View Full Version : Алфа 145-въпрос за газово?
Kosakova
27-01-2008, 16:53
Здравейте хора,скоро си купих Алфа 145, 1.6 ,twin spark..обаче естествено гори много в града...та искам да питам какъв е варианта с газово? :roll: :wink: :?:
ALFA155Ts
27-01-2008, 17:08
1300лв цена за нас в Бургас газов инжекцион аз съм с такъв и работи добре
ми какво да ти кажа въопще не съм фен на тези газови глупости според мен извинявай че така говоря , но алфите по принцип си харчат моята 1.4 ТС и градско не падам по 12 на 100 , а като сложиш газ нали знаеш че ще ти гори почти двойно поваче от колкото нз бензин според мен недей да слагаш но както решиш
ALFA155Ts
27-01-2008, 17:13
с газов инжекцион гори колкото на бензин ...... моита в пари гори 10лв 100км........ караи си я на 30лв. 100км щом можеш да си позволиш :D б.. сам я в бараката за 10 000км на газ спестяваш 2000 лв още половин алфа
Kosakova
27-01-2008, 17:14
ами да ама...като я взимах незнаех че гори толкова много,те всичките май са така...1300лв. не са ли много за гтазово,и колко ти гори?
кой го е еня за разхода на алфата бре.... що не си зе 1 астра моноинжекция кат та притеснява разхода 4ак толкова :twisted:
П.П виж ми подписа :idea:
ALFA155Ts
27-01-2008, 17:33
щото не ми харесва астра мерси за препоръката :wink: виж нещо ВАГ по може ама астра :D
кой го е еня за разхода на алфата бре.... що не си зе 1 астра моноинжекция кат та притеснява разхода 4ак толкова :twisted:
А ти що не си взе 166 3.2 като толкоз не те притеснява? Аман от "баровци" :evil: !
ALFA155Ts
27-01-2008, 18:11
и аз тва мислех да напиша ама аиде да има мир :D ще мълча и ще гледам мобилето за астри моноинжекциони 8)
Kosakova
27-01-2008, 19:05
хора спокойно само не се карайте.....исках само да знам дали е добре или не.... :?: :roll:
А ти що не си взе 166 3.2 като толкоз не те притеснява? Аман от "баровци" :evil: !
щото нямам толкоз пари бре ко мислиш 4е не искам да карам такава жестоко се лъжеш :idea:
човек не си купва алфа щото е икономи4на ми си я купува щото иска да кара алфа ... пораз4опли тая идея, 4удно ми е какво ще ше да стане ако беше попитал колегата какво газово да си сложа и от къде да си намеря тегли4 да и монтирам.... :D а и съм предубедн така или ина4е за газовите уредби и никой път няма да 4уете добра дума от мен за газовите винаги ми е било смешно като по4на да им сменям в сервиза клапани и да се тръшкат ...мааму и газово за къв х...й ми беше то ся излиза златно леле пък и инжекционната помпа па и тя скъпа мани мани ма тея дюзи верно ли 70 лева им излиза по4истването.... приказка за моите уши приказка :twisted:
autoitaliano
28-01-2008, 09:01
Съгласен съм с колегата Viper70 .Ако смятате да слагате газови уредби -купете си други коли!Вярно е че си харчат градско,но не ви ли подскача сърчицето като я посриташ малко а???
Mind_Control
28-01-2008, 09:29
Съгласен съм с колегата Viper70 .Ако смятате да слагате газови уредби -купете си други коли!Вярно е че си харчат градско,но не ви ли подскача сърчицето като я посриташ малко а???
Гледай сега, газовия инжекцион не спъва колата, а се возиш грубо за 2 пъти по малко пари.
ми какво да ти кажа въопще не съм фен на тези газови глупости според мен извинявай че така говоря , но алфите по принцип си харчат моята 1.4 ТС и градско не падам по 12 на 100 , а като сложиш газ нали знаеш че ще ти гори почти двойно поваче от колкото нз бензин според мен недей да слагаш но както решиш
:lol: . 12.5 гъз градско в момента :wink: с обикновено газово котле . Иначе че има по некой проблем и ше станеш половин механик спор няма. Аз не се оплаквам :choice:
Без КОМЕНТАР КЪМ;VAIPAR/ Всичко ми е познато но не е така.ЗАЩО ИЗГАРЯ КЛАПАНА.Ааааааааааа .МОЯТА Е С ГИ.
ми много просто газта по ринцип я дават над 100 октана ,4е е изгаря по пълно и отделя пове4е топлина изгарят най 4есто изпускателните клапани утре ще свалям такъв мотор за основен ремонт ако не ме домързи ще ка4а снимки каква яма е станала по ръба на клапана.. набиват се леглата и се от4упват и пар4енца от самите клапани.... материалът не издържа тези клапани не са проектирани да работят на газ и затова са тея 4ести проблеми друг минус е когато има проблем по запалителната система .. 1 калпава свещ или кабел води до така наре4ените гърмежи и от там идва проблем с дебитомер и спукано тяло на въздушен филтут или гръмнар въздуховод абе незнам накрая каквато и 4ерта да му теглиш ти идва много ма много малко по евтино , мотора му се взема акъла а и с тея алфи твин спарка с тва променливо газоразпределение си е жив ужас да се опитваш да накараш 1 газова уредба да проработи както трябва ... надявам се бях из4ерпателен съжалявам ма наистина никога никаде на никоя кола няма да си монтирам газово
аз съм на същото мнения никаква газ в колата ми ако ще бензина да е 20 лв литар тоя боклук не ми трябва в багажника
бе тая тема не е ли за раздел газ4айници :roll:
хахахахахаха :) това да си сложиш газ трябва бая да си намразил колата си
Абсолютно безмислен спор 8) . Теории всевъзможни, аз карам над 30 000, не знам и аз колко точно, проблеми - 2 пъти настройка на газовото, пукатевици по 1 време заради поставянето на некакъв странен превключвател газ-бензин и в резултат на това майче ми се прецака дебитомера. Това обаче въобще не ме вълнува, тъйкато паля и тръгвам неколко метра на бензин и после... :gas: . Колата ми върви прекрасно. Всеки сам да решава :) :drunk:
Gpower
аз съм на същото мнения никаква газ в колата ми ако ще бензина да е 20 лв литар тоя боклук не ми трябва в багажника
В всяка тема Газ/Бензин се намират няколко такива "баровци" дето разхода и цената на бензина не им бил проблем и не ги интересувал особенно шото тва АЛФА било разбираш ли .Ами ако карате по 2 км на ден до кварталното кафе може и да не ви интересува... ,ама се си мисля че да си купиш кола за крупната сума от 3-4 к не звучи като за човек дето не му е проблем цента на горивото.
ALFA155Ts
29-01-2008, 12:42
алфа абе еи големи патрони я се вижте кви бараки карате 3000 за по каквото се захласвате АЛФА вече се едно го превъзнасяте кат ферари баси бараките не стига че кошница за 3-бона ам ,че ще давате по 30лв. на 100км. за бензин ,че и за ремонти се притеснявате се че чисто новатата ви кола за 50 000лв ще се чупи ли? щели да и изгорят клапаните ми да горят б.. го у курника ше земем от моргата и пак гас Каква ти е далаверата? Щяла да се счупи нали за нали за 50 000км на ГАЗ ще спестиш 10 000лв. ще си купиш един склад с клапани и една алфа да си ги пренесеш .................
каквото и кола да карам никога няма да сложа газ преди тази алфа карах вектра 2.0 веждичка 15/100 градско по 20/100 не ми дремеше защото бомба в колата не слагам
Mind_Control
29-01-2008, 14:03
каквото и кола да карам никога няма да сложа газ преди тази алфа карах вектра 2.0 веждичка 15/100 градско по 20/100 не ми дремеше защото бомба в колата не слагам
:screwy: Да ти гръмне колата от разлив на бензин е доста по вероятно. Чул, не дочул и бомба било :lol: Ти колко газови гръмнали си виждал? А сега ми кажи колко бензинови коли запалени си виждал?
първата беше до училището ми преди 3 години когато у4их гръмна от самосебеси с газова бутилка беше друга съм чул при една катастрофа един изфърчал и се одарил в дърво и пак му е гръмнала газовата бутилка
мдаа те така гърмят газовите бутилки ..... :lol:
и аз съм чува за един дето преял с недоварен боб и после гръмнал.... :lol:
Що не вземе да спрете с тези хлапашки спорове! 8)
И за да разберете, че са безмислени, ще ви кажа, че карам и на газ и на бензин и съм щастлив,защото знам, че това е не само най-удачната комбинация, а и защото никога не споря със себе си :!: :wink:
мдаа те така гърмят газовите бутилки ..... :lol:
и аз съм чува за един дето преял с недоварен боб и после гръмнал.... :lol:
Ето, виждаш ли, значи и на метан е опасно!
:roll2:
Kosakova
29-01-2008, 17:37
:lol: :lol: вие сте луди бе хора... :bravo: как се карате само...та не разбрах дали а слагам или не :big_whoops:
:lol: :lol: вие сте луди бе хора... :bravo: как се карате само...та не разбрах дали а слагам или не :big_whoops:
Лошото е, колега, че тук даже не се караме- щото от караници понякога излиза нещо ценно. В тая тема направо се лигавим :oops: .
А иначе- няма универсално мнение. Прецени колко километра ще въртиш месечно и дали ще те товари карането на бензин и реши. Газта е компромис и крие доста рискове. Алфовите двигатели са доста специфични и рискът някой неориентиран газаджия да ти създаде ядове е голям. Аз лично бих си купил кола с монтиран в Италия газов инжекцион, но тук не бих сложил.
Успех и не слушай лигавщини и комплексарски мнения, а прецени според твоите потребности и възможности.
Kosakova
29-01-2008, 20:17
мерси мерси за всички мнения...ще измисля нещо...и съм колежка,да подчертая... :Tease:
виж сега колегже аз карам алфа 146 ти 2.0 с газ чесно казано в софия градско ми гори 20 но това незначи че на бензин гори по малко аз поне не лажа за разхода на газ ако алфата ти я направи добар маистор и всичко по ела ти е в час нямаш ядове така че слагаи и не му мисли предполагам че това няма да ти е последната кола така че няма какво да говорим
мерси мерси за всички мнения...ще измисля нещо...и съм колежка,да подчертая... :Tease:
Пусни снимки колежке :)
виж сега колегже аз карам алфа 146 ти 2.0 с газ чесно казано в софия градско ми гори 20 но това незначи че на бензин гори по малко аз поне не лажа за разхода на газ ако алфата ти я направи добар маистор и всичко по ела ти е в час нямаш ядове така че слагаи и не му мисли предполагам че това няма да ти е последната кола така че няма какво да говорим
Колега намекваш, че некой лъже ли :roll: ?
Kosakova
29-01-2008, 23:11
ето снимки
ALFA155Ts
29-01-2008, 23:28
:D заповядаите на някоя отсрещите в Бургас :!:
ето снимки
Сега и на теб ако пуснеш една две :)
Хубавата кола върви с хубава жена ;)
Kosakova
30-01-2008, 12:37
ее сега и портретни снимки.... :big_wink: нали за коли говорим :rosso_spider:
ее сега и портретни снимки.... :big_wink: нали за коли говорим :rosso_spider:
Да ама не говориш с колите нали :wink:
Kosakova
30-01-2008, 18:30
:bash: :Suicide: само ваншността ли е важна... хахаа
хм колата хубава и шеверката много хубава приятна комбинация
Много яка ДАМА направо супер.
:bash: :Suicide: само ваншността ли е важна... хахаа
Евала колежке...качи снимки...комбинация красива кола и красива жена
П.С. ако вътрешноста на Алфа беше важна....абе нали колите ни на външен вид са хубави :lol:
по вапроса за газовата Аз сложих газова без газов инжекцион,Lovato за 586 лв.в Горна баня и съм много доволен,градско гори около 12 а извън 8-9/100
Красива колешке,я кажи.КАК СИ ТИ???
Kosakova
04-02-2008, 00:09
хахаха...чудя се как да си боядисам емблемите
Kosakova
04-02-2008, 11:27
не не са...нямат цвят...
Прекрасна колежке, да си кажа и аз по темата. карам 145 от доста време , имал съм 2, говорих същите щуротии като някои колеги тук, но ми дойде до главата..... 145 1,4 ТС 99г. с газов инжекцион Ланди Ренцо, реших , че само ще пробвам и съм щастлив , че го направих. карам почти само в София, почти само зимата, щото като се стопли карам мотор и Алфата си почива. правя по около 250 км. седмично в задръстванията. на бензин гори около 12 средно, на газ около 13-14 според колко я гоня. има разлика като мощност, но е в рамките на 5-6% и е пренебрежимо. държа да кажа , че не съм джигит и не поощрявам лудите изпълнения с коли, особено в град. също така ще отбележа, че на човек , който не може да пише не бих поверил ремонта на машината си, защото ДВГ е наука и то сложна, учил съм я 5 г. само информативно имам мотоциклетен сервиз, т.е. знам какво говоря. за да завърша, ГИ работи отлично, икономията е голяма и си заслужава. проста аритметика е.
Mind_Control
05-02-2008, 10:46
не не са...нямат цвят...
Говореше се в една тема за едни маркери, които само изглеждат и се ползват като маркер, но е боя! Намират се по магазините. Вземи си такива и действай :wink:
LeoVin4i
05-02-2008, 11:01
Предната емблема е 20 лв и не се сменя много трудно :wink:
djigata_
06-02-2008, 22:24
за 145 тс незнам но за145 1.6 бокссер чиста обикнавенна газова уредба с реле модулатор и ниамаш проблем РАЗХОД 9-10/100
Бе не знам, ама ми се струва, че Алфите си имат достатъчно косури и без газовото...Цялото упражнение има смисъл, ако наистина я караш много тая кола и нямаш намерение да си и собственик дълго време, поне соред мен. Ще кажа защо: даваш 1300 лева за газовата и се молиш да ти я сложат като хората. после чакаш да ги спестиш тия 2000 леева за 5 години, за да си 700 напред. Тва обаче е идеален вариант. Сметни и всички главоболия, които ще имаш с нея заради АГУто и колко допълнителни разходи можеш да имаш и тогава реши Да или Не. ако има човек, който е с газова и никога не е имал проблем с нея или заради нея, нека си признае. Ако я вземеш с газово си струва, ама тепърва да и слагаш, аз лично не бих, хем карам двулитровка и разхода ми не е никак малък в софийски условия, зимно време, предполагам сещате се и сами...
Crusader
09-02-2008, 11:40
Ей като видяхте колежката и всички станахте разбирачи на АГУ :lol: :lol: :lol:
Колежке има раздел "Алфи на газ", бай тъ уей, там аз коля и беся :wink: , та можеш да си зададеш въпросите и вярвам да получиш компетентни отговори, а иначе по темата - ако си с TS по добре сложи Газов и нжекцион, ако е boxer и собено 1.3 конвенционалната АГУ е решение на проблема ти.
И понеже имаше спорове относно разходите на отделните двигатели, аз ще споделя моите наблюдения:
1.3 боксер - 7-7.5 дълго, 11-12 градско
1.6 боксер - 8-8.5 дълго, 12-13 градко
1.7 боксер - няма данни
1.4 TS - 8.5-9.5 дълго, 13-14.5 градско
1.6 TS - 8.5-9.5 дълго, 13-14.5 градско
1.8 TS - 9-10 дълго, 14-15 градско
2.0 TS - 9-10 дълго, 14-18 градско
Посочените данни имат отклонения в отделни автомобили и в зависимост от стила на каране на водача и типа на АГУ-то, но това са МОИ усреднени наблюдения.
В прочем съм стигал с 1.4 TS до 20/100 но това беше след едно зверско каране :idea:
Хубава колешке,я кажи-КАКВО реши,ГАСилиБЕНЗИН.Бързо сподели.
Kosakova
19-02-2008, 23:05
ами засега съм си на бензин и напално разорена...пък ще видим по нататък...вие какво правите бе хора? :on_da_beach:
ALFA155Ts
20-02-2008, 00:11
нищо неска пак засичах моя паметник 10 лв. 88км-минах
Моята в момента 27лв ГАС 170километра.Много,но няма как.Пък и доста здраво я натискам на старта.
Много ме кефи гледката;красива жена в 145ица.
Kosakova
22-02-2008, 20:51
:bravo: хубави думи
Ами то си е чиста истина.
Насмагаш ли с горивото/Красива колешке я кажи???
ALFA155Ts
25-02-2008, 22:57
аз я видях тази гледка до "калината" в Бургас една 145-ца с номер 5600 ..... :D щях да свирна минавах с моя паметник от там ама много "голфарско" та подминах
Kosakova
26-02-2008, 12:50
хаха..ами обаждаите се бе хора,не се срамуваите...аз ония ден видях една 159-ка...и свирих ,махах,целувки раздавах...човека се хвана за главата.... :shocked:
ALFA155Ts
26-02-2008, 13:36
моя паметник е същия като твоя дори същия цвят 7025 му е номера като ти свирна следващия път без целувки :D че ше ма бият ко съм с жинътъ :smackbum:
Kosakova
26-02-2008, 19:43
а ти пък и целувки...като си купиш 159-ка тогава..хаха :Tease:
ALFA155Ts
26-02-2008, 19:47
След десет години като станат по 5000лв. или 2000евро. :screwy: :mrgreen: ама и целувките ти няма да са актуални тогава хехе ще сме дарти :dunno:
Еййййййййййййййййй,айде сега.Мечтата винаги си е по-добре от действителноста,ЗАЩОТО ВИНАГИ Е ПЕРФЕКТНА И НЕСРАВНИМА.Пък и както си Я представиш.
forza_italia
27-02-2008, 23:46
Ей колегата Хtrim7 ти направо залепна по колежката нещо :) Иначе тази Алфа всеки ден я виждам до Френската гимназия,а колежката наистина е адски привлекателна на живо,това е самата истина :) Разхода наистина става все по-голям проблем напоследък наистина, но според мен ГИ си струва само ако мислиш да не се разделяш скоро с колата си....Моята чума ми дава около 10л. градско,не мисля за газ изобщо...просто не съм фен на газта и това е За разхода,по горе видях някакви страхотни цифри,аз колата я имам от 3 години,извън града около 7-7.5 ми дава........ Или колата ми не е наред нещо или всеки има различен начин за горене на бензин чрез ТС .. Това е мое мнение,всеки си решава какво да прави.ако все пак искаш газ ,мисля че колегата 155ts ще ти бъде най-полезен.
Г-ца Косакова ако си решила да даваш1500лв за ГИ според мед не си струва, най добрия вариянт е МЕТАН ще си караш без пари, колата ти не е слаба и добре ще го понесе а цената е почти същата. Повярвай струва си да си прежалиш багажника :wink:
ALFA155Ts
28-02-2008, 15:43
145 с метан трябва да е метанов инжекцион ..... няма да е 1500лв. ....... от там ще почнем да правим заден мост и да сменяме ямортесьори ...... пак в несвяс купето няма да окряка с метан имам познат с метанова от италия доиде така и гори 9-лв 100км в града на гас 12лв. в града ..... общо казано има далавера от метана ама ..... ако е такси и караш по много
Kosakova
28-02-2008, 17:04
хора недейте че ме засрамихте...почвам да се изчервявам....пак колата наистина всеки ден е пред френската или пред калината...
