View Full Version : Какво са ви крали от алфата?
x-ekutor
17-02-2008, 15:52
Здравейте колеги,отскоро се зарибих по Алфа 156,изчетох повечето неща във форума,даже ще си продам БМВ-то,за да си купя такава,но мисля да ви питам нещо по-различно.Какво са ви открадвали от вашата кола?Мисля че ще е и малко любопитно,макар да не е за смях.
AlfaRomeo
17-02-2008, 17:33
Доста често крадът сд-та радиота :) Еи такива работи...Прочети имаше тема скоро на Пинко му бяга задигнали радиото :(
Да чукна на дърво досега само капачките на винтилите и то не алуминиевите :kicking:
Чистачките за сега ... а да и капачето за куката на задната броня.
J_I_V_K_O
17-02-2008, 18:24
капачкиии никелиани и примамливи от тогава съм с пласт масови...
3 пати капачки на винтилите(никелирани с емблемата - Алфа Ромео)
milko_166
17-02-2008, 18:57
Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66,и капа4ето за куката.Да си ги заврат в аспусите дано.
Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66
Т'ва като некъф наследник на 33 :lol:
Мене ми зеха сд-то, макар че панела беше в мене. Все пак съм доволен, че емблемите седят 8)
Само капачките на винтилите - даже ги видях бяха хлапета 5-6клас и като хванах едното каза че ги взимали за колелата. А капачките на джантите в самото начало да предруса с простатин дано.
nikolaaaay
17-02-2008, 22:14
Аз искам да си купя чистачки Бош Aerotwin, ама не знам дали има смисъл, щото те си личат отдалече. Сигурно веднага ше ги краднат. Иначе са ми крали сд-та 2 пъти и един стар фотоапарат и вече не държа нищо в колата.
pininfarina
17-02-2008, 22:17
Аз искам да си купя чистачки Бош Aerotwin, ама не знам дали има смисъл, щото те си личат отдалече. Сигурно веднага ше ги краднат. Иначе са ми крали сд-та 2 пъти и един стар фотоапарат и вече не държа нищо в колата.
Вземи си от тия новите на бош, дето са тънки, аз такива мисля да слагам другия месец
[quote="milko_166":312jxmgq]Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66
[/quote:312jxmgq]
мен пък ми напомня 666 :shock: , ако добавиш още една 6-тица ;)
от 145-цата ми окраднаха радиото по сред бял ден в центъра, като кучето ми е беше вътре в същото време!!! направо незнам как е станало!!!!
AlfaRomeo
18-02-2008, 01:20
от 145-цата ми окраднаха радиото по сред бял ден в центъра, като кучето ми е беше вътре в същото време!!! направо незнам как е станало!!!!
Кучето е нешо било замесено то им е отворило :roll:
[quote="milko_166":1bzchpzt]Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66
от 145-цата ми окраднаха радиото по сред бял ден в центъра, като кучето ми е беше вътре в същото време!!! направо незнам как е станало!!!![/quote:1bzchpzt]
Баси кучето :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако в моята кола е една от двете ми немски овчарки и някой се опита да влезе, ще има кървава баня и най-вероятно - летален изход за крадците.
На мен CD-то, едни стари очила на жена ми и даже хендсфрито за телефона, което си е обикновенно с кабел???!!!!
Вчера на 155-цата са се опитали да крадат огледалата и едното са го счупили гадните мизерници :cry:
При мен за едно загубено цд сони (и то без панела) и очила ми разровиха и 2-те ключалки преди време пристрастените... :roll:
[quote="milko_166":3lajpveu]Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66
Ако в моята кола е една от двете ми немски овчарки и някой се опита да влезе, ще има кървава баня и най-вероятно - летален изход за крадците.[/quote:3lajpveu]
еми то кучето е цверг шнауцер и съм сигурна, че много е лаело, но..... все пак е мъниче
ето я и нея:
http://photo-zona.net/images/user8158/album696/preview/titunata%20(3).JPG
както виждате топката е по-голяма от самата Титуна.....
преди да я купя са чупили предното дясно стъкло и са откраднали оригиналното радио
при мен само 2 оригинални капачки на летите джанти ми свиха (докато живеех в дружба)
Много неща.....даже веднъж цялата кола!!!!!
Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66,и капа4ето за куката.Да си ги заврат в аспусите дано. ако на мен ми откраднат само част от надписа ще стане "speed" :D
Wishmaster
19-02-2008, 14:11
3 пъти за CD, 1 път за бушоните ми от ел таблото, и миналата седмица страничните огледала.
venci-aleks
19-02-2008, 14:28
Опит за кражба на ляв халоген по време на мача България - Люксембург, но колкото и невероятно да звучи крадеца бе заловен от патрулката - забавило го бе клеясването на единия от болтовете.
емблема - задна
предна решетка (между халогените)
[quote="milko_166":tp2pxfxr]Изкорубиха цифрата 1 от 166 и остана само 66
Ако в моята кола е една от двете ми немски овчарки и някой се опита да влезе, ще има кървава баня и най-вероятно - летален изход за крадците.[/quote:tp2pxfxr]
Колега не така ,защото не знаеш кви хора има.Аз съм бил свидетел на бас между кучкари за едо куче.Кучето беше родило немска овчарка и не даваше никой да припари да клетката дори собственика казваше,че и него ръмжи,като и носи храна ,а другия каза ,че за десетина минути ще и вземе малките ,като на кучката няма да и навреди с нищо ,но не иска никой да около тях.Взе една щайга и след малко изкара кучилото ,а женската се въртеше около него и въртеше опашката без да гъкне.И аз не мога да си обясна как стана това ,като много добре познавах кучето и знаех за кво става на въпрос и очаквах оня да излезе от клетката разпарцалосан от всякъде :D
Аз имам ризеншнауцер и мисля да го взимам с мен да пази колата. Не дава никой да се доближи, а най-мрази бензинджии и полицаи, скъсва се да лае по тях. :)
Майтапа на страна ама на братовчед 3 му откраднаха радиото за 1-2 и човека остави питбула да спи в колата вечер.Никой повече нищо не открадна. :twisted: :twisted: :twisted:
Питбула е изрод и половина!доста е препаткал :!:
На мен пък някой ми е излял спирачна течност на предния капак!!!!
Майтапа на страна ама на братовчед 3 му откраднаха радиото за 1-2 и човека остави питбула да спи в колата вечер.Никой повече нищо не открадна. :twisted: :twisted: :twisted:
Питбула е изрод и половина!доста е препаткал :!:...ако си оставя каракачанката в колата....трябва да се простя със слона ...й! :lol: :shock: :lol:
имаше нещо такова,лиги,косми мръсни лапи навсякаде, стъклата омацани от муцуната. :D :D :D
Онзи ден някой скапан наркос ми е откъртил задната емблема-ръчичките му да изсъхнат дано :x . За първи път ми я крадът и направо съм бесен :evil: И след половинчасови псувни след установяване на липсата й, се качваме с колегата и на 200 метра нагоре от мойта кола няква дрога кърти огледалото на една астра....ми слезнахме и....да кажем че частично бях овъзмезден за липсата на емблемата
И после ше ми разправят че били болни и трябвало им се помага и да се лекуват :evil: Е боя лекува и възпитава :!:
Браво градски така се прави мамка им и сган,за съжаление не всички имаме твоят късмет. Аз си подарявам и двете емблеми само да го хвана огъзен на колата :stretcher:
пък на мен CD-то и зарядното за дистанционното на алармата :evil: (то понеже беше за зареждане в кола....)
за второто бях повече от бясна