View Full Version : Тресе при тръгване и трудно набира на 1 и 2
Здравейте колеги,
Ползвах търсачката, но не намерих точен отговор на моя въпрос.
От известно време при тръгване на 1-ва, алфата се разтриса малко. В същото време забелязах, че на 1 и 2 трудно набира и се мъчи. На по-високите предавки е по-добре.
Имам някакви подозрения за съединител, но от друга страна педалът не е твърд и си отделя нормално.
Въпросът ми е къда мога да разбера дали съединителят е за смяна.
Знаете ли някъде да правят диагностика в събота?
имам решение на въпросите ти,пиши на лични,успех
И при мен тресеше при тръгване. Смених съединителя и сега не тресе 8) . Иначе педала не си променя хода поне при мен :wink:
minddwell
30-01-2008, 00:51
Дали може комуникациите на лична да се сведат до нула, тъй като всички тук споделяме проблеми и гледаме да си помагаме. Всяка помощ и съвет биха били полезни за всички, дори и да си бачкат часпром.
trustworthy
30-01-2008, 07:08
Дали може комуникациите на лична да се сведат до нула, тъй като всички тук споделяме проблеми и гледаме да си помагаме. Всяка помощ и съвет биха били полезни за всички, дори и да си бачкат часпром.
Aбсолютно съм съгласен. Мисля, че нищо не пречи на тези, които се занимават пофесионално с ремонти да кажат все пак нещо повече от 'имаш л.с.' :roll: Или, ако ги е страх да не им откраднат занаята, по-добре да не пишат във темата въобще (IMHO)
елементарно,колеги,като толкова много протестирате срещу лс. има вариант
пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят
модернаторите не допускат реклама,неоторизирана,пък и мисля че лс. са измислени за лична кореспонденция :roll:
колега евро89,когато пращаш лични пиши заглавие иначе е неуспешно :D
trustworthy
30-01-2008, 10:15
...пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят...
Ами аз не съм от решаващите фактори, но ти отговорих ;) Пишете си лични, никой не може да ви спре, но от етична гледна точка е добре да споделяте по малко техническо инфо ;)
Mind_Control
30-01-2008, 12:00
елементарно,колеги,като толкова много протестирате срещу лс. има вариант
пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят
модернаторите не допускат реклама,неоторизирана,пък и мисля че лс. са измислени за лична кореспонденция :roll:
колега евро89,когато пращаш лични пиши заглавие иначе е неуспешно :D
А защо по дяволите е нужно да пишеш в темата "Имаш ЛС" :screwy:
защо спамите на човека темата???????????????????
ако имате проблем що не го споделите,а????????????????
има достатъчно инфо във форума по този въпрос,що не потърсите малко ами се занимавате с мен
ще помоля модернаторите да преценят дали тази тема може да продължава в този вид
Вижте, колеги,
Никой не е казал, че няма да споделя какъв е бил проблемът. Очевидно момчетата не искат да парадират и да предлагат във всеки пост услугите си, но доколкото съм чел във форума са доста кадърни- и Лисан, и Дригата. Аз все още нямам време да отида при тях, но мисля занапред да ползвам услугите им.
Има някой други във форума, които като напишеш за някакъв проблем, започват да се подиграват, а като отидеш при тях ги чакаш 3 часа.
по принцип тресенето за втора скорост нзм ама при мен преди беше на 1 при първото сменяне на ролките проблема ми беше от паразитната ролка смених паразитна ролка и се оправи всичко
И аз го имах този проблем, но се оказа, че имах вода в двигателя (тези от автокъщата не знам как са я мили) и свещите бяха наводнени, някои цилиндри отказваха и като го отворих и подсуших навсякъде проблема се оправи ;) (смених и свещите ест )
гледай добре данеби да тръгваш на 3-та :shock: ако си сменял тампони на двигател от тях също може дае ако са по твърди :roll:
gh0str1d3r
28-02-2008, 18:48
това, колега, е или защото е сменян само феродовия диск, или защото е слаган скапан съединител от онея за 130 лева комплекта. и аз го имам този проблем. нарича се КРИВ ПРИТИСКАТЕЛЕН ДИСК :) предишния собственик сложи скапан съединител от онея уж италиянските и за това е така... сменяш съединителя и всичко лепва...