PDA

View Full Version : Шофьорската седалка

Bakalov
06-02-2008, 08:05
Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка. :D

Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.

Благодаря.

DelPiero
06-02-2008, 15:15
..То като само ти се е изтрила не е голям проблем...На мен ми е разкъсана тапицерията на това място :cry: Аз пробвах с калъфи,ама изглежда много селско :evil: ..Друго си е да ти пише Alfa Romeo на седалките 8)

hristiqn
07-02-2008, 21:20
Тапицер :wink: Можеш и 4асти4но да я напражиш ...

Bakalov
13-03-2008, 13:33
http://bakalov.my.contact.bg/Image013-1.jpg

Някой знае ли, къде продават такива и колко струват?
Това май решава проблема с износването на тапицерията...[/code]

Chimev
13-03-2008, 14:50
Според мен по-удачно е да направиш както каза колегата по-горе - частично си я претапицирай - само скъсаното парче. Тия калъфи много загрозяват, разваляш автентичността на колата. Се едно телефон с калъф... :lol:

ALFA155Ts
13-03-2008, 15:04
абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?

Chimev
13-03-2008, 16:35
абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?

Така е. Все пак требва да ти е кеф като се качиш в нея, а и да ти сменят едно парче надали ше е голяма сума

DerMeister
04-06-2008, 19:17
Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?

StarChild
04-06-2008, 19:51
Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка. :D

Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.

Благодаря.

Май и при мен започва същият проблем от ляво :? това явно е слабото мвсто на седалката най-лесно се протрива нон стоп ставане и сядане няма начин.Все пак не са и нови коли а са си на годинки. Относно калъфите ъбсурд!Пълна селяния загубва се автентичноста на колата.

Boxer_Power
04-06-2008, 20:02
ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:

tonov
04-06-2008, 21:08
Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?

По спомени, на мойта (бившата) се бяха разхлабили болтовете дето държат седалката към шейната. Като ги натегнах се оправи.

Tifozza
04-06-2008, 23:04
ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:

няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник ;)

Xtrime7
04-06-2008, 23:24

няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник ;)
Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.

Tifozza
05-06-2008, 00:56
Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.

Ако не друго цвета ... прелича ми на тип ...Type-R ... гадно е според мен ...сори ако те засегнах :) не е било умишлено

ludmnlud
20-06-2008, 00:20
Питай твоя приятел как точно и от каде е купивал материяли за направата на тези 'калъфи' ли са не знам точно какво са :) Ама ми харесват !

И да ви питам къде да отида да разгледам за калъфи... ? Няма да слагам но просто ей така от любопитсво... От София съм.