Log in

View Full Version : Търси се колянов вал за T.S!!!!!

abart_
07-02-2008, 22:10
Здравеите,от скоро сам собствник на Алфата и вече се стигна до търсене на вал :twisted: :twisted: :twisted: Чак не ми се говори като разбрах вчера че моя не става!!!ако някои има инфо от каде мога да си намеря втора употреба (щото вече разбрах колко струва нов:shock: :shock: :shock:),ще сам благодарен. Мерси предварително!!! Извинявам се ако мястото на темата не е тук,понеже сам нов тук. Колата е 146 1.6 16V T.Spark '97

Alex Shopov
07-02-2008, 22:48
Здравей колега.През същия проблем минах и аз.Значи купих си Алфата август 2007 от София,аз съм от Русе, и тръгвам да се прибирам, и ко голям кеф настъпвам кефя се,и гледам на огледалото по едно време пушек,пушек, спирам доливане на масло а пак кат я копувах сичко си беше наред. И прибирам се в Русе и добре че имам майстор отваряме сегменти маслообирачи и кат стигнахме до вала ами той спукан, и ко търсене,зор и отивам у София и намерих сменихме го и сега каточе ли вече 2000км. си карам колата е пушка,дано да е се така. И ето каде го намерих тоя вал втора ръка де. Е.Т."Кристиян Д.Гетов-ДАНИ-0888 41 41 37 ул.Цар Симеон 165 А струваше ми 550 кинта.Успех приятелю!

Alex Shopov
07-02-2008, 23:09
Пиши ако има нещо, и недей се отчайва,и аз си мислех "ей, гледай сега купих си кола,уж много яка спортничка тва онова пък гледай сега ко вал ша сменям a,аз още не съм я карал" ама сменяш и ко късмет имаче колата е супер яка.Просто е кола с характер,капризна.Ама друго си е тръпката да седнеш зад волана на Алфа!