View Full Version : странен проблем!дебитомер
Колеги дебитомера ми беше скапан и колата невървеше а харчеше от скоро май дебитомера напълно отказа колата почна да харчи около 25-30/100km почна да върви много дръпнах калибра 2.0 16в но това сигурно се дълни на това че автоматичния смукач е постоянно затворен и затова и харчи много.Големия харч застигна и маслото почна да го харчи и докато загрее отзад си пуши сив дим.Някой имал ли е същия проблем да сподели как го е оправил или на някой да са му познати тези признаци и дали несе е скапало и нещо друго покрай дебитомера !?!
Благодаря предварително !
Ами като за начало най-лесното нещо....
Що не измериш компресията, пък после ще мислим?
Дано всичко там да е ок. Иначе... то клапани, то сегменти, водачи на клапани, техните уплътнения .....абе веселба си пада малко.
Но най-важното как е компресията.
Ако си карал по- дълго време с развален дебиломер, най- вероятно ти е оливала бензин в цилиндрите. Ако маслото ти мирише на бензин, нищо чудно да го издухва през ауспуха.
Мисля да я закарам на диагностика да.Ааа ако е само дебитомера дано де в Александър Ауто беше 319лв някой да го е срещал за по малко пари ама да не е по некачествен
Абе преди да даваш 20 лв. за комп. диагностика.....провери компресийката!
Мисля да я закарам на диагностика да.Ааа ако е само дебитомера дано де в Александър Ауто беше 319лв някой да го е срещал за по малко пари ама да не е по некачествен
абе ти не си ли в Италия бре?
Да в Италия сам :) самоче братчеда движи нещата по колата аз давам инструкции :lol:
Ти що праиш днеска на срещата ше ходиш ли
да вече може да видиш и снимките.
Оферта е била срещата.Ти с кои ходи?Или вече си земал 155ца :lol:
ходих със служебната бигачка. Шеавролет -Матиз - 800 кубика.
:D
ходих със служебната бигачка. Шеавролет -Матиз - 800 кубика.
:D
Аз имах Деу Тико 800 кубика, 42 коня.....тва къса доста коли на старт....не е шега ей :lol:
АХхахах Маряне само внимаваи като слизаш!Незабравяй да си свалиш колана че ще го повлечеш като раница :lol: :lol: :lol: