View Full Version : Заварка на изходни колектори?
milenamr
01-02-2008, 23:12
Скъсах изходните колектори след фланците за закрепване към двигателя.Някой има ли представа възможно ли е да се заварят тръбите или трябва да се купуват нови колектори???Става въпрос за 155 2.0 8v?
EvgeniiM
01-02-2008, 23:33
нито едното нито другото- използвай момента за турбо конверсия :lol:
голямата риба
02-02-2008, 03:52
аз имам един комплект :D
Скъсах изходните колектори след фланците за закрепване към двигателя.Някой има ли представа възможно ли е да се заварят тръбите или трябва да се купуват нови колектори???Става въпрос за 155 2.0 8v?
здравеи
Мога да ти помогна.Имам ги-цялата изпускателна система :)
milenamr
04-02-2008, 23:52
Специални блгодарности на Еньо :bravo: (имам много га черпя:)), още в събота ми прати колекторите и днес колата вече е готова:))
Еми принципно може...........да ти отговоря на въпроса,но не го препоръчвам.Ако е за временно каране става , но при първа възможност смяна.
И аз мисля да правя същата процедура , та да те питам къде в Пловдив може да ми ги смени някой читав майстор?
milenamr
05-02-2008, 23:29
Е аз обикновено ходя при Митко, той може да се каже,че е читав,но за съжаление винаги се е заринал от работа и много трудно се дореждам до него,макар да сме добри приятели.А друг много добър майстор , който бих ти препоръчала това е Боби -0889034571.И двамата са много добри и се занимават преди всичко с Алфи.