View Full Version : Шофьорската седалка
Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка. :D
Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.
Благодаря.
DelPiero
06-02-2008, 15:15
..То като само ти се е изтрила не е голям проблем...На мен ми е разкъсана тапицерията на това място :cry: Аз пробвах с калъфи,ама изглежда много селско :evil: ..Друго си е да ти пише Alfa Romeo на седалките 8)
hristiqn
07-02-2008, 21:20
Тапицер :wink: Можеш и 4асти4но да я напражиш ...
http://bakalov.my.contact.bg/Image013-1.jpg
Някой знае ли, къде продават такива и колко струват?
Това май решава проблема с износването на тапицерията...[/code]
Според мен по-удачно е да направиш както каза колегата по-горе - частично си я претапицирай - само скъсаното парче. Тия калъфи много загрозяват, разваляш автентичността на колата. Се едно телефон с калъф... :lol:
ALFA155Ts
13-03-2008, 15:04
абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?
абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?
Така е. Все пак требва да ти е кеф като се качиш в нея, а и да ти сменят едно парче надали ше е голяма сума
DerMeister
04-06-2008, 19:17
Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?
StarChild
04-06-2008, 19:51
Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка. :D
Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.
Благодаря.
Май и при мен започва същият проблем от ляво :? това явно е слабото мвсто на седалката най-лесно се протрива нон стоп ставане и сядане няма начин.Все пак не са и нови коли а са си на годинки. Относно калъфите ъбсурд!Пълна селяния загубва се автентичноста на колата.
Boxer_Power
04-06-2008, 20:02
ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:
Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?
По спомени, на мойта (бившата) се бяха разхлабили болтовете дето държат седалката към шейната. Като ги натегнах се оправи.
ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:
няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник ;)
няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник ;)
Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.
Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.
Ако не друго цвета ... прелича ми на тип ...Type-R ... гадно е според мен ...сори ако те засегнах :) не е било умишлено
ludmnlud
20-06-2008, 00:20
Питай твоя приятел как точно и от каде е купивал материяли за направата на тези 'калъфи' ли са не знам точно какво са :) Ама ми харесват !
И да ви питам къде да отида да разгледам за калъфи... ? Няма да слагам но просто ей така от любопитсво... От София съм.