View Full Version : Скъсана тапицерия!..Помогнете!
DelPiero
24-01-2008, 15:26
...Колеги,разкъса ми се част от тапицерията на предната седалка и е доста грозно :frown:
Ще ми дадете ли някакъв съвет?..Къде могат да ми разрешат проблема?
Някаква кръпка ли да сложа?! :( ..Или пък черна кожа?
Много ще съм благодарен,ако ми помогнете :) .Ето и снимки:
robertov
24-01-2008, 15:30
Колега, а на колко км ти е колата, за да се получи така?
DelPiero
24-01-2008, 15:38
...Иначе alfata ми е с " lusso pack",тоест с червени шевове е избродирано
"alfa romeo" на седалките,с червени шевове и кожа са и скоростния лост и волана!
DelPiero
24-01-2008, 15:42
..Колата ми е на 110 000 км,ама я е карал някакъв бунак от Милано и затова :x ..Аз така я взех,иначе няма други забележки :D
Ама тая това скъсаното ме подлудява :evil:
robertov
24-01-2008, 15:47
Салона ти е много хубав, моята тапицерия и тя е тръгнала да се закъсва, а колата ми е уж на 90 000 км., ама колко са реални никои не знае. Моята и тя е сива като твоята само дето огледалата, праговете и някои лайсни са ми черни като до сега друга такава все още не съм видял. А и моята няма облегалки за главата на задната седалка :shock: . Извини ме за спама :roll:
Едва ли са ви реални километрите и на двамата,елате да ви покажа хубав салон който не си знае годините и киилометрите :wink: :wink: :wink: е вече не толкова хубав в мойте ръце,ма като я взех от Владу беше уникален :wink:
DelPiero
24-01-2008, 17:03
Mury,покажи малко снимки от купето! :)
Аз моята Алфа като я купувах бая се колебах заради това скъсаното място ама иначе колата си е перфектна :D
А работата с километрите е пълна мъгла :shock: .Никой,ама абсолютно никой, не може да е сигурен на колко км му е колата :frown:
Може ама само при дизелите 8). Иначе аз съм със същия салон. Много е приятен :on_da_beach:
Mury,покажи малко снимки от купето! :)
Аз моята Алфа като я купувах бая се колебах заради това скъсаното място ама иначе колата си е перфектна :D
А работата с километрите е пълна мъгла :shock: .Никой,ама абсолютно никой, не може да е сигурен на колко км му е колата :frown:
Нямам снимки,ма е адски запазен,а километрите са и доста :wink: :wink: :wink:
На vladu 147цата е на 280 000 км. и е 2001г. , правете си сметката
Аз също се присъединявам към мненията за километрите и сам сигурен 4е 90 % от колите които се вкарват в бг не са на по малко от 250 000-280 000 км
ама човека пита или поне е озаглавил така темата за кърпене на тапицерии на колите или направо ножа ако някои знае да каже
сори за оффа :roll: :roll: