PDA

View Full Version : Предно стъкло за 146

kompir
05-02-2008, 16:19
Кажете моля ви колко струва предно стъкло за 146 или как да спра 1 пукнатина която е започнала да расте от долу в дясно право нагоре?
Ако някой може да помогне PLEACE :roll:

cvetelin
05-02-2008, 16:28
вземи от някоя ударена и го смени
аз така направих за фиата си вземах от ударен.

за 100-тина лева и смяната и ша си имаш оригинално не някое турско :)
тва е като вариант иначе ново на кобра или някъде другаде

ALFA155Ts
05-02-2008, 17:05
освен това може да ти падне стъклото от кобра някаде по пътя и може като вали дъжд и след като спре в колата ти да продължи да вали ....... а може и както стана на мене с кобровото стъкло да си намериш колата разтворена като капан за мишки стъкла врати ..... и кво ли не идиотите така са ми залепили стаклото че ми течеше вода и ми се стичаше по бушоните от там на късо и както си стоеше колата и почваше да прави каквото си иска

Христо_Сираков
05-02-2008, 18:41
освен това може да ти падне стъклото от кобра някаде по пътя и може като вали дъжд и след като спре в колата ти да продължи да вали ....... а може и както стана на мене с кобровото стъкло да си намериш колата разтворена като капан за мишки стъкла врати ..... и кво ли не идиотите така са ми залепили стаклото че ми течеше вода и ми се стичаше по бушоните от там на късо и както си стоеше колата и почваше да прави каквото си искааз в Карлово си сложих преди 5 месеца и нямам дертовено така до петък наи къръшкия ми ден от тази година стъклото се спука пак от един ниско прелитащ камък от колата пред мен. иначе в ПРОДАВА има прозорец на 100лв

kompir
05-02-2008, 18:54
Ако е 100-тина лева е идеално аз съм от В.Търново и още утре отивам в Самоводене и обръщам цялата морга за джам :lol:

cvetelin
05-02-2008, 18:57
не е задължително да е от морга.... тука и форума има
аз моето от пловдив си го купих за фиата.
иначе доставката ще ти е 10-15 лева

но определено е много по добре от ново турско!!!

Христо_Сираков
05-02-2008, 19:10
не е задължително да е от морга.... тука и форума има
аз моето от пловдив си го купих за фиата.
иначе доставката ще ти е 10-15 лева

но определено е много по добре от ново турско!!! ето тук има за 100лв
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19556

dievx
05-02-2008, 19:31
Моето го сменях в Кобра в Бургас, със сенник и черни кантове към 160 лв. някъде ми излезе ако не се лъжа със монтажа и уплътнения. Засега няма проблеми.