View Full Version : Каква цена да искам
alfa155-1.7TS
12-02-2008, 09:03
Колеги кажете си мнението каква цена да искам на моята афичка
1.7 тс 8 клапана 94 без клима както и да звичи колата ми е много запазена докараха ми я роднини от италия на реални 150 хил км. е с верига с лети джанти 15-ки с нови гуми зимни има и летни перфектна е по ходова част купе мотор и каквото се сетите с чисто ново сд сони двд с 7 инчов монитор с тв тунер затамнени задни стакла с соларно фолио което всички знаете каква е цената му.....
Снимки ще кача след няколко дни...
Мерси предварително!!!
Колега, кога я взе, кога ти омръзна?! Гледам, пуснал си теми дори и за това как да я "поизтупаш" малко, а сега вече си решил да се отървеш от нея... защо така?
Ти си знаееш, колко да и търсиш!....като гледам е бая наточена на думи :roll: ....но ако не става на цяло!?!...продавай я на части :wink:
alfa155-1.7TS
12-02-2008, 16:18
Колеги колата много ми харесва и на вид и по варвеж никак не искам да я махам...но я карам само по софиа...а колата има спотен дух и спортно поведение,знаете че колкото и да е запазена как поскарват пластмасите на италианките а аз веки ден минавам с нея за работа по павета а колата си вози твърдо....много си харесах мерцедес 124 купе и по вид и по возия...само заради возията че вози като лодка искам да я сменя!
1,7 без клима, ако наистина е лачена около 2000лв.
Щом лачените са по 2 000 лв. кажи откъде да си взема една НЕлачена за 1 000 ? :lol:
alfa155-1.7TS
12-02-2008, 17:37
И аз тва мислех да попитам....а ако е малко почукната може и за 500... :rotfl:
2бона без озвучителната система...
Ами аз пък съм сигурен и времето ще покаже, че съм прав :)
Айде 2200лв да кажа :D
Аз съм виждал колата и даже ме повози колегата alfa155-1.7TS. Ако беше моя, под 3200-300 не бих я дал...
alfa155-1.7TS
13-02-2008, 06:17
Аз съм виждал колата и даже ме повози колегата alfa155-1.7TS. Ако беше моя, под 3200-300 не бих я дал...
Мерси TRENDi наистина сега се сетих че ти вижда колата,а сега съм я постегнал още,смисал от страна на пластмасите и скарцането им....
Мерси TRENDi наистина сега се сетих че ти вижда колата,а сега съм я постегнал още,смисал от страна на пластмасите и скарцането им....
Ето това ако ме светнеш как става мн. ще черпа!
Това е единственото нещо което не харесвам в тая кола!
.....незнам дали само на мен така ми се струва но доста "неподготвен" се изказваш.... :idea:
Furious 155
14-02-2008, 20:34
[quote=TRENDi]Аз съм виждал колата и даже ме повози колегата alfa155-1.7TS. Ако беше моя, под 3200-300 не бих я дал...
Ето това ако ме светнеш как става мн. ще черпа!
Това е единственото нещо което не харесвам в тая кола![/quote:1vvlcgiq]
Аха и аз искам да знам!!!
manolito
14-02-2008, 20:56
Пласмасите ти скърцат от некадърни майстори! Моите що не скърцат въпреки демонтажа на цялото арматурно табло? Ако на всякъде си има кеченца и гумички няма да ти скърцат. :idea: :wink:
.....незнам дали само на мен така ми се струва но доста "неподготвен" се изказваш.... :idea:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=20051
:Tease: :whistle: :whistle:
A нов внос такива с перфектно техническо състояние има доста...И примери има от форума :P A и с новото купе..
