View Full Version : Монтаж на xenon
Колеги някой може ли да ми каже как се слага ксенон и има ли нещо по специално защото си взех а няма кой да ми го сложи?
Няма нищо сложно - нужни са елементарни познани за електричество, за да си го монтираш сам или някой твой приятел да ти помогне. Иначе съм сигурен, че никой алармаджия около вас няма да откаже 20на лв. да ти вземе за монтажа, че може и повече а тамън кще разнообрази малко.
Ей тука един колега от фиат форума е показал нагледно как стажат нещата.
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=22928&highlight=%EA%F1%E5%ED%EE%ED+%EC%EE%ED%F2%E0%E6
Колега незнам няма смисал да даваш пари да ти го сложи някой(като се замисля тва изречение звучи странно :lol: но никой да необръща внимание на мръснишкия смисал) елементарно е слагането сичко си е направено с букси и сяко си има различно място неможе да ги объркаш щото няма как да влезне в друго жакче така да се каже.Това вече каде ще си сложиш баластите ти си го измисли :D
Kamen666
12-02-2008, 17:17
Коега видях че също си от Варна,аз си сложих на мойта 145-ца,лесна работа е общо взето,ако се нуждаеш от помощ пиши да се уговорим нещо и да го монтирваме ;)
cvetelin
12-02-2008, 18:35
той тоя с мареата разглобил половината кола и купил още една камара кабели да сложи два баласта и две крушки.
какво се занимаваш да си го монтираш. свидят ти 20-30 лева ли
давай някой да ти го сложи дето разбира и е монтирал... не после да се ядосваш...
Хахахх ми аз оставам вез думи :lol: незнам за кво му е била тая камара кабели да неби преди това колата да е нямала ел. инсталация и тои да си е направил такава :lol: :lol: :lol: :lol:
cvetelin
12-02-2008, 19:47
ма не бе турбоделта като ми монтира ксенона ...
разбпроби капачките на фаровете сложи баластите с по 2 видии и всичко е 6...
кви са тез кабели кви са тез чудеси... мали
Колеги благодаря на всички но днес го сложих ксенона сам и сам много доволен :D
здравейте колеги да задам едно въпросче имам 156ца взех си ксенон но немога да го монтирам защото отражателя на фара пречи някой можели да ми каже как да монтирам комплекта предварително благодаря
Satanism
04-01-2011, 09:41
здравейте колеги да задам едно въпросче имам 156ца взех си ксенон но немога да го монтирам защото отражателя на фара пречи някой можели да ми каже как да монтирам комплекта предварително благодаря
aко крушката опира вътре във фара, без цигании няма да стане...то даже и с цигании може да не стане
става ама трябва да отрежа отражателите а неискам
Satanism
04-01-2011, 12:57
става ама трябва да отрежа отражателите а неискам
направо ще вадиш очи, ако го направиш това....
иначе не виждам начин а вече купих комплекта ако има друг начин кажете
Satanism
04-01-2011, 14:12
кво значи "иначе не виждам начин"...ти направо ще си опасен на пътя....?
кво значи "иначе не виждам начин"...ти направо ще си опасен на пътя....?
Той е от Перник бе, в сравнение с голфовете ще е направо безобиден :D Иначе сериозно- тва да си режеш отражателя най-малкото нито ти, нито другите ще виждат нещо... :afro:
nasko_e81
01-02-2011, 19:21
Колеги, имам един въпрос: поставих си ксенон-система Н1, но има леко трептене на светлината. Оправих си водачите на фаровете като си мислех, че трептенето се дължи на хлабавите рефлектори, но се оказа, че не е от това. Някой има ли предположение на какво може да се дължи това трептене? :gruebel:
Колеги, имам един въпрос: поставих си ксенон-система Н1, но има леко трептене на светлината. Оправих си водачите на фаровете като си мислех, че трептенето се дължи на хлабавите рефлектори, но се оказа, че не е от това. Някой има ли предположение на какво може да се дължи това трептене? :gruebel:
Колега,надявам се неси се набутал много за този ксенон,обикновенно хората се хвърлят на ефтинджосите на илиенци за 50лв,проблема идва от баластите,ако имаш други въпроси пиши ми на ЛС