View Full Version : Несъобразена скорост - АКТ
Смисъл знае ли някой колко струва тоя акт?
Писаха ми го заради каското...
Ако са ти го писали заради дупка, просто осъди общината и ще ти излезе безплатен. :)
:) извинявам се :) ми викнах ги да ми напишат протокол, за да мина пред каското, удар в бордюр, и те ми написаха ама ми написаха и акт за несъобразена скорост.
Alexanderbb
29-01-2008, 11:04
Пишеш възражение че си карал бавно ама някой те е заслепил или засякъл
Е как бе то това не би ли трябвало в протокола да го пише?
AlfaRomeo
29-01-2008, 16:49
Смисъл знае ли някой колко струва тоя акт?
Писаха ми го заради каското...
Несъобразена скорост с пътните условия..ако се нелъжа непомня вече члена и алинеята от 100 до 200 лева...Зависимост дали има нанесени други материални щети :wink:
Напълно прав е колегата:
(2) (Нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Който поради движение с несъобразена скорост, неспазване на дистанция или нарушение по ал. 1 причини пътнотранспортно произшествие, се наказва с глоба от 100 до 200 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
Аз лятото по подобен начин се натреох в бордюр... бил съм карал с несъобразена скорост :evil: глобата ми беше 100 кинта
Деянка нали помниш ,че аз платих 100 кинта за скорост..И после взех Шнура Питания :D :D :D
DanewRomeo
29-01-2008, 20:05
100 лв
AlfaRomeo
29-01-2008, 21:14
Напълно прав е колегата:
(2) (Нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Който поради движение с несъобразена скорост, неспазване на дистанция или нарушение по ал. 1 причини пътнотранспортно произшествие, се наказва с глоба от 100 до 200 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
Научили сме ги работите :wink:
Майка им д..а
Другия път ми се обади за кво да ти пишат портокол...тая оферта не е добра 100 лева надолу :oops:
100лв.
Ама ти трябва да си луд ако ги платиш - като ти излезе НП и го обжалвай.
Ето ти за същото, когато си строших картера какво стана.
hristiqn
30-01-2008, 16:12
Да споделя и аз след такъв акт с леки щети на пътното платно ( одраскана мантинела) акт 140 лв. без то4ки................ какво да кажа данъ4на държава . В акта беше описано ,4е е при обилен дъждовалеж и при4ината за птп-то е навлизане в огромна локва ....ама на кой му пука . Полицайте ми казаха ти ни извика, ако искаш да си ходим и да няма акт няма и протокол ;)