Log in

View Full Version : Алфа 145 JTD 105hp

ancho
13-02-2008, 22:09
Здравейте Алфа маняци, пред погледа ми попадна една Алфа 145 1.9 JTD 105hp, и понеже за Алфите нищо незнам (освен че поддръжката им е скъпа) да ви питам дали колата е добра, като двигател, ходова част и евентуално возия макар че това малко купе едва ли вози кой знае колко меко :). За двигателя и аз незнам защо питам след като това е най-добрия дизелов агрегат създаван до сега, но за ходовата част въпроса е актуален :D

Поздрави и благодаря ня всички предварително.

Модела е 2000год. на 190 000км. всички екстри за модела с мн. готини джанти, от В. Търново е и ако някой я е виждал или знае нещо за нея да каже ако обича. 5бона е цената.

trustworthy
13-02-2008, 22:16
Пусни търсачка в тоя раздел и ще намерищш всичко, което ти е необходимо да знаеш.
накратко ще ти кажа, че окачването е евтино (същото като рпи типо, темпра, браво/а). По-важно е да се види добре двигателя и периферия, защото евентуални ремонти по него могат да излезнат скъпичко - турбина, горивни помпи...
Успех!

ancho
14-02-2008, 14:01
Благодаря :D Ще се радвам на още мнения защото търсачката не намира нищичко, още по малко за дизеловия мотор :wink:

trustworthy
14-02-2008, 14:16
Благодаря :D Ще се радвам на още мнения защото търсачката не намира нищичко, още по малко за дизеловия мотор :wink:

Пусни да търсиш теми, където има мои мнения и ще видиш к'во става :lol:

ancho
14-02-2008, 16:59

Пусни да търсиш теми, където има мои мнения и ще видиш к'во става :lol:

Би ли ми помогнал, защото не съм много наясно как се търсят мнения на определен потребител? :D :D :D

trustworthy
14-02-2008, 17:13
Отваряш търсачката, пишеш 'ЖТД' или 'JTD' в полето 'търси по дума', после в полето тРъсете по автор (така пише наистина :)) пиши моя ник и излизат.
Нямам никакви претенции да съм писал ценни постове, просто съм чел и писал в почти всички жтд-теми и затова се предлагам като ориентир :oops:

RoMeO_156_GTA
14-02-2008, 18:24
Модела е 2000год. на 190 000км. всички екстри за модела с мн. готини джанти, от В. Търново е и ако някой я е виждал или знае нещо за нея да каже ако обича. 5бона е цената.
http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details (http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11202051253097075&f1=details) за тази ли става въпрос :roll:

Лично не съм я виждал на живо ( може и да е из областта някъде, не в самия град) :roll: А инъче не изглежда зле колата , освен предната броня , която е за по-стария модел :roll:

trustworthy
14-02-2008, 18:59
Ми явно е имала някакъв удар отпред :roll: Калниците ми изглеждат леко натиснати също :roll:

ancho
15-02-2008, 02:00
Тази е !!! Тъкмо ще си кажете мнението по снимките. Удар??? Калниците май нямат проблеми, поне така виждам, обаче за бронята щом казвате??? Иначе с предно предаване трябва да е нали? А и какви са тези насечени дискове?

Boxer_Power
19-02-2008, 21:57
алфата наистина си я бива на мен лично ми харесва а тези дискове до колкото знам са вентилирани или там както се казват за по добро охлаждане. :?

hristiqn
19-02-2008, 22:09
Доколкото си спомням колата беше с някаква тунингована броня , и била ниска, затова била сменена . Виж турбото как е и дали върви добре , изглежда на пазена и карана кола :lol: Ока4ването не е такава болка ;)

trustworthy
19-02-2008, 22:12
алфата наистина си я бива на мен лично ми харесва а тези дискове до колкото знам са вентилирани или там както се казват за по добро охлаждане. :?

Добра фаца вади стях, но на мотор 105 ЖТД такива дискове...след като макс скорости, от които ще се налага да спираш екстремно са 150-160 км/ч :roll: Ако ще се кара нормално колата (каквато е идеята на тоя модел ;)), се губи идеята сякаш :roll:
...да не говорим, че без добри гуми ефектът на тунингованите дискове се губи на момента