Log in

View Full Version : Най-заклетият Alfist се метна на Lancia !

Alfoso
04-08-2005, 15:26
Привет отново на всички след едномесечното ми отсъствие!Искам да ви съобщя новината,че вече съм горд собственик на Lancia Dedra 2.0 i.e ...краино куриозно знам...обстоятелствата са такива.Надявам се няма да ви се стори натрапчиво,или по-скоро нахално,присъствието ми тук.Колкото и странно да звучи аз продължавам да съм си Alfist :wink: Остава ми още една марка в подписа... 8)

BatVas
04-08-2005, 15:36
Честито, пожелавам ти да минеш стотици хиляди безавариини километри с нея. Не мисля че има от какво да се притесняваш Ланча и Алфа все пак са от едно семейство и това семейство е добро :D :D Аз лично когато търсих Алфа огледах две Делти и бях доста впечатлен :D а в Дедра само съм се возил-беше доста стара , ама вървеше много добре-също беше двулитрова

koolio
04-08-2005, 17:22
Честито, колега, ако знаеш как ти завиждам... Няма какво да се притесняваш, че не е Алфа, Дедрата си е много яка кола. Пожелавам ти много приятни и безаварийни километри!

MBlaST
04-08-2005, 18:54
Честото и от мен приятел!Пожелавам ти много приятни мигове с новата ти приятелка :wink: и умната :!:

Dodo 155
05-08-2005, 14:06
ЧЕСТИТО и от мен колега :wink:
Карай си я със здраве и с пожелание, скоро да прибавиш и една Алфа в подписа :D :wink:

valjo
05-08-2005, 14:12
то верно че само алфа още нямате;)))
честито и от мен :):)
безаварийната ... :)