View Full Version : Има ли желаещи за днес на Бояна ...?
Има ли мераклий за днес по някое време на Бояна. Да си напраим малко шоу , че вторник влизам у сервизо за шибания selespeed и нещто не ме свърта...
Цял ден сам свободен и няма кжо да прая както ти е удобно на теб и на др ако има такива евентуално....
ОК. Аз тогава ще се появя към 9.
Говорим за пред музея, нали?!
Ами може и пред музея може и пред ОМВ-то да се срещнем и после пред музея ....
Ай тогава на ОМВ, че аз ще съм умрял от глад най - вероятно.
П.С. Ти с ква кола си в крайна сметка?!
ти па ко шъ го дървиш на бояна? :shock:
ти па ко шъ го дървиш на бояна? :shock:
Ще се храня на ОМВто.
П.С. А ти що не дойдеш, а?! Нещо май те е страх да не те дръпна..... хахахахахахахах! ПЕШАК!!!! :lol: :lol: :lol:
тиква
с кво да дойда?
с тролея ли?
хахахах :evil:
Алфа 147 2001 2.0 selespeed.
тиква
с кво да дойда?
с тролея ли?
Ела и с метрото ако искаш.....
:roll2: :roll2: :roll2:
П.С. Ако слушкаш мога да дойда да те събера.... :lol:
тиква
с кво да дойда?
с тролея ли?
Ела и с метрото ако искаш.....
:roll2: :roll2: :roll2:
П.С. Ако слушкаш мога да дойда да те събера.... :lol:
па събери ме
Ъ? Що се събирате?
Да хапнем, да пийнем и да си поговорим за бавни коли. :)
Базикам се.
Просто ей така - за спорта.
Ще гледам и аз да намина...... :lol: :lol: :lol:
Ама бавни коли от тия бавните или ония "бавните".
И само ке се говори ли? Нещо действие туй онуй?
дрънки?
със селеспид?
хаха
дрънки?
със селеспид?
хаха
туртей тва не го загрех... :D
имах впредвид търтей не "туртей" :D
ми селеспида е последната кола за драг
Селеспида е кола с двама шофьори. Оня зад волана и робота на скоростната кутия. Понякога кофтито е, че са на много различни мнения.
Никога не съм твърдял 4е е първата кола за драг... :D
Селеспида е кола с двама шофьори. Оня зад волана и робота на скоростната кутия. Понякога кофтито е, че са на много различни мнения.
ShoxXx колкото и да не ми се иска да го казвам има доза истина в тва дето казваш и аз съм на разли4но мнение с робота от 2 седмици но пък никога няма да карам др алфа освен селеспиид ....та както и да е тва е мнение за др тема определено
но пък никога няма да карам др алфа освен селеспиид ....та както и да е тва е мнение за др тема определено
Тва никога не го казвай пак :idea: :idea: явно не си имал проблеми още с него :wink: :wink: Има личности във форума,които като чуят тази дума и получават ортикарий :wink: :wink:
но пък никога няма да карам др алфа освен селеспиид ....та както и да е тва е мнение за др тема определено
Тва никога не го казвай пак :idea: :idea: явно не си имал проблеми още с него :wink: :wink: Има личности във форума,които като чуят тази дума и получават ортикарий :wink: :wink:
:D :lol: :D :lol:
ортикарий
ортикарий е виден римски дипломат от семейството на администраций нали
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Мury ,явно да ти кажа имам проблем във вторник най вероятно ще и сменям робота .....и пак си оставам на същото мнение за селеспиида....и аиде който иска да идва дове4ера на бояна да види преебан селеспиид как коли и беси си4ко живоо...
P.S Тва последното беше в рамките на шегата .... :D
Да ви кажа честно и аз не искам да си сменям спийда (дори и да се преебе, ще тегла заем ако трябва, ма пак ще си сложа спийд).
П.С. Я питайте търтея дали не върви спийда?! Кат му го дадох да го покара едва не се преби.....
хахахахахахахах
Довечера и аз ще съм на линия :P И най вероятно и Вальо с 156цата :)
ортикарий
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
ортикарий
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
НЕ Е! От Центъра по хигиена на Хан Търтенян VI е!!!
Момчета как минаха гонките, изпуснах ли нещо след като си тръгнах...... :wink:
Аз пък докато минавах транзит видях само едно БМВ което се изтрелваше от ОМВ-то, но Алфи не видях :roll:
Момчета как минаха гонките, изпуснах ли нещо след като си тръгнах...... :wink:
Ами изпусна...
Имаше едно ГТВ 2.0 16V, което си мислеше че много върви(компанията около това ГТВ беше малко шумна, ако ме разбирате и всички си мислеха, че ГТВ е голяма бегачка...Определено не знаеха много за алфа..)...та ме би едва с половин кола(до 130км)(да не обяснявам за музиките в багажника и гумите ми..)
Та там трябваше да дойде една нафтичка да го отупа...Ти примерно fnt ...
Онова червеното БМВ 325 :lol: В крайна сметка се оказа, че върви като 320 с 2 чипа :lol: ... Тоя имаше яко самочувствие, а накрая всички го разпориха :lol: :lol: Първо го нацепи Хюндая на иван 1500сс с 4-5коли :lol: :lol: , а после Типото на Валери 2.0 16v с 3-4 коли :lol: :lol:
И после реши проба със Сеат Леон Купра 240коня... :lol: Леона го би с 3коли :lol: Но изобщо не го напъваше...направо се гавреше с него...
Нео дойде :P И направихме 2 дръпки(това е силно казано)... Без коментар :lol: :lol:
Eто снимчици..
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213516&photo=2
Тоя пич с баварката каза, че му била 210 кончета. На старта леко го драпнах, после ме настигна и на 130км/ч ми дръпна с един калник.
Но определено баварката варвеше повечко от други 325.
Как ме е яд че си тръгнах :oops: :oops: :oops:
ами повторете го бе хора,па може и аз да мина
Тоя пич с баварката каза, че му била 210 кончета. На старта леко го драпнах, после ме настигна и на 130км/ч ми дръпна с един калник.
Но определено баварката варвеше повечко от други 325.
Как ме е яд че си тръгнах :oops: :oops: :oops:
Лъжеш се....
Много я трепаха тая баварка!!!
После дойдоха 2 наистина читави 325ци!
Е те вече вървяха сериозно...
Иначе тая беше изтърбушена..>Ама то какво се очаква от БМВ за 4000лв.. 325..
БМв-то не бе6е ни6то особенно......собственика много се беше превазбудил. Кам края дори ми каза 4е няма смисал да се пускаме.А за 2те БМВ-нца после те си бяха доста ок.
Днес пак имаше много коли...Много гонки...Разни М3ки БМвта имаше бързи голофве и бавни алфи :Evil:
http://images23.snimka.bg/005036795.jpg
http://images23.snimka.bg/005036797.jpg
http://images23.snimka.bg/005036791.jpg
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213713&photo=1
Еххх как си мислех да намина, що не го направих :evil: