомер.... от Лада 2110 става :idea: струва около 139 лева нов
vlado_iv
01-04-2008, 19:32
[quote="ufo77"]а за Пловдив има ли такъв сервиз?[/
Виж в с-з ЕЛЕГАНТ търсиш ДЖИМИ
Той е на Карловско Старата мототехника-Срещу 1та метан станция :super: [/list]
И двете търся - и за диогностика и за сервиз имам разни проблеми по колата и ми се иска да ги реша. Но за Пловдив.
BillyBoy`
24-05-2008, 22:09
ufo77 достатъчно е да доидеш на някоя от сбирките и съм сигурен 100% че всеки ще те упъти на някаде където да си решиш проблемите със колата :wink: