PDA

View Full Version : Map датчик за 145 1.3 Боксер

Tsetso
30-01-2008, 15:24
Моля Ви, ако някой знае дали има такъв нов да се продава в България нека помогне.

dievx
30-01-2008, 15:41
Пробвай тук:
http://www.axm-auto.com/
Гледам че го имат в каталога но за цени и наличност трябва да питаш.

Tsetso
30-01-2008, 19:38
Пуснах поръчка - цена 165лв., в чудо се видях в Пловдив с резервни части и майстори. Дано стане, много съм ти задължен колега.
Да и забравих да направя реклама на Динекспрес, там не са чували за този вид датчици :idea: , и да не забравя спрени са от производство :D , така че колегите с боксер мотор-и 1.3 да му мислят :roll: :twisted:

LeoVin4i
30-01-2008, 21:21
Аз ще си взимам още една алфа, 145 1.3 тия дни. Направо ме стресна с това, че е спрян МАП сензора от производство. Има ли аналози на други фирми освен MAGNETI MARELLI, или да си купя един да има :roll:

Tsetso
31-01-2008, 09:02
Колега, просто иронизирам неуките продавачи в Бг., визирам провинция Пловдив. Дано ми помогнат тези от линк-а по-горе в темата. Ако не, ще се поразходя до Италия, какъв ще е този сиир за кола 95год. да няма нови части.

MBlaST
31-01-2008, 15:56
В александър ауто и евро07 нямат ли мап ? :roll:

Tsetso
01-02-2008, 20:10
MBlaST, вярвай ми тези хора не знаят как дори изглежда този датчик. Аз направо се изумих. За няколко месеца станах човек, който вместо да си гледа работата и кефа трябва сам да ремонтира колата си. Смело мога да напиша, ако някой колега има проблем с 1.3 Боксер просто да ми се обади. То не бяха МАЙСТОРИ И САМОЗВАНЦИ, цяла плеяда. Вчера от линк-а на колегата dievx ми пращат Map датчик за Пежо Боксер, ама и такова съм карал, най- малко прилича на Алфа Ромео 145 с Боксер мотор. Нервите ми се скосиха от специалисти и продавачи, а отгоре на това и пари искат да вадят. Нямам думи. Ще отида сега до Италия или до Гърция поне ще има смисъл, да видя там какви са магазините за авточасти, ег...ти и държавата.

Gpower
01-02-2008, 20:13
те много хора са такива , защото се мислят за майстори , а само майстори на жигули, лади и москвичи и като му закараш алфата се чуди какво е вариатор и ти казва че няма

MBlaST
02-02-2008, 00:51
Ц ц ц ц :big_whoops: не съм мислил ,че са чак толкова зян :shock: