Log in

View Full Version : Сектата Клуб Алфа Ромео България

ne0
10-02-2008, 09:33
Та пиша тая тема шот се убедих в сектантсвото и в ужастния идиотизъм на всички фенове на марката.. Верно бая пътувам и много познати по чужбините имам ама... случка от снощи (преди малко)

Та в Амстердам съм (великата пародия на секс, наркотици, рок анс ролл) с приятелка и се чудим къде да се забавляваме..... обикаля съм бая из районо от 2 -3 години насам и нсаамо един два бара стават... та влизаме в некъв уж хубав бар... вътре тъпаците се забавляват ама селска раута.. и по едно време моята приятелка вика ще дойде една моя приятелка мексиканка.... при което след 30 мин идва мексиканкта и един пич дето първата му реплика ООООО Клуб Алфа Ромео е тука, естествено аз показвам идиото-сектанската си тениска, разбираме се все едно се познаваме цял живот а мацките в шах, ма как откъде... та тва е верно и Вальо тука съм сррещал ма уговорено, но тва си беше баси майтапа.... та пича е Виктор или както Бобо му вика разрушителя на автомобили.... иначе дойде с БМВ тройка кабрио... шот се сещате защо ;)

trouble
10-02-2008, 11:23
Па вие ако не се намерите в Амстердам, къде другаде да се намерите :lol: ....И аз бях там преди време, в пълната пародия ;)