View Full Version : Метан станции в южна България...Знае ли някой къде са???
Hristo_156
10-08-2005, 23:31
Колеги, интересувам се къде има станции за зареждане с природен газ метан след Пловдив, по посока Бургас и района. Да уточня: не става дума за пропан-бутан - тия са навсякъде. Който знае нещо със сигурност, моля нека ме ориентира.
Благодаря!
:) :gruebel: Значи компа показа 3бр в София 2бр в Пловдив Русе,
Севлиево, Варна,Кюстендил по една инфото е от месец май. Не вярвам да се е променило.
Hristo_156
11-08-2005, 22:39
Благодаря ти колега. Това ми е достатъчно.
Значи на изток от Пловдив няма. Сигурно това се диктува от монополиста Лукойл. Нямат интерес да има конкуренция на евтино гориво. Въобще за каква пазарна икономика става дума в тази нещастна пост-соц-държавица?! :cussing:
Благодаря ти колега. Това ми е достатъчно.
Значи на изток от Пловдив няма. Сигурно това се диктува от монополиста Лукойл. Нямат интерес да има конкуренция на евтино гориво. Въобще за каква пазарна икономика става дума в тази нещастна пост-соц-държавица?! :cussing:
все си мисля че ако имаше сериозен , истински пазарен интерес, щеше да има .... ;)
Hristo_156
12-08-2005, 13:13
По последни данни колите с метан вече надхвърлят 5000 и се увеличават. Тъпо е да съсредоточиш над 5 станции само по единия диагонал на страната - София-Севлиево-Русе-Варна. Така, че очевидно Л...ойл-ското лоби не допуска миризмата на метан под носа си. Сорри, но това си е мое мнение.
:) А има и винаги ще има желаещи да карат еФтино,но още не е много рентабилно как няма станции и уредбите са скъпи. То в началото и за газта беше така пък виж сега :meeting:
Dodo 155
12-08-2005, 18:43
Да ама сега като газифицират всичко, ще си сипваме от двора, както се казва НАПРАВО ОТ ЧУЧУРА :tongue: :tooth: :tooth: :tooth:
За какво им е да правят метан станции тогава :whistle: