View Full Version : Дискусия - срещи във Варна
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
еми аз гледах формулата и после забравих....
trustworthy
08-05-2011, 20:43
Невиждана посещаемост. Нямаше място на паркинга, чак се наложи да помолим фауветата да се мръднат малко към метан станцията.
По рекап бяхме 4 напомпани дизела и една слаба бензинова 155-ца със силен шофьор :calc: :tooth:
spe4elist
08-05-2011, 20:46
Мдааа, знаех си, че трябва да дойда да оправя малко миризмите на паркинга ... :wallbash:
:stumm:
Аз станах 'уеко след обяд и не остана време за срещаhttp://pic4ever.com/images/157fs409780.gif
trustworthy
08-05-2011, 20:52
И на двамата съм ви отворил по един прозорец в браузъра на страницата с бановете и мисля дали да не ви пусна по една форумна отпуска 10-ина дена :smackbum:
ALFA CORSE
08-05-2011, 20:53
И на двамата съм ви отворил по един прозорец в браузъра на страницата с бановете и мисля дали да не ви пусна по една форумна отпуска 10-ина дена :smackbum:
Ти кажи по-важното, намери ли фъстъци :)
А някой така снимчици да пусне ?
Викам да се наредя днеска и аз на среща , ама пусто на коя :wallbash: ? На алфа ли на ваг-ин ли ? Та накрая отсвирих и двете :clapping:
trustworthy
08-05-2011, 20:56
Ти кажи по-важното, намери ли фъстъци :)
А как бе. Така настъпах жетедето, че турбината светеше направо, обаче купих топли фъстъци от 'Чаталджа" :)
БТВ, предварително благодаря за идеи къде мога да рециклирам рейката си - цък (http://www.alfaromeo-bg.com/forum/showthread.php?t=59971)
Хи-хи-хи, хайде да доживея и аз да се оплаквам от "зли" модове:mrgreen::hehehm::hehehm::hehehm:
Хи-хи-хи, хайде да доживея и аз да се оплаквам от "зли" модове:mrgreen::hehehm::hehehm::hehehm:
Да ама само у форумо може да се оплачеш от/на модератор . Ти модератор на среща да си виждала скоро ? :crybaby:
Във Варна е общоприето който стане муудератор да спре да ходи по срещи защото е ангажиран да следи за реда във форума ;)
trustworthy
08-05-2011, 21:03
А някой така снимчици да пусне ?
Викам да се наредя днеска и аз на среща , ама пусто на коя :wallbash: ? На алфа ли на ваг-ин ли ? Та накрая отсвирих и двете :clapping:
Снимки не сме правили, но мога да ти изброя кои бяхме, за да си изградиш една mental picture. Само Тошко ще сгрешиш, ако си го представиш с бензиновата 155-ца :naughty:
Да ама само у форумо може да се оплачеш от/на модератор . Ти модератор на среща да си виждала скоро ? :crybaby:
Във Варна е общоприето който стане муудератор да спре да ходи по срещи защото е ангажиран да следи за реда във форума ;)
Е аз как така успявам 24/7 да следя във фоурма, да ходя на работа, да въртя домакинство и да не пропоускам среща на форума, а 8)
Дочух аз ,че е изневерил на правата вяра той и е минал към твойта епархия :crybaby:
trustworthy
08-05-2011, 21:06
Самооо да ти припомня кой е модератор на раздела :lupe:
spe4elist
08-05-2011, 21:52
Самооо да ти припомня кой е модератор на раздела :lupe:
Толкоз модераторски спам - отдавна не е било! Ще заплашваш с банове, а? Куче с кокал ли ще плашиш?!?
Толкоз модераторски спам - отдавна не е било! Ще заплашваш с банове, а? Куче с кокал ли ще плашиш?!?
Ами то ако и ние спрем да пишем в темата и посещаемостта Й може да достигне на нивото на срещите .
spe4elist
08-05-2011, 22:13
За целта, предлагам - сичката варненска модерация, да си направи една извънредна среща, та да може там да се разгледат текущи проблеми и щекотливи въпроси около варненските сбирки, поведението на младите потребители и нередовните срещопосетители.
Приемам рушвети, почерпки и продавам индулгенции на прегрешилите ... Предпочитам твърда валута, студена бира, също приемам и туби с високооктанов биндзин ... :devil::devil::devil:
За целта, предлагам - сичката варненска модерация, да си направи една извънредна среща, та да може там да се разгледат текущи проблеми и щекотливи въпроси около варненските сбирки, поведението на младите потребители и нередовните срещопосетители.
Приемам рушвети, почерпки и продавам индулгенции на прегрешилите ... Предпочитам твърда валута, студена бира, също приемам и туби с високооктанов биндзин ... :devil::devil::devil:
Аз съм лесен - когато и където кажеш в рамките на града . Камен е малко труден предвид семейното положение .
Пламен и Тошко остават да се навият ;)
Рушвети не предлагаме защото под 50лв себестойност минава за дарение а ти за 50лв бира няма да можеш да изпиеш ако ще и кух крак да имаш ;)
Хи-хи-хи паралелни срещи ли органзираш,а?:biggrin::roll2:
spe4elist
08-05-2011, 22:26
Хи-хи-хи паралелни срещи ли органзираш,а?:biggrin::roll2:
Пак ли??? Аре стига,ве... Казах извънредна, а не паралелна ... Вики, шъ мъ Фкараш в бела! :devil::devil::devil:
:roll2::roll2::roll2:
Смея се с глас
Ти може да си написал едно/аз си мисля за друго...ама в какво ще бъдеш заподозрян е трето:twisted::tooth:
spe4elist
28-05-2011, 19:57
Утре среща?
1730
trustworthy
28-05-2011, 20:19
1730
1910...кубически сантиметра мисля да докарам и аз, ако не мине котка път :hehehm:
ALFA CORSE
28-05-2011, 20:26
1910...кубически сантиметра мисля да докарам и аз, ако не мине котка път :hehehm:
И аз мисля да докарам моите :)
spe4elist
29-05-2011, 11:53
Абе, друго си е 1969 с мирис на високооктанов бензин!:spiteful:
KirilSol
29-05-2011, 12:03
Абе, друго си е 1969 с мирис на високооктанов бензин!:spiteful:
че ти караш само с А-95 бре :stumm:
Някой дали ще може да ме вземе?