Mind_Control
28-02-2008, 17:08
Така и така те нападнаха :lol: да питам и аз:
няма ли да си правиш екскурзия до София :P
хора недейте че ме засрамихте...почвам да се изчервявам....пак колата наистина всеки ден е пред френската или пред калината...
Жените в Бургаска област са най-красиви, добре се разбира вече..Отваряйте тена за запознанства...време е :lol:
Kosakova
28-02-2008, 19:42
хахах...нали за коли гожорихме... :rotfl:
145 с метан трябва да е метанов инжекцион ..... няма да е 1500лв. ....... от там ще почнем да правим заден мост и да сменяме ямортесьори ...... пак в несвяс купето няма да окряка с метан имам познат с метанова от италия доиде така и гори 9-лв 100км в града на гас 12лв. в града ..... общо казано има далавера от метана ама ..... ако е такси и караш по много
Така е колега прав си и двете си имат плус и минус. Абе и газта е добър вариянт,просто имах една служебна метанка и бях възхитен от икономична гледна точка та за това.....
Абе "форца италия" аз като ти пресветвам не виждаш,а иначе пред френската виждаш кой спрял и кой не :D
хахах...нали за коли гожорихме... :rotfl:
Еми коли после жени...луда работа
forza_italia
28-02-2008, 23:26
Колега Galeano човек трябва да е сляп за да не забележи Мис 145/6 особено ако това се случва всеки ден пред очите му :) Може би когато ти си ми пресветкал нещо слънцето ме е заслепило и не съм те видял........или нещо друго е привлякло погледа ми .....ще ме извиниш надявам се :)
Колеги добре че ви измолих снимката на момичето та да радвате окото :)...та и моето се радва....и тва МИС 145/146 , хареса ми...
ALFA155Ts
28-02-2008, 23:33
Колега Galeano човек трябва да е сляп за да не забележи Мис 145/6 особено ако това се случва всеки ден пред очите му :) Може би когато ти си ми пресветкал нещо слънцето ме е заслепило и не съм те видял........или нещо друго е привлякло погледа ми .....ще ме извиниш надявам се :)
снимаи следващия път .... като виждаш такива работи или и ти се главозамаиваш и забравяш за снимки :D :oops:
Kosakova
28-02-2008, 23:45
малеее...хора много ми вдигнахте акциите....колата е наистина много хубава,много си я обичам.... :rosso_spider:
КОЛЕГИ;май и на вас ви хареса КОЛЕШКАТА.Ма то на хубавото не можеш да УСТОИШ,Аааааааа???
Nefertiti
03-03-2008, 21:03
Здравейте на всички!
от днес и аз съм в клуба :D
кажете сега в крайна сметка, толкова голяма кощунство ли е да сложиш газ на алфа?!!!
И по-конкретно ме интересува къде в София да го направя?
ALFA155Ts
03-03-2008, 21:16
да коштунство е ама като няма лев така ще е ..... тея бараки по 3-илядо лева остава да ги оставим да горят по 25лв. на 100км..... то ко ша е така се мятам на гоуф 2 1,6дизелар
да коштунство е ама като няма лев така ще е ..... тея бараки по 3-илядо лева остава да ги оставим да горят по 25лв. на 100км..... то ко ша е така се мятам на гоуф 2 1,6дизелар
Ми вземи си JTD пак Алфа....що Голф....все пак караш 100-150 конски сили,какво искаш да гори 7 на 100 градско ли...Не съм паралия и мен ме гони недостиг на средства, но примерно като колегата горе купува Алфа и веднага се хвърля на газта...чак се чудя, защо тогава си е взел точно Алфа....не знам....всеки си има собствено мнение...такова имам и аз
Nefertiti
03-03-2008, 22:15
Ми вземи си JTD пак Алфа....що Голф....все пак караш 100-150 конски сили,какво искаш да гори 7 на 100 градско ли...Не съм паралия и мен ме гони недостиг на средства, но примерно като колегата горе купува Алфа и веднага се хвърля на газта...чак се чудя, защо тогава си е взел точно Алфа....не знам....всеки си има собствено мнение...такова имам и аз
колежка!
защото са по-евтини, но това е друга тема!
forza_italia
03-03-2008, 22:50
Колежке не се сърди така на колегата,просто не е обърнал внимание на ника ти :( Знай, че повечето хора които карат Алфа, смятат поставянето на газово за нещо което се налага единствено и само в краен случай....Тази тема наистина е безкрайна,ти си помисли,прецени сама за себе си кое би било най -добре и реши дали има начин да си я караш на бензин. Добре дошла в клуба и специални поздрави от Бургас :)
колежка!
защото са по-евтини, но това е друга тема!
Поздрави колежке...не съм видял....и все пак не слагай газово освен ако не минаваш по 2000 км. месечно. Евтини са наще трошки ама са си хубави :)...
ALFA155Ts
04-03-2008, 17:19
ух то и дизела една икономаика 8-нафта в градско ко праим 17лв. 100км ....... никва икономия извън градско 5 нафта пак 11кинта ква е икономията по добре бензинка.... друг е въпроса дизела пак е барака за 3500...... и там вече няма алтернатива даваш си ги 17те кинта на сто и няма изход .Имам предвид че 145ците вече са кошници за по 3000лв. може ли да си купиш кола за 3000бона и да се правиш на газе и да испъкваш в форума аз съм патрон ще карам на бензин не варви някак си ...... тва имам предвид и на въпроса що съм си купил алфа ....... щото е за 3000лв дето е нова година и що годе има някоя и друга екстра не си мислете че карате ферарита ...... аз ако имам лев знам какво да си купя и няма да карам никога на газ :!:
Nefertiti
08-03-2008, 17:20
Колежке не се сърди така на колегата,просто не е обърнал внимание на ника ти :( Знай, че повечето хора които карат Алфа, смятат поставянето на газово за нещо което се налага единствено и само в краен случай....Тази тема наистина е безкрайна,ти си помисли,прецени сама за себе си кое би било най -добре и реши дали има начин да си я караш на бензин. Добре дошла в клуба и специални поздрави от Бургас :)
Не се сърдя!
Благодаря за поздравите!
Kosakova
12-03-2008, 22:32
Nefertiti...дай малко снимки бе скъпа....да я видим тази алфичка.. :lol_sign:
може и снимка на Nefertiti :)
commmodore
16-03-2008, 22:19
здрасти,честито за колата.добра е.карам такава вече 3 год,даже същият цвят,но 1.6 боксер.Гори изван града 9-10 на 100,иначе много бяга.много хора сам питал и всички имат този проблем,но газ не мисля да слагам.страх ме е за електрониката,а тя има много електроника.ако цложиш газ няма да е същата кола :wink:
Здравейте на всички ! Това бих казал,че е една безкрайна тема.... Зависи от много неща.Първо,аз карам предимно градско и минавам на месец около 1500 км.Второ,принципно обичам да си карам спокойно,но ако ме изнерви някой и мачкам яко газта.Трето,не съм някой баровец,че да мога да си позволя да карам постоянно на бензин.Та ето поради тези причини аз ще си сложа газова.А иначе повярвайте колата върви и то много,особенно след като съм й сменил почти половината части който се намират под предния капак.А да,и в града,нормално каране,поне за сега ми кове на 10/100 бензинче,за което съм адски доволен :)