Log in

View Full Version : Прредна броня

mr_minister
13-02-2008, 18:51
Счупих предната броня от един бордюр. Колко ще ми струва нова с монтаж? Халогените са здрави!

J_I_V_K_O
13-02-2008, 19:27
а колко е счупена ? Неможе ли да се залепи...

worker
13-02-2008, 20:47
Счупих предната броня от един бордюр. Колко ще ми струва нова с монтаж? Халогените са здрави!

Нова излиза към 280лв. и за работа отделно, ако не си я счупил много пробвй да я залепиш нещо :roll:

DSlavev
13-02-2008, 21:53
Момчета кажете някои добър майстор, който мойе да ми залепи и боядиса бронята, че и аз имам същия проблем като колегата

JORDANGT
13-02-2008, 22:32
Е ме е :wink: Аз ремонтирам(заварявам :!: ) брони и почти всякави пластмаси по колите :idea: За повече подробности на ЛС :wink:

mr_minister
13-02-2008, 23:40
Лично моята няма начин да се завари или залепи. Забих в един бордюр и се чу едно "кръъъц" и после като дадох на задна още едно много по силно "кръъц" И тогава се е счупила. Лошото е че се е и че частите са се разнесли някъде си, защото аз чак като се прибрах видях какво е станало, защото не веднъж ми се случва да застърже долната част на бронята в някой бордюр, ама тоя път си такова таковата!

Bodom
14-02-2008, 00:55
е какво? части от бронята ли липсват ?
повярвай ми - доста трагично изглеждащи брони могат да се ремонтират..

Ivo Skoklev
14-02-2008, 11:38
Лично моята няма начин да се завари или залепи. Забих в един бордюр и се чу едно "кръъъц" и после като дадох на задна още едно много по силно "кръъц" И тогава се е счупила. Лошото е че се е и че частите са се разнесли някъде си, защото аз чак като се прибрах видях какво е станало, защото не веднъж ми се случва да застърже долната част на бронята в някой бордюр, ама тоя път си такова таковата!
Ако вземеш да напишеш от къде си,може па да ти помогнем,с едно причтелче редовно с чупим броните и с удрямя колите,и трябва да ти кача че няма броня,която да не може да се залепи-виждал ли си броня сцепена на 2?-Лепи се...

xXxnikolaixXx
14-02-2008, 14:33
колега и аз ка4их моята на един бордур обрах по големите пар4ета и ми я залипиха :) аз съм от сливен

mr_minister
14-02-2008, 18:07
Незнам, нема от къде да ги изкопам тия пърчета. Тя половината броня липсва. Просто се е счупила много лошо! Яд ме е, че трудно се намират такива брони сега! Изглеждаше доста спортно!

ico76
15-02-2008, 16:11
Приятели къде в София лапят предни брони,и каква е горе долу цената?Мойта не е много счупена,онзи ден беше се заледило и чукнах леко един бакшиш.Гадна работа спря изведнъж,и си изпотроших колата:броня,воден радиатор,радиатор на климатика,а на него нищо,запали и си тръгна.МАМКА МУ!!!
Помогнете ми!!!