Климатика винаги сваля 700-900лв.. Да не говоря за старото купе и малкия енджин и годината на производство... Все пак всички караме 155ци :)
П.П И аз не бих се разделил с моята перфектна кучка за под 3хил лв.,но понеже няма как да и ги взема ще си я пазя :P
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 1&photo=33 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134925&view=1&photo=33)
Furious 155
15-02-2008, 08:53
Пласмасите ти скърцат от некадърни майстори! Моите що не скърцат въпреки демонтажа на цялото арматурно табло? Ако на всякъде си има кеченца и гумички няма да ти скърцат. :idea: :wink:
Моята кола не е била карана в БГ преди аз да я взема и в началото нямаше кой знае какви звуци....ама нещо напоследък в топъл ден е кофти...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 1&photo=33 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134925&view=1&photo=33)
.... аз на твое място тоя линк нямаше да го пускам....стопляш ли? 8)
Не не стоплям....Нещо против колата ми ли имаш??
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134925&photo=70
И моята не скърцаше, като дойде от Германия....След 500км в Бг копки си се разкърца...Но не е кой знае колко много и не ми пука много 8)
нз, ма 155 са без пари вече аз моята немога да я продам и за 1700 а е сменено почти всичко по нея и за 1400 я дадох на един приятел :/
nicola 59
19-05-2011, 23:43
Ако е тесен калник това е цената :cheers:
endeavour
20-05-2011, 14:09
Къде ги изкопахте тия стогодишни теми и кви са тия цени,бе колеги?... Я се огледайте, валяло 155-ци по има-няма 1200 лв:spiteful:
Така е.....4 годишна тема, ама тъкмо сравняваме цените...
1.7 новото купе без клима не струва повече от 900лв.....пък и с клима да е...разлика няма много...Говорим за БГ...
Не е истина,колко много са им паднали цените. Моята я плащах 2700лв. - 2007г.
nicola 59
21-05-2011, 17:38
Линка е готин и колата е готина само не можах да разбера от цялата схема защо готините джанти отидоха на един голф ,а на стрелата дойдоха от 164
хихихихи така е темата е старичка , според мен лачена 155 мах
за 2000 лв бих дал аз с клима разбира се ;)
nikola 155
22-05-2011, 12:09
Къде ги изкопахте тия стогодишни теми и кви са тия цени,бе колеги?... Я се огледайте, валяло 155-ци по има-няма 1200 лв:spiteful:
Валяло,ама какви?1.6,1.7,1.8.Я се опитай да намериш читава 2.0 8v?И по точно с 67202 мотора дето се произвежда само през първите 2години.А за цената от 1200лв не виждам какво може да се купи,най много някоя раздрънкана коруба сменяща поредния собственик.
endeavour
22-05-2011, 16:10
Валяло,ама какви?1.6,1.7,1.8.Я се опитай да намериш читава 2.0 8v?И по точно с 67202 мотора дето се произвежда само през първите 2години.А за цената от 1200лв не виждам какво може да се купи,най много някоя раздрънкана коруба сменяща поредния собственик.
Еми сам си отговаряш - как да е читава,като е правена 92-93 г.? Тва да не ти е пасат? Та тя си е жива абитуриентка, а пък и ако е поддържана в БГ...
Колкото и да и искаш-пазара си казва думата.Та не е важно какво ще и искаш, а колко ще ти даде някой.
а пък и ако е поддържана в БГ...
всичко опира до човека а не до това къде е карана....лично мнение
всичко опира до човека а не до това къде е карана....лично мнение
Ми аз съм хубав човек. Ама колата ми се кара в България. Ако не се караше в Бг съм сигурен, че външно щеше да е перфектна(в момента няма един здрав детайл). Отделно че нямаше едни и същи части да бъдат сменяно по няколко пъти...Отделно че никога нямаше да се разхлопа, така както е в момента. 5-6хил. км. не се чуваше грам звук, ама на....За това, че трябва да я мия поне 2 пъти в седмицата заради прахта...малеййй а в двигателния отсек колко тона прах е събрала...не е истина...В темата за ремонти се вижда какво, как, колко съм дал...
Та какво да кажа...Кофти обстоятелства...Остаряващи принцеси, карани в гадна държава, от добри собственици.
Цената на перфектни и отлични 8клапанови мотори с новото купе с климатроник си е 1500лв....Абсурд е някой да си помисли, че може да продаде кола над тези пари...Айде още 2-300лв. ако някоя рибка се излъже за някой "нов внос на 90 000км."... Всички си обичаме колите, ама като гледам разни цени по 2500лв. ++ и ми става интересно, кой нормален човек си хаби времето да пуска обяви в мобиле на тези пари...