ALFA CORSE
29-05-2011, 15:37
Някой дали ще може да ме вземе?
Само кажи откъде?
ALFA CORSE
29-05-2011, 21:37
Емо в действие :) след срещата.
http://img89.imageshack.us/img89/4861/2011052919102810varnamu.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/9198/20110529191051953.jpg
Ето и малко от срещата ;)
ха ха, супер срещичка се заформи.
От днес 2 алфи ще красят града с нови емблеми. Радвам се, че се видях с доста познати и приятели. Дано на следващата среща да се появя с действаща газова уредба. Жалко че никой не прави снимки, но пък бяхме доста от старите кучета.
п.с.
специално за Иво Добрев:
https://lh3.googleusercontent.com/-DSoHL7JNsEA/Ta_q18lAbmI/AAAAAAAAG1Q/Xz_GCF_QBzs/s512/DSC_0457.jpg
п.с. 2
Ха докато пиша и Ваньо качил снимки...
spe4elist
30-05-2011, 00:27
Мноо яка емблемата! Браво!
Hipopotigar
04-06-2011, 10:32
Аз къде съм спал, че не съм я видял тази тема! :boo:
Николай Желев
06-06-2011, 21:30
Добър вечер. Нов съм във форума и като цяло отскоро алфист. Желая да посетя сбирка на клуба и ако не ме лъже математиката, би трябвало на 12.06 да е следващата среща. Моля ако греша, да бъда поправен :)
поздрави
Ники Желев
trustworthy
06-06-2011, 21:41
Здрасти и добре дошъл. Следващата среща е тази неделя - 12 юни ;)
Заповядай ;)
alfatras
06-06-2011, 21:44
Здрасти и добре дошъл. Следващата среща е тази неделя - 12 юни ;)
Заповядай ;)
В колко часа Пламене-мое да дойдем с кораба майка и един жълт турбо дизел;)
И една истинска кучка можехме да докараме но се работи по нея още:)
trustworthy
06-06-2011, 21:50
Ооо, Наско, добре ще сте ни дошли. в 17:30 по принцип правим панаира.
Иначе за този жълт турбо дизел мисля, че съм чел в жълтата преса :tooth:
Айде дано се видим;)
ALFA CORSE
06-06-2011, 21:56
В колко часа Пламене-мое да дойдем с кораба майка и един жълт турбо дизел;)
И една истинска кучка можехме да докараме но се работи по нея още:)
Oooo без ку4ката няма те приемем :D
alfatras
06-06-2011, 22:01
Ооо, Наско, добре ще сте ни дошли. в 17:30 по принцип правим панаира.
Иначе за този жълт турбо дизел мисля, че съм чел в жълтата преса :tooth:
Айде дано се видим;)
Значи петък вечерта тръгваме от Пз-във неделя се прибираме-дано устискаме до 17 и 30 да се видим-аз пак ще ти се обадя в събота-ще търсиш червените шапки на плажа:)))
За жълтия турбо дизел е ясно ;)
Утре съм на златните ще работим на някакъв бар но ще се прибираме вечерта и няма да можем да се видим!
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Oooo без ку4ката няма те приемем :D
Няма да е готова но другия месец като идваме пак за повече време мисля че ще я докараме-само да сме живи и здрави!
Иначе е я:http://vbox7.com/play:3928c477
Арна ку4ка
И да не я водите по гьоловете ,че да не стане като с едно прословуто комби :paddle:
alfatras
06-06-2011, 22:18
Арна ку4ка
И да не я водите по гьоловете ,че да не стане като с едно прословуто комби :paddle:
Доообре:cheers:
alfatras
10-06-2011, 22:26
отключвам ви темата... вече може да пишете спокойно
Ние сме във Варна...:pokey:
trustworthy
11-06-2011, 17:24
Днеска случайно засякох два бързи автомобила:jason2:, паркирали пред нас, та викам чакай да ги снимам за спомен
RoMeO_156_GTA
11-06-2011, 18:10
Аз виждам само един много бърз автомобил и той е червен :devil:
spe4elist
11-06-2011, 18:43
Днеска случайно засякох два бързи автомобила:jason2:, паркирали пред нас, та викам чакай да ги снимам за спомен
Да са бързи, да са бързи - колко да са бързи?!? Дизели!:devil::devil::devil:
Аз там бързи коли не виждам .
Две малолитражки и некви дизели .
Иначе сутринта аз засякох бърз автомобил с правилното гориво и със зъл мудератор в него :saint:
spe4elist
11-06-2011, 20:38
Иначе сутринта аз засякох бърз автомобил с правилното гориво и със зъл мудератор в него :saint:
Ит ииИз, ит ииИз ... :devil: ... Дъ моУст ФастЕСт енД дъ моУст иИвълЕСт уанЗ ... :devil::devil::devil:
Да са бързи, да са бързи - колко да са бързи?!? Дизели!:devil::devil::devil:
хохохохохохохох
музика за ушичките миииииииии..:cheers:
оправете му гарнитурите на този Пламен бре цела Варна е у петролни продукти !!:hehehm::smoke::hehehm:
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
аз незнаех ,че вече съм модератор бре !!!!
ами честито .мииии:cheers:
trustworthy
11-06-2011, 21:04
Викам да наредим дъ фастест до тоя обикновения жълт дизел, дето на всичкото отгоре издава едни странни звуци като му върнеш педала газта. Проблем стурбината нещо - тясно й било мястото в коша 8)
Викам да наредим дъ фастест до тоя обикновения жълт дизел, дето на всичкото отгоре издава едни странни звуци като му върнеш педала газта. Проблем стурбината нещо - тясно й било мястото в коша 8)
не е проблем коша !>> просто надува отдолу един пробит балон !!!!:cheers: и като се изравни налягането от него с това на цилиндрите ииииииииии изпуща:wow:
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:13 ----------
Ит ииИз, ит ииИз ... :devil: ... Дъ моУст ФастЕСт енД дъ моУст иИвълЕСт уанЗ ... :devil::devil::devil:
неможа а те разбера уааа:grin:
аз незнаех ,че вече съм модератор бре !!!!
ами честито .мииии:cheers:
Ти зъл ли си бре ;)
Пък и подлежиш на корупция - шише ракия и ти е минало :cheers:
Ит ииИз, ит ииИз ... ... Дъ моУст ФастЕСт енД дъ моУст иИвълЕСт уанЗ ...
Да не си ял от радиоктивните гъби ? К`ф тоа речник от тебе .
От тия саждиви дизели не се вижда центъра на Варна от високо сутрин .
Ти зъл ли си бре ;)
Пък и подлежиш на корупция - шише ракия и ти е минало :cheers:
Да не си ял от радиоктивните гъби ? К`ф тоа речник от тебе .
От тия саждиви дизели не се вижда центъра на Варна от високо сутрин .
басиииииииии за пръв път чувам Варна да има център !!!!!:haha::jumping::holiday2::hehehm::Tease::drin king::fuckoff::whistle::flex::boo::boo::boo:
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
Пък и подлежиш на корупция - шише ракия и ти е минало
минимум:cheers:
басиииииииии за пръв път чувам Варна да има център !!!!!:haha:
Как да чуеш след като е в маглата/смога от разни ниско цетанови горива :cry:
Как да чуеш след като е в маглата/смога от разни ниско цетанови горива :cry:
:grin::gruebel::cheers:
alfatras
11-06-2011, 23:40
:grin::gruebel::cheers:
средна скорост 190 км пазарджик-варна-поече нема да говоря!:bounce8:
Ако ви се струва неверотно предизвиквам всички на аспаруховия мост -след малко:)
П.С-На 10 бири сме и няколко ракий ама нема да се дадем:)))))
Добре че ви откючихме темата за да напишете нещо от 5 деня
П.С .we are living in the yellow submarine!:dance:
alfatras
12-06-2011, 00:07
1 гонка победа за Пламен!Добре че е той да се отзове !:strong:
Има ли други да ни бият?
1 гонка победа за Пламен!Добре че е той да се отзове !:strong:
Има ли други да ни бият?
аууууууууууууу Пламен да ви притегя
а аз да ви напиням :strong:
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Добре че ви откючихме темата за да напишете нещо от 5 деня
П.С .we are living in the yellow submarine!:dance:
колега с това 8.v.
небеше ли 8C.. бре:drunk:
alfatras
12-06-2011, 00:54
аууууууууууууу Пламен да ви притегя
а аз да ви напиням :strong:
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
колега с това 8.v.
небеше ли 8C.. бре:drunk:
но риск но фън мЕН!
alfatras
12-06-2011, 02:55
eeeeeeeee бегах се с тролей,рейс и един влак мина покрай Аспарухово -няма никой с Алфа ...да пием по една бира?!
Днес ще е весело май,ще намина към 17:30 да ви поопуша с JTD-то да не ви нападат комарите.:hehe:
trustworthy
25-06-2011, 19:44
Другари и другарки, някой да може да помогне със идея за рециклиране на рейката?
Ииии утре може да се посъберем малко така на паркинга... :)
ALFA CORSE
25-06-2011, 20:13
Другари и другарки, някой да може да помогне със идея за рециклиране на рейката?
Ииии утре може да се посъберем малко така на паркинга... :)
Що не я пратиш направо в София, ако не ти трябва спешно колата?
Иначе аз утре съм на линия :)
trustworthy
25-06-2011, 20:29
Що не я пратиш направо в София, ако не ти трябва спешно колата?
Иначе аз утре съм на линия :)
Мисля да питам в сервиза на алфа на магистралата. До София няма смисъл да я разкарвам. По-добре до Горна Оряховица сякаш - ей го къде е тука градчето - на няма 300 км :)
басиииииииии за пръв път чувам Варна да има център !!!!!:haha::jumping::holiday2::hehehm::Tease::drin king::fuckoff::whistle::flex::boo::boo::boo:
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
Пък и подлежиш на корупция - шише ракия и ти е минало
минимум:cheers:
Еми селянчетата от Пазарджик как да го видят тоя център като щом влязат във Варна почват да гледат като Флинстоун в Бедрок
:pokey:
Еми селянчетата от Пазарджик как да го видят тоя център като щом влязат във Варна почват да гледат като Флинстоун в Бедрок
Айде не за сички важи
Трети пост във форума и вече слага "етикети"
'ай по-кротко :noooo:
Поогледай се,почети,поопознай хората,пък чак тогава така с рогите ;)
pininfarina
05-07-2011, 21:32
И аз тъй викам :smackbum::thumbup:
:hmm:
За групата от Пазарджика града голема - или Добро или нищо ;)
alfatras
06-07-2011, 10:03
Споко;) и ние имаме чувство за хумор и самоирония:tooth:
Просто колегата незнае,че сме побратими със вас и не е схванал шегата:hehe:
Другата седмица пак сме при вас:cheers:
Поздрави от нас!
Такааа очаквах го но приемам забележката.А що се отнася до броя на постовете,не мисля че в случая е от значение.Както и да е,живи и здрави.
P.S Има нова Алфа в града 156 2.4 JTD remap.:Yeeeehaaa:
Хе-хе-хе,така е по-добре :):):):)
http://img12.imageshack.us/img12/8291/welcomwagonbi4.gif
Заповядай на някоя среща,за да я покажеш красавицата:):):)
п.п.
@alfatras
този път вече ще се видим:hehe:
alfatras
06-07-2011, 16:54
жалко Токи4а снимал некакъв сериал в Турция :unsure:,
иначе щеше да го доведем и него !:cheers:
... и тоз път ако не дойдете на срещата, ще се наложи май цялата варненска група да ви посетим у ващу града голяма.:cheers::cheers::cheers:
alfatras
06-07-2011, 17:26
... и тоз път ако не дойдете на срещата, ще се наложи май цялата варненска група да ви посетим у ващу града голяма.:cheers::cheers::cheers:
винаги сте добре дошли ;):cheers:
жалко Токи4а снимал некакъв сериал в Турция :unsure:,
иначе щеше да го доведем и него !:cheers:
Той да внимава в Турция му кажи че ....
Да не се вкарва в некви филми ;)
alfatras
06-07-2011, 23:53
ееееееееее пазим си го ниииииии:cheers:
Преди малко не успях да тръгна от плажа, без помощта на двама юнака, бутайки. Влизам, натискам копчето-трънки. Мятам мултицет-а, всичко ОК. Подавам директно захранване на стартера-трънки. Та ако успея да си поправя(ако може) стартера утре(отворен магазин?) ще дойда. Иначе ще е интересна гледка да ме бутате после от Терапията да се прибера :native:
val_mcrae
09-07-2011, 22:13
Колеги, кажете кога правите срещите че от толкова много страници изписано не ми стана ясно кога и къде се събирате?
От 11.07. ще съм малко на почивка до Варна и ми се иска да ви навестя ако има някаква среща :)
17:30 ч. (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230)
Аз нямам стартер, поне докато отворят магазините утре :sickness: И тази среща без мен.
Колеги, кажете кога правите срещите че от толкова много страници изписано не ми стана ясно кога и къде се събирате?
От 11.07. ще съм малко на почивка до Варна и ми се иска да ви навестя ако има някаква среща :)
Тиииии нали ми имаш телефона. Обади се и да те водя!
Аз нямам стартер, поне докато отворят магазините утре :sickness: И тази среща без мен.
Сашо, някаква помощ от инструмент, съвет, разнос?
Нещо ако мога да помогна свиркай и ти ми имаш телефона!
val_mcrae
10-07-2011, 20:27
Тиииии нали ми имаш телефона. Обади се и да те водя!
Задължително ще ти се обадя :) Утре пътуваме.
trustworthy
10-07-2011, 21:49
Посещаемостта днес пак беше слаба и явнооо ще се раздават банове и последни предупреждения :paddle: Няколко модератора има за разжалване поради същата причина 8)
Смегчаващо вината обстоятелство е, ако някой каже кой ни е 'топлата връзка' със сервиза на "Алфа Ромео" на магистралата :flirt:
Ваше Преосвещенство .
Ние се водим от светлият Ви пример относно посещаемостта на срещите . ;)
Joker : Вихрен е името .
alfatras
10-07-2011, 22:40
Ваше Преосвещенство .
хахахаха
Ваше Преосвещенство .
За Негово Преосвещенство или хубаво или още по-хубаво...! Да не взема и аз да мина в правата вяра...,че малко остана преди 2-3 дни !!?:busted_cop:
Мани мани . От как по служба минах в "правата вяра" не искам в огледалото да се погледна :sad:
Човек когато очаква да се развърти и да тръгне да върви то забива суратя и иска следваща предавка :chair:
Ааааа.. тва едруга работа -аз от заплес хванах "правия" маркуч и още едно такова правоверно пуши ама .....ша го изгоря и тогава !!!?!
trustworthy
11-07-2011, 07:16
Ааааа.. тва едруга работа -аз от заплес хванах "правия" маркуч и още едно такова правоверно пуши ама .....ша го изгоря и тогава !!!?!
Точно на теб, дето си изгорил хиляди тонове мазут и стотици тонове дизел, не ти трябва много агитация 8-)
Сашо, някаква помощ от инструмент, съвет, разнос?
Нещо ако мога да помогна свиркай и ти ми имаш телефона!
Емо, благодаря за отзивчивостта! Аз стартера го махнах, отворих, почистих(доста корозирали контакти) и затворих, защото си беше перфектен. :lupe: Днес го слагам и нищо. И докато си почеша главата, закачам "-" към двигателя и оживя. Масата на двигателя скъсана/срязана(!!) Голям хикс от'де, но сега вече съм на линия.
Аз съвсем забравих,че имаше среща:gruebel:
alfatras
12-07-2011, 20:36
Наздраве Варната!Пламене кво направи с оглеалото бре-ако неси го оправил щи сваля на жената огледалото-после мое да ни бие ама кво ти пука-купон да ставаа!Ай наздраве:grandpa:
alfatras
14-07-2011, 23:18
Наздраве Варната!Пламене кво направи с оглеалото бре-ако неси го оправил щи сваля на жената огледалото-после мое да ни бие ама кво ти пука-купон да ставаа!Ай наздраве:grandpa:
ееееее да ама на жена таааааааа колата върви повече от неговата !
начи съответно няма да стане огледалото !!:crazy:
:waving::waving:Варнаааааааа
баси и сам се редактирам ! сигорно сам пиян !!
Следователно е бензинова :roll2:
trustworthy
15-07-2011, 08:27
Огледало намерих аз - от бензинова е и ще спъва малко вървежа, но от друга страна казанчето на антифриза ми е от мджет, така че се компенсират нещата :BIGsmile:
Иначе, по данни от от чип-тунинговата фирма, на жена ти трябва да върви с около 30% зад мен някъде. :tooth:
alfatras
15-07-2011, 11:40
Огледало намерих аз - от бензинова е и ще спъва малко вървежа, но от друга страна казанчето на антифриза ми е от мджет, така че се компенсират нещата :BIGsmile:
Иначе, по данни от от чип-тунинговата фирма, на жена ти трябва да върви с около 30% зад мен някъде. :tooth:
Ааааа незнам Пламене-спирам със бъзиците,че почнаха много да ме съветват господата:hehe:
spe4elist
15-07-2011, 12:06
Ааааа незнам Пламене-спирам със бъзиците,че почнаха много да ме съветват господата:hehe:
Тук може :cheers:
alfatras
15-07-2011, 12:31
Тук може :cheers:
Щом може да почвам!!!
:hehehm:
Майтапа настрана тоя път-някой да знае във Варната да се продава кола(тип ланча делта,фиат браво,алфа)за жена е-изискванията са да е с 4 врати ,до 2хиляди лева в добра кондиция(спешноооо)!
Преди малко ходих да гледам едно браво-продават го за 1500лв,огледах го горе долу ставаше,и като казах на човека,че искм да я покарам той категорично заяви,че след като я купя чак тогава можело:rotfl:тоя ме изуми-викам му-то все едно да ида да си избирам парфюм и да не ми дадат да го подуша!!!Може ли да си продаваш колата спешно а да не я дадеш за тест???!!!
Та ако има някой нещо да свирка(да се обажда имам впредвид);)!
Купихме автомобил-не търсим вече!
Mircikk11
15-07-2011, 15:36
Здравейте момчета. Следващата седмица ще премине през Варна отида висока към Златни пясъци и бих искал да се срещнем. Аз принадлежа на Alfa Romeo клуб Румъния. Събрахме много към днешна дата? В очакване на отговор. Добър ден.
Здравейте момчета. Следващата седмица ще премине през Варна отида висока към Златни пясъци и бих искал да се срещнем. Аз принадлежа на Alfa Romeo клуб Румъния. Събрахме много към днешна дата? В очакване на отговор. Добър ден.
знаеш ,че си добре дошъл ! както в България!, така и в Пазарджик;)
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
Щом може да почвам!!!
:hehehm:
Майтапа настрана тоя път-някой да знае във Варната да се продава кола(тип ланча делта,фиат браво,алфа)за жена е-изискванията са да е с 4 врати ,до 2хиляди лева в добра кондиция(спешноооо)!
Преди малко ходих да гледам едно браво-продават го за 1500лв,огледах го горе долу ставаше,и като казах на човека,че искм да я покарам той категорично заяви,че след като я купя чак тогава можело:rotfl:тоя ме изуми-викам му-то все едно да ида да си избирам парфюм и да не ми дадат да го подуша!!!Може ли да си продаваш колата спешно а да не я дадеш за тест???!!!
Та ако има някой нещо да свирка(да се обажда имам впредвид);)!
:flirt:странен проблем!!!!!!!........... колега!
Mircikk11
15-07-2011, 20:36
кой ден ви среща?
кой ден ви среща?
Следващата е на 31.07 в 17:30h
spe4elist
16-07-2011, 09:56
31 July 2011, 5.30 pm, coordinates (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230)
Bun venit!
:handshake:
pininfarina
16-07-2011, 20:30
31 July 2011, 5.30 pm, coordinates (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230)
Bun venit!
:handshake:
Алооооо,
ти жив ли си бре?
Къде се изгуби :-)
Жив е той ,жив е ,но не идва на срещи !?!
Ха .
Едно от правилата за модераторите е : да не ходят по срещи :noooo: Защото никой не иска после да ходи на бира .
А присъства ли модератор на среща и не последва масово посещение в Ред Рок или Мускетарите после трябва да се наказвамеее :calc:
И те така :clapping:
pininfarina
16-07-2011, 22:10
А като каза Ред Рок, има ли живи за идеята утре вечер да направим един такъв :-)
Ъъъъ с брандирани сиви баничарки можи ли :calc:
Подчертавам не е Алфа ;)
pininfarina
16-07-2011, 22:35
Ъъъъ с брандирани сиви баничарки можи ли :calc:
Подчертавам не е Алфа ;)
Няма проблеми, пък ако искате мога да мина да ви обера със скудото ;-)
До тук двама .
Останалите ?
Иво Добрев ,Вики ..... Негово Светейшество , Д-р Боян ?
Ако е останал и някой от пазарджишката бригада ...
Или ще го водим провалено мероприятие :hmm:
pininfarina
17-07-2011, 10:43
Запазваме за 8 часа за тая вечер.
Пишете само кой ще идва че да знаем за колко човека ще ни трябват маси :-)
pininfarina
17-07-2011, 11:05
Засега сигурните сме 10 човека :-)
Hipopotigar
17-07-2011, 11:21
С колите няма ли да се събирате някъде преди това? Че 3-ти ден поред бира ще ми дойде много :>
Запазваме за 8 часа за тая вечер.
Пишете само кой ще идва че да знаем за колко човека ще ни трябват маси :-)
20h на Ред Рок - там съм .
pininfarina
17-07-2011, 11:35
20h на Ред Рок - там съм .
С теб сме 11 ;-)
pininfarina
17-07-2011, 15:58
да не пропуснем някого?
Еми който прочел прочел :-)
spe4elist
18-07-2011, 18:46
Алооооо,
ти жив ли си бре?
Къде се изгуби :-)
Мдааа, влязъл съм в една 3D матрица и не знам къде се намирам ... :shock:
Пихте ли по един хмел и заради мене? :cheers:
Аз пих синя каменица, само зарад теб
spe4elist
18-07-2011, 18:51
Аз пих синя каменица, само зарад теб
Знам, че може да се разчита на теб! Наздраве! :cheers:
Има ли желаещи за среща някаде във Варна с Голф 4тди 195кс, 156 2.4жтд 180кс и Бмв 330! 250кс....
pininfarina
22-07-2011, 21:48
Има ли желаещи за среща някаде във Варна с Голф 4тди 195кс, 156 2.4жтд 180кс и Бмв 330! 250кс....
Еми не ама има желаещи за по бира, ако си тук пиши - ще се видим да пием по някоя бира :-)
Малко рано, ама кои ще ходим на Италфест?
trustworthy
23-07-2011, 11:10
А кога е фестът? Тази година може и да се класирам вече...
Jivko7777
23-07-2011, 13:11
Има има :) Дано успеете да се разберете и да станат гонките :drunk:
А Кирилица не е на комшията Киро жена му :bangin:
И телефоните след Nokia 3210 имат кирилица :Suicide:
Срещите нали са всяка втора и последна неделя?
oTBpaTuTko
24-07-2011, 20:31
Да! Не е днес ами следващата неделя. Аз мисля също да дойда, не съм присъствал редовно. Знам, че ходите към мускетарите попринцип. Но мога да се усвободя по-рано от работа и да дойда да ви сваря да си изкажете мнението по мойта колица :)
dilian alfa gtv
25-07-2011, 10:33
Малко рано, ама кои ще ходим на Италфест?
Аз ще присъствам със сигурност,така че като дойде време може да се уговорим да пътуваме заедно.:drunk:
И аз съм сигурен за Италфеста, задължително трябва да се уговорим като му дойде времето и да пътуваме заедно :razz:
Kamen666
25-07-2011, 11:21
И аз мисля да се пусна към Сливен за феста :)
spe4elist
25-07-2011, 11:41
Аз пък ще се връщам от Пловдивския панаир, смятам да ви навестя с една брандирана бяла Фабиа
Пропускам със сигурност:stumm:
pininfarina
27-07-2011, 07:04
Думата гонки и т.н. я прочетох единствено в твоето мнение, колега.
Наистина много оспамихме темата за което и аз се извинявам. Добре ще е малко да се поразчисти.
spe4elist
27-07-2011, 15:45
Наистина много оспамихме темата за което и аз се извинявам. Добре ще е малко да се поразчисти.
Мдааа, спамери такива ...
И малко по темата - тази неделя смятам да Ви Оважа :devil:. Вие мене ще ме Оважавате ли или да вадя кошницата с бананите?!?
Отиди да им покажеш що е то бърза Алфа :shutup:
pininfarina
27-07-2011, 21:05
И аз мисля да съм на линя за неделя.
Хайде да направим една по сериозна организациа за Ред Рок-а. Какво ще кажете :-)
За сега аз нищо не обещавам .
Може и да мина .
А може и направо на Ред Рока да дойда ако е сериозна организацията .
rossenvn
28-07-2011, 17:27
И от мен по един глас за двете мероприятия:-)
п.п. Иво, нали не си ме забравил:-)
Здравейте. В момента съм в Царево, утре се премести в Св. Св. Константин и Елена.
ще се срещне в 17:30?
писмен вид от Google, така че ако това не извинение
spe4elist
30-07-2011, 15:50
Поняли! :th_up:
trustworthy
31-07-2011, 20:23
Поняли! :th_up:
Поняли, ама почему не пришел??? Момчето от Украйна (надявам се не бъркам, че каза, че е от Украйна) дойде, обаче ти пак се издъни :paddle:
Може да е бил ангажиран с належащи дела свързани със статута му във форума . :whistle:
Тежка е мародерската корона както знаеш . 24h трябва да дебнеш за спамери и флеймъри . :flirt:
А снимки някой направи ли или да вадя наказателната клавиатура ?
trustworthy
31-07-2011, 20:37
Може да е бил ангажиран с належащи дела свързани със статута му във форума . :whistle:
Тежка е мародерската корона както знаеш . 24h трябва да дебнеш за спамери и флеймъри . :flirt:
А снимки някой направи ли или да вадя наказателната клавиатура ?
Абе нали ги знам модовете, еле пък глобалните - нищо не правят и само се заяждат с потребителите. Ааа ти по-добре не вади наказателната клавиатура, щто снимки има, обаче едва ли ще се видиш на някоя от тях :lupe:
Hipopotigar
31-07-2011, 20:38
Жулиетката много ни зарадва :>
@trustworthy
Е поне тебе на снимка да те видя ... зер скоро на живо не съм те виждал ;)
Та как направи такава непоправима грешка да отидеш на среща ?
Сега да очакваме ли и на фест да се появиш ? ;)
А за модераторите съм ти казвал вече - кой стане модератор спира да ходи по срещи .... като знае какво го чака там - я бира я гьостерица ;)
За сега компромати има само на модератор с бира :flirt: ама като гледаш назрялата ситуация във форума - знае ли човек .
spe4elist
31-07-2011, 21:03
Поняли, ама почему не пришел??? Момчето от Украйна (надявам се не бъркам, че каза, че е от Украйна) дойде, обаче ти пак се издъни :paddle:
Занимавах се с други богоугодни дела!
пп Вие двамката, влезте в мод раздела и свършете малко работа ...
Малко да се похваля- след месец-два варненската секта ще си имаме нова Алфа Жулиета 1.4ТБ 170кс, Алфа россо цвят.:bravo:
trustworthy
08-08-2011, 21:03
Ауу, докторе, браво! Ккаво ще ги правите толкова алфи не ви знам, но евала!
33-ка още ли мислиш да купуваш...щотооо ще те освидетелстваме вече :prescription:
БТВ, някой да има идея как да помогнем на колежката със селеспийда (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62625[/URL)?
Да се множат ;)
На доктор са попаднали все пак .
Важното е да са с правилното гориво :busted_cop:
trustworthy
08-08-2011, 22:01
Да се множат ;)
На доктор са попаднали все пак .
Важното е да са с правилното гориво :busted_cop:
Ти с тая газова помниш ли въобще как се казваше 'правилното гориво' :)
Малко да се похваля- след месец-два варненската секта ще си имаме нова Алфа Жулиета 1.4ТБ 170кс, Алфа россо цвят.:bravo:
Супер! Всички чакаме! :busted_cop:
Мдаам .
Нали на него паля ;)
А по служба и аз като тебе карам с неправилното по цял ден ;)
Приятели, никъде не съм писал, че аз ще я купувам:bouncing_smiley: Алфист, алфист, ама сиреньето и то с пари. Просто малко помогнах на едно приятелско семейство да влезе в правата вяра. И понеже няма Жулиетки на склад, най-вероятно края на септември ще я доставят. Но sunny е прав, пак на докторка ще попадне.
antonyonkov
14-08-2011, 13:16
Ще дойда да покажа подобренията:notworthy:
Аз за съжаление ще пропусна, да направите снимки!
dilian alfa gtv
14-08-2011, 20:11
Ето няколко снимки,случайно засякох колегите на магистралата докато се прибирах от почивка,замерваха си колите обърнах и покарах малко със тях,но време нямах да отида на срещата.
:punk::punk::punk:
dilian alfa gtv
28-08-2011, 15:10
Днес някой смята ли да присъства на срещата....
Alfaro76
28-08-2011, 16:35
Ето няколко снимки,случайно засякох колегите на магистралата докато се прибирах от почивка,замерваха си колите обърнах и покарах малко със тях,но време нямах да отида на срещата.
:punk::punk::punk:
КРАСОТА...искам и аз такава :please:
rossenvn
28-08-2011, 17:07
и аз ще намина
Общата снимка от вчера? :Tease:
Immortal
30-08-2011, 00:01
И аз чакам общИТЕ снимкИ от вчера ?
Браво, браво за снимките :wub: Поне успях да се запозная с mochko1 :thumbsup:
Plamen33
31-08-2011, 10:54
Браво а на кои колега е 33ката че скоро може да станем доста на срещите :lol_sign:
И аз се радвам че се запознах с вас колеги :grin:
Ще ме извинявате за спама ,но вчера по пътя Сл.бряг-Варна се засякохме (и позабавлявахме) с една 145-ца 1.9 ЖТД тъмносиня с варненска регистрация........интересно ми е дали е форумна? доста газ даваше шофера и :)
тая неделя има ли среща пичаги ;)
Kamen666
03-10-2011, 20:23
тая неделя има ли среща пичаги ;)
Има тази неделя,ама ще е в Сливен ;)
мм айде някой ако знае кога има във варна да каже на коя дата плис :)
rossenvn
04-10-2011, 21:11
Колега, както е намекнал Камен, най-вероятно тази неделя среща няма да има или ще е по-слаба, защото повечето ще са на Италфест-а. Следващата е на 30.10.2011 г. - както знаеш, срещите са всяка втора и последна неделя от месеца.
айде утре ако има някой надъхан да ударим по един лаф да пише че няам ангажименти и са чудя ко да прая :)
Таз неделя от 15:30,нал тъй?
KirilSol
22-10-2011, 09:46
всяка втора и последна....демек другата щото е 30.10.
Верно,ич ме няма в главата: )
Dikata_BG
24-10-2011, 22:23
Колеги случайно някой да има налични стикери на клуба за продаване
Стикерите са за подаряване, но аз от 2 години чакам да си сложа на 159-та- срамота! Btw: новата Жулиета, за която бях писал, от вчера се мотае по варненските улици. Да й е честита на колежката! Трябва да я докараме на някоя среща. Вчера не успях да я наснимам щото се видяхме за кратко на служебния паркинг на болницата.
Dikata_BG
25-10-2011, 21:03
Предпочитам да си купя понеже вече за жалост никой не дава нищо безплатно :)
Купуването и употребяването на бира не е престъпление.След 15:30.
rossenvn
30-10-2011, 06:43
Ами да вземем да го проверим тогава:roll2:
trustworthy
30-10-2011, 20:32
Голяма навалица беше днеска. 2 алфи, 2-3 спортни лади и някакъв френски кош :big_whoops:
rossenvn
30-10-2011, 22:06
Сори, загубих се по пътя - иначе за там бях тръгнал:BIGsmile:
Прости ми отче .
Аз в мъглата се загубих .
Навярно от цетановите изпарения и неблагоразумието ми да се кача в скучен немски курник лишен от долен ляв педал .
Но възнамерявам бързо да се поправя и да се върна към правата вяра и правилното високо октаново гориво :plane:
.Ходите да бухате от безплатните кебапчета,знам аз.Да взамем да сменим мястото с нещо на закрито, че ще се поболеем.
spe4elist
31-10-2011, 18:21
Хм, то - закритото място е известно, друг е въпроса, че няма мераклии в последно време ... :calc:
dimitar_vd62
04-11-2011, 01:41
Много слабо от известно време, признавам че и аз не съм ходил от август, ама ще се поправя, и в раздел други и антракт никой от Варна не пише.
Голяма навалица беше днеска. 2 алфи, 2-3 спортни лади и някакъв френски кош :big_whoops:
ти с една от ладите ли беше!:noooo::big_whoops::lol:
как си Пламка ?върви ли рендето??:crazy:
alfatras
04-11-2011, 13:40
Самоуетттт:clapping:
Ха тъй-пишем си ние,и в антракта,че и под него,сигур е бил с бързатя лада дето пищя с туми,та ни депресира чак.
trustworthy
04-11-2011, 21:02
Не върви, но харчи 5/100 в града :big_whoops:
Ама и повече от 2000 оборота не знае какво е ;)
Пастора не знам дали случи на кола с тази марка ама колата сполай й на стопанина ;)
масло ли !!!!!!:clapping::noooo:
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
Самоуетттт:clapping:
симпатяга!!!!8-)
ital_fen
09-11-2011, 12:27
Е как никой не снима на срещата да видим кви са тея спортни лади бе??? Аз се страхувах да дойда на среща с моята да не ме линчувате!! Значи на следващата ще дойда :)
spe4elist
11-11-2011, 13:49
А, бе! Мноо умрела раутата тука?!? Да вземете да се събудите ли??? Мускетари? Нещо? Тва-онова?
:cheers:
Dikata_BG
12-11-2011, 17:00
Утре от колко часа ще е срещата и ще има ли някой който да ходи
15:30 на терапията.дано не се успя.
ital_fen
12-11-2011, 21:23
Малеее как ми се идва. Ама пусто има картинг писта. Пък като знам как се издържа на тоя студ, само виното оправя. Ако си намеря шофьор ще дойда. Че не съм виждал алфа сектата от мнооооого време...
Dikata_BG
24-11-2011, 20:08
Тази неделя ще има ли присъстващи
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43408
заповядайте :)
ian clark
26-11-2011, 19:14
аз ще дойда ,искам да се запозная с варненските алфисти а и имам нужда от помощ.
Murderer
26-11-2011, 20:31
И аз мисля да намина за сефте,хехе ;)
А колеги да питам, зимно време около 15.30ч. се състои мийтинга на паркинга на терапията,нали?
Murderer
26-11-2011, 20:48
Аха,тенкс...ше гледаме да сколасаме по него време да се поразтъпчем със сребърната стрела :-)
Dikata_BG
27-11-2011, 13:38
Хах дано днес като е малко по-хубаво времето се съберем повече хора
rossenvn
27-11-2011, 14:21
А дано:)
pininfarina
27-11-2011, 14:50
Уф, аз пак няма да мога да дойда че ме е затрупала работа :-(
rossenvn
28-11-2011, 08:03
Уф, аз пак няма да мога да дойда че ме е затрупала работа :-(
Засега ще те смъмрим само:chair:, но ако рецидивираш ще трябва да се наказваме така:drunk:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=992726#post992726
Jivko7777
15-01-2012, 18:24
Абе вие във Варна така ли взимате обратните завои бе :razz: http://www.youtube.com/watch?v=sXSgs50_zRA&feature=player_embedded
Абе вие във Варна така ли взимате обратните завои бе :razz: http://www.youtube.com/watch?v=sXSgs50_zRA&feature=player_embedded
Ми да, това е Данчо. Така ги взема и на писта Варна :)
Той и светофарите си взима така ... та да видим кога ще се наиграе .
Plamen33
19-01-2012, 23:39
Колеги на 29ти, ще има ли среща, че вече сме готови за срещи наи после
rossenvn
28-01-2012, 19:05
Аз мисля да намина, ако има и други луди ще се радвам:dance:
Едва ли ще си чуя будилника,ма го навих току що.
rossenvn
29-01-2012, 16:59
Еййййй, големи мързели сте - две Алфи и един Фиат се събрахме днес:). А слънце и студ колкото искаш имаше:).
ALFA CORSE
29-01-2012, 17:39
Аз имах намерение да дойда, но трябваше да пътувам извън Варна...
pininfarina
12-02-2012, 09:46
Днес ще си направим ли една срещичка :-)
oTBpaTuTko
12-02-2012, 11:53
И аз мога да се поява, че мойта красавица е готова и имам въпроси за по-компетентни...
От 17:00 ли беше ?
pininfarina
12-02-2012, 11:54
15:30 на паркинга на терапията :-)
oTBpaTuTko
12-02-2012, 12:03
Оо тъй ли бе... емм малко трудно, но ако си подрядя нещата ще дойда!
Че искам точно с теб да говоря за тампоните, как що...
Умрял акумулатор:furious:
trustworthy
12-02-2012, 17:40
Умрял акумулатор:furious:
Ами джипката:coolio: Хем нямаше да съм единственият с НЕ-алфа на срещата :???:
Джипката е безотказна, ама трябваше да оперирам Алфата:prescription:
oTBpaTuTko
12-02-2012, 18:20
Много хубава биричка... ;]
oTBpaTuTko
13-02-2012, 23:57
Препоръчайте ми гърне за 147-цата ми:laser:
alfatras
18-02-2012, 19:20
Здравейте Варненци:) Препоръчайте ми сервиз или човек за ремонт на GSM?Благодаря предварително
pininfarina
18-02-2012, 19:30
Здравейте Варненци:) Препоръчайте ми сервиз или човек за ремонт на GSM?Благодаря предварително
Какъв е телефона колега, за да знам къде да те пратя :-)
За какъвто и проблем с телефон да става дума най-сериозният сервиз за телефони във Варна е на М-Тел .
Наско ако не знаеш къде е централата им обади ми се и ще те упътя .
pininfarina
18-02-2012, 19:45
За какъвто и проблем с телефон да става дума най-сериозният сервиз за телефони във Варна е на М-Тел .
Наско ако не знаеш къде е централата им обади ми се и ще те упътя .
Това имам предвид, имам и приятел там в сервиза но питам за марката, защото HTC не правят например ;-) М-тел си ги сервизират в Румъния.
alfatras
18-02-2012, 19:48
Телефона е LG Viewty Smart GC900
pininfarina
18-02-2012, 19:54
Телефона е LG Viewty Smart GC900
0882205003 - търси Емо, кажи му че те праща Иво Радев.
Адресът е: бул."В.Варненчик" №260 - изхода на Варна посока Шумен.
Ако има някакъв проблем ми звънни за съдействие ;-)
alfatras
18-02-2012, 19:57
0882205003 - търси Емо, кажи му че те праща Иво Радев.
Адресът е: бул."В.Варненчик" №260 - изхода на Варна посока Шумен.
Ако има някакъв проблем ми звънни за съдействие ;-)
Благодаря много колеги в понеделник ще звънна да се разберем!Поздрави
Това е под Елитис:)
Благодаря много колеги в понеделник ще звънна да се разберем!Поздрави
Това е под Елитис:)
Да .
Преди началото на магистралата голямата сграда с логото на ментел отгоре .
alfatras
18-02-2012, 21:27
Да .
Преди началото на магистралата голямата сграда с логото на ментел отгоре .
Там съм !Ти къде си бре?Кога ще пием бира с тебе?
Там съм !Ти къде си бре?Кога ще пием бира с тебе?
Тук съм си вече .
Утре ?
Да ти звънна ?
alfatras
18-02-2012, 21:49
Тук съм си вече .
Утре ?
Да ти звънна ?
Мхъммммм звънкай да са видим за по бира:)
Мхъммммм звънкай да са видим за по бира:)
В Пазарджик била по убава бре....:meeting:
В Пазарджик била по убава бре....:meeting:
Ами пали жълтия зверо и донеси порядъчно количество тогава ;)
И оня пустияк бояджията вземи ;)
alfatras
18-02-2012, 22:27
Ами пали жълтия зверо и донеси порядъчно количество тогава ;)
И оня пустияк бояджията вземи ;)
Аааааааа тия не ни трябват-трябва да изкарам още малко у Варна!Тия додат ли тва ще е края!
П.С Аз нали съм трезвеник:mrgreen: