View Full Version : Top Gear по бТВ!
Започва се пичове! 24.02.2008 16:30 Сигурно вече сте гледали повечето серии, но кой пък не иска да ги гледа пак?
ама старите ли или каквто дават по BBC?
MainaCore
31-01-2008, 10:51
Аз прочетох в тунинг.бг, че ще е дублирано на български. Дано да е наред дублажа, защото съм доста скиптично настроен:)
Аз прочетох в тунинг.бг, че ще е дублирано на български. Дано да е наред дублажа, защото съм доста скиптично настроен:)
Имаше няква анкета за дублажа.....не знам къде отиде тая тема...
а ето я къде е http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... t=top+gear (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16827&highlight=top+gear)
Е, старите новите си ги дават само по ВВС. :)
Е то с дублава ще стане лайняно като "Мотор шоу". А и ако ни показват тестове на коли излезли преди 2-3 год. май няма нужда да се настройваме за нещо кой знае колко интересно.
Furious 155
31-01-2008, 10:58
Е, старите новите си ги дават само по ВВС. :)
Няма лошо, на моменти и аз си гледам старите серии :)
А и ако ни показват тестове на коли излезли преди 2-3 год. май няма нужда да се настройваме за нещо кой знае колко интересно.
Ей мама му стара все недоволни бре! Като няма да са ти интересни сериите от миналите сезони си плащаш един булсатком и си гледаш новите серии по BBC 2 и не се оплакваш! За старите коли не знам...нека ми тестват пагани зонда и мурсиелаго ЛП640 па нека ми е скучно и тъпо! някакси не мисля че които които по принцип тестват в това предаване ще ми писнат да ги гледам и да им се радвам! все пак не говорим за Дачия Логан и за Шкода Фабия!
дачия логан рулира бе :lol: :lol: :lol:
иван или андрей обърнаха една? :roll:
ае супер е! ще го гледаме, дано преведем хумора обаче смислено....
Иван май беше.....тоталка на Дачията, ама след като я обърна бащата на Ммитко Илиев завъртя една обиколка на Божура да покаже че още се държи кочината :)
ми аз като ти викам че рулира :lol: :lol: :lol:
Стари коли, нови коли, то и в английската версия не могат да са 100% актуални, защото снимат на сезони и показват заснетото половин година по късно. Кретениите, които правят с колите са по-интересни и едва ли на някой някога ще му се сторят демоде.
AlfaRomeo
31-01-2008, 12:18
Ще махат ШоуРом ли и на неготово място ще гледаме Top Gear-a :) Че тея немога да ги понасясам от ШоуРома .. :wink:
PEPI-2ALFA
31-01-2008, 12:57
...Че тея немога да ги понасясам от ШоуРома .. :wink:
:lol: :lol: :lol: Ми те същите бе колега :lol: :lol: :lol:
П.П.Ако греша - сори ВАКА :wink:
Шоурума е друга работа, сега актуален е Топ Гиър!
Но за тези, които се вънуват (положително или отрицателно), няма да е вече по бТВ, а по друга телевизия с променен за добро формат.
Едно време ги гледах предаванията, сега не толкова, но ми е интересно как се правят, да видиш кухнята, ако пък и ако участваш е нещо много яко сигурно
Както казва Кларксън: "На вас ще ви е много по-забавно докато го гледате, отколкото на нас докато го правим."
надявм се да е истина и да вървим в крак с UK.. :
qte
Предаването ще върви в серии от половин час, които се
изпращат директно от Острова, а в България се дублират
В първите две недели родните фенове ще видят един от най-вълнуващите филми на Джеръми Кларксън и компания - "Зимните олимпийски игри на "Топ Гиър".
unqte
Furious 155
24-02-2008, 18:10
Днес първото предаване беше 30 минути :( и с такава скорост сменяха откъсите от отделни епизоди, че едвам хващаш какво става... малко съм разочарован... иначе дублажа почти създава необходимото усещане.
Дааа, сериите и за мое съжаление са орязани от самото ВВС. Това е международен 25 минутен формат.
Пълно разочарование..... Сериите са накълцани и са разделени на части...Както се казва Хубава работа ама българска.....
Иначе това е най-доброто предаване за коли според мен, да идва по - бързо новия сезон че не се търпи вече :D
AlfaRomeo
24-02-2008, 22:44
Я къжете някъде в нета да намерим предаването да го гледам ;) Че го отървах :(
Пълно разочарование..... Сериите са накълцани и са разделени на части...Както се казва Хубава работа ама българска.....
Дааа, сериите и за мое съжаление са орязани от самото ВВС. Това е международен 25 минутен формат.
Ей пак разбирачи бееееее! ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!!!
Аз съм голям фен на предаването още от 2002 когато почват лудите серии и както някои от вас знаят имах огромни съмнения относно дублирането. Сега обаче смея да твърдя, че българския дублаж е светлинни години пред руския например и е доста добър. В крайна сметка ми е забавно да го гледам и така, което всъщност винаги е крайната цел да се забавляват зрителите. Естествено, че ще искаме да е 1 час, но не е. Пък и ние сме манияци, а не социологическа извадка... :D
AlfaRomeo
25-02-2008, 20:26
Добре де къжете някъде интернет има ли го епизода,че искам и аз да го гледам :(
и по коя ТВ върви????
БТВ Неделя 16.30ч.
AlfaRomeo
25-02-2008, 23:34
и по коя ТВ върви????
Няма го качено е нетеррата :) къде другаде може да го намерим :roll:
и по коя ТВ върви????
Няма го качено е нетеррата :) къде другаде може да го намерим :roll:
да бе видях, че го няма....
виж този саит, http://bgtelevizor.net, но май е само на живо, няма записи.....
Има го във vbox7 с кофти качество, ама става за гледане.
8)
http://www.vbox7.com/play:dd898e46
аз от zamunda.net съм ги свалял всичките сезони до сега
Говорим за дублираната на БГ версия по бТВ. Тия от замундата отдавна сме ги оглозгали :D