View Full Version : Аман от крадци в тази наша държава:(
Red Devil
07-08-2005, 13:27
Пускам тази тема драги колоеги защото вече не само касетофоните,огледалата и мигачите са обект на нечие желание да се печелят пари....излизам си аз вчера от кино "арена" качвам се на колата и аиде с приятелите на по една пица....спирам пред пицата точно пускам алармата и какво да видяр невярващите ми очи-хоп няма ми я задната броня:(какво повече да кажа освен че съм :shocked: и че да се пазят шибаните апаши щото попаднат ли ми в полезрението :jason2: :laser: :death: :sniper:
Е това направо е ебахти гадорията, тея апаши се мислят че са фанали Господа за шлифера ама който ги хване нека ги бие за всичките кражби за които се е писало във форума, както стана във Варна с един пукач на гуми-така му напукаха кофата в джантата че накрая не се разбра кое е глава и кое джанта
Пич днес към 4 и половина те видях пред Енерджи на Патриарха мина...в смисъл предполагам че си ти де, щото друга червена 155-ца без задна броня няма...грозна гледка кво да кажа...трябва да се гледа оптимистично - важното е, че по-голямата част от колата е на лице! :P
Абе тия да не би да са решили да крадат колите част по част :cussing: . :censored: :puke: :angry1: :bangin: :bash: :furious: :mad: :cussing: :censored:. Да им исъхнат ръчичките. Тва да не е Ауди да му откраднат мигачите. Не мога да го проумея. Никога до сега не съм чувал на алфа да и откраднат бронята :not-fair: .Ти къде беше спрял?
дабе батко тва да не е Голф2 да им крадат броните..
немоа го повервам ебаси циганията ....
тва щом и от Алфите почнаха да крадат части, начи сме влезли в категорията масови автомобили :(:(:(
бах... че тя бронята не се сваля за 1 минута
Dodo 155
08-08-2005, 16:52
Абе като знам как е хваната, двама яки дебила (бизони) с голи ръце могат да я откъртят :(
Но това са копеленца-наркомани :furious: :death: :death: :death:
@ Valjo - Колега, ако си прав, което не ме съмнява, то трябва сериозно да се замислиме относно марката. Това, че става масова хич не ми харесва :nono: Ще почнат всякакви селяни да карат Алфи :idea:
Настана време за МАЗЕРАТИ или ФЕРАРИ :respect: :respect: :respect:
Те поне трудно ще станат масови :pimp: :punk: :tooth: :tooth:
Абе като знам как е хваната, двама яки дебила (бизони) с голи ръце могат да я откъртят :(
Но това са копеленца-наркомани :furious: :death: :death: :death:
@ Valjo - Колега, ако си прав, което не ме съмнява, то трябва сериозно да се замислиме относно марката. Това, че става масова хич не ми харесва :nono: Ще почнат всякакви селяни да карат Алфи :idea:
Настана време за МАЗЕРАТИ или ФЕРАРИ :respect: :respect: :respect:
Те поне трудно ще станат масови :pimp: :punk: :tooth: :tooth:
о дааа особено в онова интервю дето тоз немеца, казваше че мазарати щело да става по-достъпна марка, дай Бооожеее :priest:
таааман като за нас, сериозни хора улегнали , в МЦ12 на старо :popesmiley:
Red Devil
09-08-2005, 13:03
колата беше пред нас но има и вариант на паркинга ха арена да е станало...и на двете места се случи да паркирам назад и може да не сум видял защото валеше много....ако някои има една такава броня в повече да свирка....за щастие Евро инс казаха че ще дадат обезщетение(което едвали покрива нова броня и боя:( ).Тапаците дет са я крали обаче не са се справили с болта на покривката при гарнето и там има едно парче пластмаса.Ако някой види случаино по някви авточасти втора ръка такава червена броня с много специфичен малък удар от дясната страна да свирка....удара се получи много смешно зимата докато дрифт-вах на горе към копито на едно место толкова леко я изпуснах че закачи една буца лед:)
Пич, вече трети ден те виждам без броня на бул. Васил Левски...ти наблизо ли живееш или просто често минаваш от там?
Red Devil
11-08-2005, 20:02
Бабата живее на Добруджа 2 и ходя често да и помагам....да бе и аз те виждам....много работа около кандидат студенстването и нямам време за броня...:(
абе хора радваите се 4е о6те колите ви не са из4езнали..за една броня ли сте :D
с над 1000 лева каско ше изчезне амаааааааа шамари ?
Ти мани ама аз днес се прибрах от морето и ко да видя откраднали са ми халогените да им изсъхнат ръ4и4ките дано :furious: :mad: :furious: :chair: :machinegunner:
Ти мани ама аз днес се прибрах от морето и ко да видя откраднали са ми халогените да им изсъхнат ръ4и4ките дано :furious: :mad: :furious: :chair: :machinegunner:
ега бемката на челото им излезне злокачествена, ега
ега цунат магарешкио бодил, ама откъм корените :)
HH!
:torch:
А бре кво става бе няма ли полиция .......бе тия крадци невеидими ли са бе да умрат дано и всичките пари от кражби по десет за лекарства да ги дадат.............аман................давайте да правим АНТИКРАДЦИ КЛУБ И ДА ГИ ДЕБНЕМ И ДА ИМ ЧУПИМ РЪЦЕТЕ.....то май полиция тука нема........ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Колега, на Опела 6 пъти ме джобиха и 6 те пъти ходих в КАТ МА......ИМ нито един път не се обадиха тия играят с тях, най вероятно!
Dodo 155
25-08-2005, 19:14
А бре кво става бе няма ли полиция .......бе тия крадци невеидими ли са бе да умрат дано и всичките пари от кражби по десет за лекарства да ги дадат.............аман................давайте да правим АНТИКРАДЦИ КЛУБ И ДА ГИ ДЕБНЕМ И ДА ИМ ЧУПИМ РЪЦЕТЕ.....то май полиция тука нема........ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
АНДЖЪК :wink: То ПОЛИЦИЯ няма от много години :( Това е тъжната статистика :idea: Има само КАТ когато превишиш скороста и "паяци" (ДА ИМ *** М***ТА и на тях) когато паркираш някъде :mad: :mad:
А Мони ти ръцете на кукерите ли искаш да чупиме :?: :gruebel: защото от тях по-голями хайдути няма :wink:
Не е лошо като идея, ама ще ни обявят в държавен геноцид :spiteful: :tooth: :tooth: