View Full Version : на кой е тази прелест?
http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/Alfa90.2.4TD.Sf.jpg
има се предвид естествено не това дето е влезло в кадър случайно :)
... има се предвид естествено не това дето е влезло в кадър случайно :)
изрично съм уточнил, за такива като теб :newsm66:
щото ви знам колко ви е акъла, то не си само ти, само гледай :innocent:
:lol: А това с бялото ми е познато от снощи май :?: А другото седи в центара дето си го снимал всеки ден даже по едно време се продаваше за 4/5К че било уникат!!!!!!!!!!!!
:lol: А другото седи в центара дето си го снимал всеки ден даже по едно време се продаваше за 4/5К че било уникат!!!!!!!!!!!!
е там де , там, на Пиротска спира
ми тя наистина изглежда в уникално състояние .... :new_Eyecrazy:
поне на външен вид
virusalfa
08-08-2005, 22:48
това е само за VM-фенове,маани го бобо,и он е като тебе-фиаткаджия :devil: -Идете в Горна баня при Киро Алфата и го питайте кое е алфа и кое Фиат( :repuke: )
това е само за VM-фенове,маани го бобо,и он е като тебе-фиаткаджия :devil: -Идете в Горна баня при Киро Алфата и го питайте кое е алфа и кое Фиат( :repuke: )
Ей македонска тикво аз като съм карал Алфа 90 ти си мечтал за голф 1-ца широката лайсна бе :laser:
П.С. А и от времето на тая кола - ДИЗЕЛОВА АЛФА означаваше само :puke:
virusalfa
08-08-2005, 22:54
Ей македонска тикво аз като съм карал Алфа 90 ти си мечтал за голф 1-ца широката лайсна бе :laser:
П.С. А и от времето на тая кола - ДИЗЕЛОВА АЛФА означаваше само :puke:Ти кога си карал Алфа 90 ,аз съм бил на предучилищна и съм играл на Не се сърди човече :lol: И без обиди,ако обичаш-Голф, и то единичка-Никогаж!!! :lol:
Много офф стана ма да видиш като обиждаш ти наред дали е добре :pfbbt: Още един път да кажеш на някой че е фиятаджия или некъв такъв намек и пак лично аз ще ти сипя да хапнеш ок?
П.С. valjo мисла че това вече е за кошчето :evil:
Опппааа :shock: , ша са делим ли ся ? нъл сме в един отбор ? :roll:
Тази Алфа е на един човек, който живее в блока на ъгъла. Преди около година с мой приятел ходихме да я гледа да я купува. Собственикът е много точен човек повози ни по новия булевард после минахме през Борис трети по паветата и нищо не тропаше или хлопаше. Вътре салонът е уникален. После много дълго време си говорихме за колата. Докарана е от швейцария и е била на някакъв алпинист. Колата е била пребоядисвана за сватбата на човека, но малко по късно той се сдобива със сребристия ровър дето седи обикновенно до Алфата. За това колата се продаваше. Сега не знам. Много се изкефих тогава. Бях лежал цяла събота под 75-та и вечерта приятелчето се обади "Хайде да ходим да гледаме готината 90-ка на пиротска, че се продава". А аз тая кола е знам още от както учех в техникума. По принцип не обичам кожения салон,но тази е уникална и това е нещото, за което се сщам първо като някой я спомене, особено след като се повозих. Яко е да минаваш покрай една кола 5 години. След това не я виждаш известно време и накрая да те повозят. :wub: . Ох отплеснах се в ученически спомени. :oops:
Dodo 155
09-08-2005, 15:12
На Пиротска работих близо година и половина и я заглеждах всеки божи ден. Момчето, което я кара наистина изглежда възпитан и сериозен :wink: но всичко на всичко съм го засичал само 1 път и то докато тръгваше с колата. Колата изглежда перфектно отвсякъде и се кара доста малко. Мотора работи много равномерно, поне тогава :roll:
Добра е наистина :wink:
Много офф стана ма да видиш като обиждаш ти наред дали е добре :pfbbt: Още един път да кажеш на някой че е фиятаджия или некъв такъв намек и пак лично аз ще ти сипя да хапнеш ок?
Бобо ние с FIAT-ите да се :Suicide: ли? :pfbbt:
Бобо ние с FIAT-ите да се :Suicide: ли? :pfbbt:
в случая си мисля че Бобо се изказа в подкрепа на не-обиждането по автомобилен признак ? :handshake: