View Full Version : Нов собственик
Здравейте,
от няколко дни съм собственик на Алфа 145 1,9 ТД. Имам един проблем и искам да попитам за вашето мнение. Значи автомобила много трудно и бавно загрява. След три часа почва да доближава 80 градуса. Най-вероятно е термостата, но понеже все пка загрява исках да питам ,дали може да има и някаква друга причина?
Аконякой има подобен двигател нека каже колко му харчи?
Честито,колега със здраве да си я ползваш.Значив тия студове трудно ше стигне 80 мойта седи малко под 80 :) .Но все пак не отпада и термостата да е брадясал :)
Здравейте,
от няколко дни съм собственик на Алфа 145 1,9 ТД. Имам един проблем и искам да попитам за вашето мнение. Значи автомобила много трудно и бавно загрява. След три часа почва да доближава 80 градуса. Най-вероятно е термостата, но понеже все пка загрява исках да питам ,дали може да има и някаква друга причина?
Честити колега...
RoMeO_156_GTA
03-02-2008, 11:35
Честито . А последно със 145 или 146 си :? И от кой град :roll:
traiko_89
03-02-2008, 13:11
А честита придобивка и все хубави неща. :D
Здравейте,
Нормално е дори скапан термостат,след 3 часа работа да загрее колата :idea: :wink: :wink:
Здравейте! Бих искал да ви попитам нещо...значи от време на време не ми се включва десния мигач...въобще не иска да светва зелената стрелка...може ли някой да ми помогне? :roll:
AlfaRomeo
03-02-2008, 17:49
Ам за разхода лятото 8 в града 5 надълго зависи от карането де говоря.НАй мноог от това зависи сега несъм я засичал зимата,но гори доста повече :)
Термостата е хвърлил,сменяй го цената е около 100-на лева.
Kosakova
03-02-2008, 18:33
Всички алфи бавно загряват,моята седи на 60 градуса през цялото време от софия до бургас,брат ми има 166-ца,и неговата седи на една температура
Имени си термостата в наи-скоро време. Моята загрява много бързо - за 4-5 мин. Струваше ми 70 лв. за нов термостат. Успех
Novachev
03-02-2008, 20:32
Всички алфи бавно загряват,моята седи на 60 градуса през цялото време от софия до бургас,брат ми има 166-ца,и неговата седи на една температура
Извини ме но твоята е за термостат. Не загряват бавно моята 60 градуса ги вдига за 2 км
Имени си термостата в наи-скоро време. Моята загрява много бързо - за 4-5 мин. Струваше ми 70 лв. за нов термостат. Успех