View Full Version : Петиция....
rammstein4o
08-02-2008, 16:05
Петиция във връзка с фалстарта на Web базирана система за записване на деца в столичните ясли и детски градини
цък (http://www.bgpetition.com/detski-gradini-kandidatstvane/index.html)
ай
аман от разбирачи беее
изпревари ме.
ми затова ми плащат
плаче си за кошчето :idea:
е тъкмо ги коментирахме тия в офиса... чак пък петиция... няма нужда
'непрофесионално' е доста използвана дума и някак си не ми се връзва с колегите от Сирма...
а па точно да сложат система с отворен код, да видиш кви експлоити има ;)
в неделя ще има прес конференция с доста интересни данни
например разни ип-та отиват в гдбоп
за съжаление ще трябва да изчакате до тогава - не мога да разгласявам информация в момента
rammstein4o
08-02-2008, 17:20
ай
аман от разбирачи беее
Мене ако питаш аман от хора дето зимат пари за несвършена работа...
Цариградско е на вълни, хората не могат да си запишат децата в яслите и градините а ние седиме и се джафкаме кой разбира и кой не, а парите който се взимат са от нашия джоб... Вие като разбирате повече изтрийте темата и си плащайте за следващите дето ще изпълнят калпаво държавната поръчка...
Поздрави !
нямам редвид теб а т.нар ит специалисти дето са писали петицията и сите дето ги слушам от понеделник насам
просто както може би се сещаш съм доооста навътре точно в този проблем
нямам редвид теб а т.нар ит специалисти дето са писали петицията и сите дето ги слушам от понеделник насам
аз незнам проблем дето да не си навътре шефе :lol:
аз незнам проблем дето да не си навътре шефе :lol:
имаш лс :wink:
cvetelin
08-02-2008, 17:41
търтей: как не та е срам бе от 9 поста в темата 5 са твойте...
ти си най големи спамер у тоз форум.... чак ти ти са чудя...
Търтея е пирамида! Казал съм го много отдавна ма не ми вервате!
trustworthy
08-02-2008, 18:17
Oставете Търтея на мира! :lol: Точно по този случай е един от най-информираните ;)
Бидейки от провинцията, аз нямах опцията 'записване по интернет' и затова си подадох документите за детето и се наредих да чакам пред детската градина около 20-ина часа по-рано. бях 10-и записан :) Мисля, че за аборигенска държава като нашата това е по-удачния вариант :(
Няма да коментирам техническата реализация на идеята, а самата идея. Е това е ебати простотията, ще ходя аз в Интернет-кафе да си запиша детето на градина :screwy: :screwy: :screwy: тъпо тъпо тъпо
Не че някой му пука за моето мнение, ама и на мен не ми пука за тях :twisted:
Sudo - я погледни какво е написал колегата в поста преди тебе ?
Бидейки от провинцията, аз нямах опцията 'записване по интернет' и затова си подадох документите за детето и се наредих да чакам пред детската градина около 20-ина часа по-рано. бях 10-и записан
А по ли ти харесва да висиш 20 + часа на сдуда?
Ебаси и гъдела честно. Аз лични предпочитам от интрнет кафенце. А да не говорим че като се запишеш по традиционният начин после идва някой бута на диркеторката дребно спонсориране и после ти оставаш с пръст в уста.
И другото което ме нерви в цялата работа - ми ок имало проблеми - имало , типична БГ ситуация.
Но все пак всички бяхме на един к....
Нямаше хора с привилегии в този случай.
Каквото за мен такова и за съседа. Който е бил по - упорит е успял
Не съм пряко заинтересован, защото дъщеря ми е вече на 12, но като чета какво шоу е било .... :D
http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2008-02-04
всеки може да си пише в интернет каквито простотии му хрумнат
кошче кошче ни зове
:lol: