View Full Version : Странен шум
plamen hinov
17-02-2008, 18:58
Здравеите. Имам 155-ца от 10 месеца и да не повярва човек нямам кои знае какви проблеми. Появи се странен шум от дясно. След като ходих да ми сменят гумите се появи въпросният шум. Когато е мокро го няма. чува се когато не давам гас. какво мойе да е това? 10кс предварително.
Добре дошъл във форума! Пиши на кирилица!
Здравеите. Имам 155-ца от 10 месеца и да не повярва човек нямам кои знае какви проблеми. Появи се странен шум от дясно. След като ходих да ми сменят гумите се появи въпросният шум. Когато е мокро го няма. чува се когато не давам гас. какво мойе да е това? 10кс предварително.
Къде шуми?Даи повече инфо. :?
plamen hinov
18-02-2008, 11:18
шума е ритмичен, изчезва пеи подаване на газ, и при спиране. не е скърцане като при каретата а като удари.
Колега, веднъж вече ти беше направена забележка за писането на кирилица във форума.
Моля те да се съобразяваш с правилата тук.
Добре дошъл във форума
какъв двигател е алфата? Провери да не са оберкали посоката на гумата, а може и някой лагер да е. дай по-точно описание на шума (тракане ли е, чегъртане ли е?)
Аз имах такива шумове и точно отпред отдясно...просто не ми бяха завили болтовете на гумите, провери и това...
plamen hinov
18-02-2008, 13:38
двигателят е 1.7. шумът е нещо като тракане, ритмично и не често.просто се появява за определен период и после изчезва. бих искал да се допитам до вас, че нещо нямам вяра на майсторите тук.
Ами виж каретата... маншони... лагери качете я на една диагностика на предницата 8лева струва....
Petronii
18-02-2008, 18:45
Колега, щом при натоварване или при отнемане на газта се появява-лоша работа. Виж състоянието на маслото в скоростната кутия и диференциала.
Аз имах такива шумове и точно отпред отдясно...просто не ми бяха завили болтовете на гумите, провери и това...
И аз за това си мислех, но това
Когато е мокро го няма. ме обърква... :gruebel:
Petronii
18-02-2008, 18:51
И аз съм втрещен. С толкова информация толкова. :!:
alfatras
18-02-2008, 19:21
Колега, щом при натоварване или при отнемане на газта се появява-лоша работа. Виж състоянието на маслото в скоростната кутия и диференциала.
Аз съм за нещо в скоростната кутия!
plamen hinov
19-02-2008, 12:25
оказаха се главите на болтовете на дясната предна гума. колко просто :(((((
Ами виж каретата... маншони... лагери качете я на една диагностика на предницата 8лева струва....
Къде е тая диагностика за 8 лв. че и аз да отида :(
Ами Бургас сервиз Муни 93 (Сервиз Мазда ) говоря не за компютъра а за окачването !!!