Всииичко това си е лично мнение :)
Ми аз съм хубав човек. Ама колата ми се кара в България. Ако не се караше в Бг съм сигурен, че външно щеше да е перфектна(в момента няма един здрав детайл). Отделно че нямаше едни и същи части да бъдат сменяно по няколко пъти...Отделно че никога нямаше да се разхлопа, така както е в момента. 5-6хил. км. не се чуваше грам звук, ама на....За това, че трябва да я мия поне 2 пъти в седмицата заради прахта...малеййй а в двигателния отсек колко тона прах е събрала...не е истина...В темата за ремонти се вижда какво, как, колко съм дал...
Та какво да кажа...Кофти обстоятелства...Остаряващи принцеси, карани в гадна държава, от добри собственици.
Цената на перфектни и отлични 8клапанови мотори с новото купе с климатроник си е 1500лв....Абсурд е някой да си помисли, че може да продаде кола над тези пари...Айде още 2-300лв. ако някоя рибка се излъже за някой "нов внос на 90 000км."... Всички си обичаме колите, ама като гледам разни цени по 2500лв. ++ и ми става интересно, кой нормален човек си хаби времето да пуска обяви в мобиле на тези пари...
за цените незнам,аз моята я взех за 900лв 1.9тд ''97г
Принципно съм съгласен, ако си спомняш даже си говорихме за цени:horror:
Ама я кажи как да деш обслужена кола с нови гуми застраховка и всичко платено за 1200лв? Аз лично никога не бих я продал!
А, ако говорим за нов внос то тогава 1200 лв изглеждат супер смехотворни!
Правилно хората искат 2500лв (за здрави коли) погледни стари гнили астри за кви суми се продават.
Една здрава и пазена кола може да се продаде на двойна цена от пазарната, в това съм се убедил не веднъж! Т.Е. една здрава 155ца 2.0 8v в идеално състояние (не някой дреп) може да се продаде и за 3к. според мен!
Айде да ви разбия-първата 155-ца я взех за 4200 лв,а беше 1.7:static:
Нищо не разбирате вие тука от търговия, гледайте как се прави:
http://www.mobile.bg/11305461116577321
4500 :bouncing_smiley:
Rider_alfa155
23-05-2011, 11:32
аз ли нещо се обърках не разбрах ама това не е ли 16 клапановия мотор на старото купе?
Да кажа как взех моята тогава... 2007 тези коли вървяха по около 4000, аз я взех за 2200 от Пловдив от заложна къща.... мисля че ударих бингото, още повече че колата не е стандартната 2.0 а е полицейска ескортна кола с 163 коня под капака... верно частите и са много кът и ме боли главата като тръгна да ги търся обаче кефа цена нямал..........
Нищо не разбирате вие тука от търговия, гледайте как се прави:
http://www.mobile.bg/11305461116577321
4500 :bouncing_smiley:
Ами поне изглежда 100 пъти по добре от 156-ците за тая цена:guillotine:
Ами поне изглежда 100 пъти по добре от 156-ците за тая цена:guillotine:
Отделен въпрос, че само джантите и гумите и са над 1000 лева :-)
mimouzunov
23-05-2011, 19:50
2.0 8в Дата на регистрация 01.01.1992....
4 ел стъкла ел огледала (с подгряване) ел фарове (ксенон на къси ксенон на дълги) с пръскалки АБС ,климатроник ,щори ,подлакътници, халогени,централно, аларма, газов инжекцион (чипове конусни филтри музики и тн няма да споменавам). Всичко работи в колата и най-важното няма ГРАМ ръжда по купето!!!Мислите ли ,че ще я дам на някои за 1200лв!?
Ще е моя до края и :th_up:
4 ел стъкла ел огледала (с подгряване) ел фарове (ксенон на къси ксенон на дълги) с пръскалки АБС ,климатроник ,щори ,подлакътници, халогени,централно, аларма, газов инжекцион (чипове конусни филтри музики и тн няма да споменавам). Всичко работи в колата и най-важното няма ГРАМ ръжда по купето!!!Мислите ли ,че ще я дам на някои за 1200лв!?
Именно!
Едно хубаво обслужване стъпва на 1000лв може даже и отгоре!
Ако говорим за някой гроб който и 2000лв няма да го върнат идеално на пътя то тогава цена от 1200лв е възможна:magic:
vaklinator
23-05-2011, 21:19
Моята вече за съжаление не е лачена, но е поддържана. Смятам, че мога да се разделя с нея за 3800 и то с голяма мъка.
моята я взех 2006 ..... 5100 но пък си заслужаваше!!!!!
и след 5 години също !
J0rdan89
30-05-2011, 13:53
Точно така.За 1200 могат да си вземат кошници , по които после да си чупят главите.Да 155-ците ни сигурно са остарели на години , но поддържания автомобил и гледания си личат от далече.!!!
Jivko7777
30-05-2011, 15:08
Браво Мимо, продължавай все така :th_up:
Точно така.За 1200 могат да си вземат кошници , по които после да си чупят главите.Да 155-ците ни сигурно са остарели на години , но поддържания автомобил и гледания си личат от далече.!!!
Съгласен съм.Освен това по-добре стар модел, но запазен автомобил,отколкото нов,но издухан.Да не говорим,че малко коли издържат проверката на времето не само като механика,но и като визия и цялостно усещане,което доставят.А 155-цата определено е такава кола. :metal:
vaklinator
30-05-2011, 19:42
Браво!!!
.... Навремето една лада струваше 15 годинки чакане и около 6000 лева кеш
Тогава апартаментите бяха от 5500 до 9500 /грубо според квадратурата и то без значение за кой град говорим..., не че сега няма коли които сруват колкото апартаменти..., ама не са масовиииииииииииии както беше навремето
11.2008г. продадох стрелата за 1800лв / набор 06.1994г 2l8Vчерна перла, климатроник работещ, спортно окачване,тонирани стъкла в зелено, нова генерация ауспух, след сменени; серво, помпи спирачки, съеднител, водна помпа,ремъци,ремонт стартер/ бендикс и включвател, 2 бр скоростни кутии, полуоска дясна, к-т съединител. Продадох я с големи мъки , но взе да се троши всяко нещо едно по едно. Като мотор - вечен беше на 429 к по километраж / а е пипан със сигурност преди да я взема/. Има рез. части евтни но супер некачествени. Ксенона не го смятай - вече има по 55 -70 лв к-ти 4300 К
Alfa User
02-06-2011, 22:57
Няма кой да ви върне парите, вложени за поддръжката на една кола - каквато и да е тя (е, с изключение може би на некой яко мунингиран Гоуф...)
Няма кой да оцени визията, комфорта, возията и най-важното - невероятното усещане за кефа от карането на ТВОЯТА кола. Ако питате мен, задръжте търпеливо още 5-10 години, и вече минаваме в групата на "класиките" - тогаз вече ще е друго - поне на запад от нас, където хората ценят тия автомобили.
За справка - вижте какви са текущите цени на 155 в mobile.de и autoscout.it - и преценете сами :notworthy:
11.2008г. продадох стрелата за 1800лв / набор 06.1994г 2l8Vчерна перла, климатроник работещ, спортно окачване,тонирани стъкла в зелено, нова генерация ауспух, след сменени; серво, помпи спирачки, съеднител, водна помпа,ремъци,ремонт стартер/ бендикс и включвател, 2 бр скоростни кутии, полуоска дясна, к-т съединител. Продадох я с големи мъки , но взе да се троши всяко нещо едно по едно. Като мотор - вечен беше на 429 к по километраж / а е пипан със сигурност преди да я взема/. Има рез. части евтни но супер некачествени. Ксенона не го смятай - вече има по 55 -70 лв к-ти 4300 К
Добра беше макината имах удоволствието и честа да я покарам малко преди кончината и.
Бях ти пратил даже ЛС да те поразпитам някой неща за нея но. :)