View Full Version : захващане на прагове за 145-ца
Mind_Control
11-02-2008, 12:45
Проблемът ми е, че прага в дясно отпред нещо се е отлепил или щипката се е счупила. С какво ще е най добре да го залепя? :roll:
С нит, или вида откъм подкалника. Не се затваря много добре така, но е все-нещо.
Mind_Control
11-02-2008, 14:47
С нит, или вида откъм подкалника. Не се затваря много добре така, но е все-нещо.
какво е вида? :roll:
Sergey_gigov
11-02-2008, 15:13
какво е вида? Rolling Eyes
винт - само че има и друг начин - залепи го със силикон и го притисни за 2-3 часа
При мен е същото положение, чудя се сам ли да ги мъча да ги правя или да отида при майстор. Гледам, че препоръчвате Рокендрол сервиз, май ще го пробвам в скоро време. :wink:
С капчица го залепи,после ти не му мисли :D
А защо просто не си купите щипки,и не ги смените :?: :?: по 20 ст.са в тунинг магазина на бул.Вапцаров/алея Яворов/от Семинарията посока кошарите,след 150 м.от дясната страна :wink: :wink:
П.С.Пращам ви там,защото другаде ги няма,там сме ги открили с Божо/Рок енд Ролл/ :wink:
Mind_Control
11-02-2008, 21:04
А защо просто не си купите щипки,и не ги смените :?: :?: по 20 ст.са в тунинг магазина на бул.Вапцаров/алея Яворов/от Семинарията посока кошарите,след 150 м.от дясната страна :wink: :wink:
П.С.Пращам ви там,защото другаде ги няма,там сме ги открили с Божо/Рок енд Ролл/ :wink:
ами щото незнаеме :) но щом става така, това е решението :D
Sergey_gigov
12-02-2008, 11:26
ба тея копчета преди бях обиколил сливен - всичките магазини и все за немски кенефи имаше - като тея няма
Обикновено обаче за съжаление е счупен каналът в който влиза щипката.
Обикновено обаче за съжаление е счупен каналът в който влиза щипката.
Ми затва се сваля прага и се ремонтира :idea: става много по-добре отколкото да го лепиш и тем подобни тъпотий :idea: :idea: :idea:
П.С.До няколко дни ще имаме калъп за прагове от QV,първо ще видим на мойта как стават,и след това може да се правят за който поиска :wink: :wink:
Колко ше им дириш :) ?
ААаааа аз не,Еньо ще върти бизнеса,аз само си взимам едни прагове за мен :wink: :wink: :wink:Доколкото ми каза,100 лв.прагове и 80 лв. спойлер :wink:
Ходих в тунинг магазина на Яворов, нямаха такива - май бяха свършили. И все пак намерихме едни подобни, обаче не се захвана хубаво прага и реших да проверя в Александър Ауто. Там имат, обаче режат глави - 1.50/бр. :screwy: Взех няколко, ама нещо ме цепи главата.. :evil:
Между другото казаха, че един праг се захваща със 7 щипки. Да знаете.
а дали някой може да постне една снимчица, къде точно са щипките и как е принципно захвата...видях, че има по един винт отпред и отзад....ама другото ми е само в главата как би трябвало да е. Та някой ако е снимал прага свален, ще е от полза.
Мерси все пак, да видим кой ден ще го полеем и това :D
Има винтове и отдолу,освен тези отпред и отзад :wink: :wink: другото са щипки.Самата интервенция е добре да я правиш на канал или подемник,за да огледаш добре,иначе може да счупиш прага :wink: