Log in

View Full Version : честита ви условна присъда за максим!!!!

pent
30-01-2008, 16:18
някой има ли изненадан?

MainaCore
30-01-2008, 16:24
не :) Той и без това си провали живота по-добре да го бяха вкарали в затвора с ефективна присъда поне за една година, да замажат положението, но.... керванът си върви.... Иначе с тая дълга руса коса в затвора щяха да му се зарадват :D

cvetelin
30-01-2008, 16:30
че някой да не би да е очаквал ефективна присъда.
то беше ясно, че нищо няма да му направят... въпрос на време беше съда да се изцепи с някой глупост. и ето ти я на лице... ословна присъда за алкохол и смъртен случей.
сега ако пострадалото семейство има повече кураж да вземе да заведе едно дело в европейския съд и от там да насрочат експретизи и т.н. и от там да го осъдят...

ма ... никой няма да го направи тва ...

ем да е жив и здрав и да продължава да кара пил :!:

SFINKS
30-01-2008, 16:37
Аз ако бях на мястото на родителите на пострдалите , щях да си паркирам колата пред дома на Ставийски да изпия едно шише водка да го изчакам да излезе и няколко пъти да мина през него ама така че само мляно месо да остане по асфалта . После нека да ме осъдят и на 100 години условно ако искат .

Alexanderbb
30-01-2008, 16:48
мииииииии той човека каза не искам в затвора и готово. може и някой лев да е дал ама сега за лечение на момичето ли да ги дава.

Бобби
30-01-2008, 16:48
За едни може, за други не!.....шибана държава :no_no_no:

AlfaRomeo
30-01-2008, 16:49
Това ми е ясно,че така ще стане още отначало..А пък тези простотии където говорят,че Мануела се е сабудила или имала подобрение само само глупости на медиите...

А тоя нещасник един път не е отишъл да я види или да иска да помогне...но иначе много го хвалят "Той неспирал да поддържа контакти със семейстово и да помага..." това го чета във вски сайт...

Баща и на Мануела иска 2 милион от тоя безхаберник...защотот има шанс да се управи толкова стура 6 месеца лечението в Израел... там шанса е по голям..

Тая година Мануела трябваше да има бал...но какво стана :cry: и Дали ще се управи някога... Несе знае :frown:

Бобби
30-01-2008, 16:49
мииииииии той човека каза не искам в затвора и готово. може и някой лев да е дал ама сега за лечение на момичето ли да ги дава. някаде четох, че лев не е дал за лечението!...но на някои магистрат...знаее ли се?

BillyBoy`
30-01-2008, 16:59
еми изненадани няма поне аз лично не родителите на пострадалите ше теглят аврам каиша а максимчо утре други ден ше хване самолета за карибите и аиде боли го оная работа че някои страда заради него

Old Fox
30-01-2008, 16:59
Присъдени са обезщетения за момчето и за момичето само че са мнооооого далеч от 2 000 000.

http://www.focus-news.net/?id=n875890

Бобби
30-01-2008, 17:04
Присъдени са обезщетения за момчето и за момичето само че са мнооооого далеч от 2 000 000.

http://www.focus-news.net/?id=n875890 Живота няма цена....

pent
30-01-2008, 17:09
Дано поне Мануела се оправи! Максим ако е мъж ще направи всичко възможно! Утре това може да е неговото дете!

Old Fox
30-01-2008, 17:12
Дано поне Мануела се оправи! Максим ако е мъж ще направи всичко възможно! Утре това може да е неговото дете!

Ключовата дума в случая е "ако" По скоро като чуе за Мануела с най-голяма социална ангажираност си го премества от единия джоб в другия. :censored:

Mind_Control
30-01-2008, 20:42

http://www.focus-news.net/?id=n875890

Ако беше мъж, както казаха, щеше да извади по 500 000 за колкото беше иска без да се цигани, но не го направи, така че явно не е!

А с Митьо Очите какво стана- той милия си признал, че ръководил наркогрупа и то доста голяма и те сега ще му дадат 4 години само :screwy: и ще го пуснат след 2.5 за добро поведение... Да е..а и продажната държава (ама си я обичам :D за нещастие, което ми пречи да се изнеса на някъде)

marrrto
30-01-2008, 20:54
държавата ни е под всякаква критика. безумиците вече си стават част от ежедневния пейзаж.. дано момичето се оправи, да стане чудо.... аз като видях днеска снимки пак на хамъра се хванах за главата- тотално размазана предница, :shock: :(

acko88
30-01-2008, 21:46
Е ма вие кво очаквахте нито го защитавам нито нищо ама и без тва в повечето спортове сме пълна скръб а в тоя дето ни бива и да ни затворят световния шампион в затвора държавата нея интересува 2-3 човешки живота а нейното си

bushiDO
30-01-2008, 23:55
а да пускам ли отделна тема за митьо очите?

pent
31-01-2008, 00:35
Е ма вие кво очаквахте нито го защитавам нито нищо ама и без тва в повечето спортове сме пълна скръб а в тоя дето ни бива и да ни затворят световния шампион в затвора държавата нея интересува 2-3 човешки живота а нейното си

мислиш ли че от тоя вече става шампион?

Alexanderbb
31-01-2008, 08:46
Ами мисля че сега юнака ще се отдаде на участия в разни шоу програми и ледени спектакли където хонорарите са бая тлъстички.
И отново е в сила поговорката Бития бит, еб... еб.

botsos
31-01-2008, 09:35
Хора и а не го защитавам, НО!
Представете си колко престъпници (истински) се разхожад свободно из държавата безнаказано?! А, зщо тях не са ги изловили, след като целия български народ ги знае какви са и с кво се занимават?! Щото им е по - лесно да си хванат малката рибка, която върши черната работа, а акулата си остава пак безнаказана!

П.С. Някой може ли да ми посочи едно правилно функциониращо звено на тази скапана държава, че аз за 4 часа не можах да измисля нито едно!!!!

pent
31-01-2008, 09:40
а митьо очите ще го пуснат до 2 години :wink:

nicks1
31-01-2008, 09:54
Коментираме, защото се казва Максим Стависки. Що не коментираме оня, който утрепа цяло семейство в Дружба и получи 3 години условно. Съдът създава прецедент, а после искате ефективна присъда. Няма как да стане.

pent
31-01-2008, 09:57
ми полицая дето застреля гъбаря получи 1 година условно и глоба 1к :?:

търтей
31-01-2008, 10:00
ми по непредпазливост са условни присъдите
такъв е закона

pent
31-01-2008, 10:04
закон и ред му е майката!

търтей
31-01-2008, 10:06
е ако го сложат 15 години в затвора кой печели нещо?
или пък ако го застрелят?

няма еднозначен отговор

pent
31-01-2008, 10:17
никой не печели нищо... момчето си замина, момичето е в кома... стискам палци тя да се оправи!

търтей
31-01-2008, 10:20
нда

за съжаление шит хепънс
и 100 години да е в затвора нищо няма да ги върне ...

nicks1
31-01-2008, 10:31
Напълно съм съгласен. В случай като този винаги ще има недоволни. То затова е измислен съдът. Когато двама спорят, това е институцията, която решава кой крив, кой прав. Иначе щяхме да се изтребим. Ти не ме кефиш :laser: , ти ми взе гаджето :machinegunner:
Друг е въпроса, че в България винаги можеш да влияеш на съда.

Mind_Control
31-01-2008, 10:37
нда

за съжаление шит хепънс
и 100 години да е в затвора нищо няма да ги върне ...

Съдът и затворът никого няма да върнат, но може да предодвратят такива неща да зачестят. Ако всеки знае, че няма да му се размине погазването на закона, ще мисли доста повече и няма да смее да прави такива неща. Така, че затвор за Максим, пък макар и символично да е, 1-2 години+ солидно обещетение, за да не може да си позволи да кара хамър следващия път :wink:

pent
31-01-2008, 10:41
той хамър пак ще си кара щото му ги подаряват....

MainaCore
31-01-2008, 10:48
Има закони, но не се спазват и изпълнението им е под всякаква критика. Има една институция, наречена Прокуратура и едни хора наречени прокурори, които срещу съответната сума изготвят кофти обвинителен акт и оттам нататък нито съдията, нито никой може да те осъди ;) Дано наистина момието да се оправи, защото това в момента е най-важното.

alfamicin
31-01-2008, 11:12
За съжаление,в България очите на Темида не са превързани!Тя гледа!
Тя гледа кой е известен,кой е депутат или някоя важна "клечка"!На везните,които държи измерва коя пачка с пари е по-тежка,образно казано!Пълна отврат :x
В други,така наречени,цивилизовани и правови държави,известни личности нямаше така лесно да се измъкнат!Даже съдът там би показал
повече строгост,притиснат от медиите и обществения натиск!
А това,което се случва тук е ЦИНИЗЪМ!!!!

P.S. Сещам се че наскоро Парис Хилтън лежа в затвора за далеч по-леко нарушение!

pent
31-01-2008, 11:21
а да... намалили са и паричните глоби на охранителите от Индиго... 800лв

Kuku
31-01-2008, 11:50
Аз пък да ви кажа, че със затвор или разтрел може да не се върнат загиналите и може да не се излекуват болните, но затвора не е направен за да връща времето назад, а е направен, за да предотвратява бъдещи подобни престъпления, като налага наказание за отговорността за постъпките на звършителя :idea:
В случая няма наказание, няма отговорност, няма предотвратяване на бъдещи престъпления :idea:

alfamicin
31-01-2008, 11:56
Аз пък да ви кажа, че със затвор или разтрел може да не се върнат загиналите и може да не се излекуват болните, но затвора не е направен за да връща времето назад, а е направен, за да предотвратява бъдещи подобни престъпления, като налага наказание за отговорността за постъпките на звършителя :idea:
В случая няма наказание, няма отговорност, няма предотвратяване на бъдещи престъпления :idea:

Абсолютно!

"Страх лозе пази"-Народна мъдрост

lazy
31-01-2008, 12:03

Прав си, в случая обаче отговорността и наказанието са си според закона и всички, които надигат вой, че някаква звезда се е измъкнал само защото е звезда, не са прави. Протестните мнения би трябвало да бъдат срещу закона. Аз също не го смятам за достатъчно добър, личното ми мнение е, че пиян нарушител трябва да отива директно в затвор.

Violator
31-01-2008, 12:07
Тея с хамърите са опасна работа, неделя един да ме отнесе като мина на червено, пред мен имаше една 155 закъсала на аварийни аз тръгнах да мя заобикалям и тоя хамър прелетя със 70-80 на червено. Жалка картинка сме в БГ

Kuku
31-01-2008, 12:17
Не ми се искаше да давам такъв пример, но явно ще се наложи :roll:
Нашият колега "turbi" (R.I.P), който загина на магистралата, бе пометен от трезвен шофьор на ТИР, който се е опитал да избяга от местопроизшествието и е бил заловен по-късно :roll:
Същият този шофьор на ТИР, признал се за виновен с желание за условна присъда и втори шанс, получи ефективна присъда от 2г.10м. :!:
Защо в случая с Максим няма ефективна присъда? :(
И двете престъпления са по непредпазливост, с тази разлика, че едниния се е опитал да избяга, другия е бил пиян и има в допълнение към обвинението тежка телесна повреда - защо присъдите да са различни? :(

nicks1
31-01-2008, 12:33
И сега турчина ще обжалва и пак ще мине с условна присъда, защото съдът вече е създал прецедент и всички ще се оправдават с това.

Kuku
31-01-2008, 12:51
Ще видим на 7-ми Февруари :roll:
Аз лично бих предпочел бургаския съд да вземе пример от пазарджишкия :!:

BillyBoy`
31-01-2008, 13:16
да но и във двата случая има загинали хора и какви са тия глупости по непредпазливост!!!!!стига глупости става дума за човешки живот а не за возене на картофи а по ценно от човешкия живот няма :cry: е бмаси мамата сичко ше се размине то вече се размина и господин максим шапка на тояга аре ше минат една две години ще си уталожат страстите и сичко ше се забрави истината е че цялата ни държава е потанала във лаина и такива като ставииски и като очите небезизвестния нярко бос ше мятат крачоли наляво и надясно а обикновенните хора като нас ше теглят каруцата

emilio
31-01-2008, 13:45
И сега турчина ще обжалва и пак ще мине с условна присъда, защото съдът вече е създал прецедент и всички ще се оправдават с това.
В България принципана е на Прецедентното право освен в случаи незасегнати в законите - тези не са такива.
А руснакът трябваше да го вкарат в затвора ...ама не само него - Кирил Маричков да не би да не се отърва. Такава е държавата - объркана - нищо не си е на мястото - най-вече хората.

lazy
31-01-2008, 15:22
трезвен шофьор на ТИР, който се е опитал да избяга от местопроизшествието и е бил заловен по-късно :roll:
(

Нали се сещаш, че обратното се приема за смекчаващо вината обстоятелство ? Както и че бягството може да навежда за умисъл ?

Kuku
31-01-2008, 15:36
Разбира се, точно това имах предвид - при ТИРаджията утежняващо е бегството, а при Максим - тежката телесна повреда и алкохола :roll:

П.П.
Въпреки, че имам някакво съмнение, че алкохола е смекчаващо вината обстоятелство, в конкретния случай, защото под влиянието на алкохол се предполага, че не можеш да разсъждаваш трезво и съответно се губи умисъла :roll: но това си е само мое разсъждение :!:

lazy
31-01-2008, 16:38
защото под влиянието на алкохол се предполага, че не можеш да разсъждаваш трезво и съответно се губи умисъла :roll: но това си е само мое разсъждение :!:

Но преди да пиеш си с ясното съзнание, че след това можеш да направиш куп поразии ! Ето затова искам да се промени закона и пияните да са с най-тежки присъди !

alfamicin
31-01-2008, 16:49
В някои държави,употребата на алкохол и след това сядане зад волана,се тълкува като опит за убийство,защото пиян шофьор си е потенциален убиец на невинни хора!А мисля че при нас имаше закон
/незнам дали още е в сила/,че ако те хванат с над 1.2промила,без да си извършил дори и нарушение,даваха до 1 година лишаване от свобода!
Не съм сигурен,обаче дали условна или ефективна присъда!

Crusader
31-01-2008, 18:40
...идва ми да псувам, но няма смисъл, за това държа законнопритежавания си пистолет в жабката на колата /не ми пука кой чете форума/ и ако, да не дава Господ, се случи подобно нещо просто ще прострелям нищожеството 15 пъти, ако свети Петър му даде условна...тогава да се кефи на живота :!:

Спестете си пацифистките изказвания...

viliivanov
31-01-2008, 18:46
Нема се плашиш колега, и аз си нося патлака на дълъг път, откакто преди 2 години едно пежо 607 се опита да ме избута от пътя, за да се спаси той, щото изпреварваше без видимост и без да има право а отсреща идваше кола :evil:

fred
31-01-2008, 21:35
Като чета, излиза че всички са против пиенето и карането, интересно, тия дето карат пияни явно не са българи.
Най интересното е, че досега пък патлак на мутра /или поне на джип, или тлъст черен мерцедес да речем/ извади пиян военен и простреля един футболист от Литекс.
А преди година две, един бивш пиян полицай или настоящ, не помня, сгази цяло семейство в Дружба и избяга, някой да знае на колко беше осъден???Мангал пък сгази жена на спирката на Плиска и след 3 месеца беше хванат да кара пиян и без книжка?!, присъдата да знаете каква е?Във Врачанско пък сина на шеф полицейски сгази двама абитуренти и не спря даже, после го хванаха, неговата присъда каква беше?
Та не оправдавам никой, който кара пиян и убива хора, ама мразим преуспелите само доникъде няма да стигнем.

Crusader
31-01-2008, 22:25
Пич, не мразя преуспелите, мразя пияните шофьори, все ми е тая кой би бил евентуално, полицай, колега военен или мутра. Преди години така си замина едно момче - приятел, мутра го прегази с огромния си джип, после съпругата ми за малко се размина със сериозен сблъсък с пиян полицай /карах задната кола и видях какво се случи/....не се опитвам да мутрея на никого, не съм такъв човек. Но понеже държавата не иска да осъди пияните шофьори на полагащото им се наказание, то аз ще ги съдя по моите си закони, пък каквото стане - от затвора се излиза, от гроба - не!

fred
31-01-2008, 22:35
Аз не ги обичам също.Но поне прави чест на въпросния човек че не се скри и не лъга, както правят една камара известни личности у нас, депутите и всякакви други.Защото можеше и присъда да няма.
Но липсата на ред е кофти работа.Тая приказки с гроба и затвора не вършат работа никаква. Ако всеки почне да решава кое е правилно и кое не, ще е по зле и от сега.Всеки ще е прав за себе си и ще си гледа неговата си правда. Дали ще те убие пиян или трезв който раздава "правдата си" все тая, даже при трезвия е по лошо.

fiore
04-02-2008, 18:34
ако си спомняте, максим беше на плаката " ако си пил- слез, искам да стигна жив" хубав пример даде. ако съм на организаторите на кампанията ще го осъдя да плати всички разноски по нея
поредният безотговорн тип със самочуствие на недосегаем. лично аз не вярвам да е направил абсолютно нищо за мануела. всичко беше само трик за да получи условната присъда.

Mury
04-02-2008, 18:44
Но поне прави чест на въпросния човек че не се скри и не лъга, както правят една камара известни личности у нас

Каква чест бе батко,полуде ли :?: :?: :shock: :shock: никаква милост за тези дето карат пияни :idea: :idea: и са кво за 5-6 бири,едно момче вече не сред нас,а едно момиче не се знае дали ще е :idea: :idea: :idea: бахти бирите,бахти чудото :idea: :idea: Самия факт че се е качил да кара пиян,и е катастрофирал по негова вина трябваше да го вкара в затвора :idea: :idea: и отделно да го осъдят за убийство :idea: :idea: Ма колкото и да се ядосвам нишо нема да се промени :cry: :cry:

AlfaRomeo
04-02-2008, 19:38
Мъри евала,подкрепям мнението ти ! Още повече,че момичето я познавам ...В един квартал живеем.. Нямам думи просто да кажа ква простотия направиха тия като уж го "осъдиха"

Mury
04-02-2008, 19:44
Мъри евала,подкрепям мнението ти ! Още повече,че момичето я познавам ...В един квартал живеем.. Нямам думи просто да кажа ква простотия направиха тия като уж го "осъдиха"

Дреме ми че е световен шампион и е прославил България,благодаря но не искам такива шампиони /та той даже не е и Българин/:idea: :idea: :idea: Може да е най-добрия,но това не го оневинява,и не му дава право да си прави каквото иска :idea: :idea:

П.С.Аз съм на мнение че трябваше да го осъдят поне на 10 години и солидна глоба,поне да покрие лечението на момичето :idea: :idea:Това ако се беше случило в някоя сериозна европейска държава,съм сигурен че щеше деа лежи,независимо кой е и какъв е :idea: :idea: :idea: На всички които го защитават-пожелавам ви следващия път да не е вашето дете в колата :idea: :idea: :idea:

fred
04-02-2008, 21:06
Точно това има предвид-еднакви присъди за всички.
Иначе всеки ден си загиват хора поради пиянство или лудо каране-дадох примери в предишните постове, ама често няма въобще осъдени, даже и условно.Губят се доказателство, дела, показания.
Даже имаше и една съдийка от Пернишко през декември премаза човек на пъта-нито спря, нито призна......, засега само не е съдия, ама вече е пуснала първа молба за възстановяване.

fiore
05-02-2008, 01:13
понеже максим е много загрижен и дава мило и драго, момичето да излезе от кома и да се оправи е открита банкова сметка за събиране на средства за лечението И. Предлагам ви да се включим в това от името на "Клуб Алфа Ромео България" а като всеки даде по лев, два или пет. С това да помогнем на една жертва на пътя.
Според някои до сега за лечението на Мануела са изразходвани около 60 000 лв, от които нито стотинка не е получена от максим. Присъдата му е 80 000 лв. на толкова съдът оцени страданията на момичето и родителите му.
PS. радвам се че хора като максим не са в нашия клуб.

proper
05-02-2008, 10:21

Дреме ми че е световен шампион и е прославил България,благодаря но не искам такива шампиони /та той даже не е и Българин/:idea: :idea: :idea: Може да е най-добрия,но това не го оневинява,и не му дава право да си прави каквото иска :idea: :idea:

П.С.Аз съм на мнение че трябваше да го осъдят поне на 10 години и солидна глоба,поне да покрие лечението на момичето :idea: :idea:Това ако се беше случило в някоя сериозна европейска държава,съм сигурен че щеше деа лежи,независимо кой е и какъв е :idea: :idea: :idea: На всички които го защитават-пожелавам ви следващия път да не е вашето дете в колата :idea: :idea: :idea:

Абослютно подкрепям Мъри!!!!!!!
Ако някой следи в Щатите вкараха В ЗАТВОРА един от най-добрите и най-полупярните играчи по Американски футбол с огромни Милионни договори зад гърба си и Мега спонсори......ЗА.....организиране на бой с кучета!!!!!! Става въпрос за Вик...за тези които следят.
Това е ЕФЕКТИВНА присъда за кучета!!!!
А в скапаната ни държава се напияаш като г*з и убиваш после и те пускат. Че и по ТВ те изкарват национален герой....
Аз лично много харесвах Максим преди.....но да кара пил и да убива.....затвор поне 5-10 години!!!
Това не е нещастен случай!!!
Това не е непредпазливост или лоши условия на пътя....
Той е пил!!!! Съзнавал е че пие и се мисли за господ да кара после....ЗАТВОР!!!

fred
05-02-2008, 10:58
Аз съм, както отбелязах за еднакви присъди на всички, ако е ефективна, да е ефективна за всеки - това май не се разбира нещо.
Но освен пияните, според мен много строго трябва да бъдат наказвани и тези, които убиват, карайки като малоумни.Ако се заинтересувате ще видите този процент на убийства е значително по висок от убийства вследствие на каране в пияно състояние.

http://money.ibox.bg/news/id_1841770218

Venci
05-02-2008, 11:24
За съжаление, ако вместо Максимчо някой от нас беше направил тази беля (чукам на дърво) сигурно щяха да го осъдят по бързата процедура и вечерта когато семейството му вече почваше да се чуди къде е и защо не е се прибрал. След солиден побой от полицаи някой мангал щеше да го е взел за женичка. Това е истината браточки. Всеки може да направи беля. Само дето за мен (пак чукам на дърво) щеше да има мангал да ме шайби, а за Максимчо имаше тв предавания с кадри от Евроспорт.

Црън пипер
05-02-2008, 13:37
тоа па науиник да го обесат заслуjaва :x :twisted:

Pinky
05-02-2008, 14:58
условна присъда е стандартното при такива случаи. Не е изключение за Максим.
Не с големи наказания се оправя проблема, а с постоянство.

Crusader
11-02-2008, 22:53
Един "ъп" на темата, щото ние българите сме склонни да забравяме и на тоя и на следващия боклук ще им се размине....както между другото вече се разминава на убиеца на колегата Добри....щото била "стандартна" процедура условната присъда...
...и решението е ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ :!:

Mury
12-02-2008, 13:45
условна присъда е стандартното при такива случаи. Не е изключение за Максим.
Не с големи наказания се оправя проблема, а с постоянство.

Ако е твой близък,май няма да говориш така :idea: :idea: :idea:

търтей
12-02-2008, 13:49
аре бе
близък не близък законите са еднакви за сички
освен това като турат некого в панделата ква е точно ползата? :shock:

аман
верно мое за секо престъпление да бесим
:))
кражби и прочее ще изчезнат

ама ни стаа бе - и крум го е разбрал и место да коли на място е почнал съвсем хуманно да само реже ръце :idea: :idea: :idea:

pr_00f
12-02-2008, 14:20
Абе според мен трябва при употреба на алкохол и настъпило произшествие - да се третира като ПРЕДУМИШЛЕНО убийство, или като опит за такова. Докато знаеш че ще се разминеш с 2-3 години условно - на никой не му ДРЕМЕ.

Pinky
12-02-2008, 14:55
Кратуно, не си прав!
Пак. Смяташ ли, че при инцидент с автомобил и при нагъл разстрел наказанието трябва да е еднакво?

Всеки ще се замисли, ако знае, че има голяма вероятност да го осъдят, макар и условно.

pr_00f
12-02-2008, 15:07
:)
Говоря не за ПРОЗ инцидент с автомобил а за хинцидент когато виновният водач се е качил да кара след употреба на алкохол, и то солидна какво в случая.
Щом си се качил да караш пил - трябва да си носиш отговорността!

Иначе инциденти винаги се случват и за съжаление доста от тях са с треяви шофьори.

Извинявай ама ако аз искам да убия някого в момента - ако го застрелям и ме хванат ще лежа за предумишлено убииство. А ако го сгазя "случайно" ще мина с 2-4 годинки условно. Айде сега кажи ми къде е логиката?

Да иначе дирекитно на въпроса ти - Щом си се качил да караш пил - трябва да си носиш отговорността!
Защото ако знаеш че ако си пил и те стане издънка и по закон отиваш директно в панделата без да може да те спаси обществено полижение пари и адвокати дали ще си толкоз ербап ?

А по темата специално - тва нещастно недоразумениице трябва малко да се поразходи до панделата.

търтей
12-02-2008, 15:12
локига?
законите не са логични :lol: :lol: :lol:
ями обесни що гепенето на кола не е кражба а грабеж (или както там му викаха)? :shock:

Kuku
12-02-2008, 15:25
Фараоне, къде пише, че краденето на кола е грабеж?
Наеш ли, шО е различното между кражба и грабеж? ;)