View Full Version : Запитване - цени на консумативи 2.0 16V
djventsi
18-02-2008, 15:15
Понеже на няколко места прочетох различни неща, може ли някой да ми каже ориентировачни цени на свещи, кабели, филтри за Алфа 155 2.0 T.S. 16V 1997 г.
П.С. Ако се сетите нещо друго по обслужването или просто знаете цени моля споделете. Благодаря предварително! :)
Колега занапред пиши конкретни заглавия!
ALFA CORSE
Понеже на няколко места прочетох различни неща, може ли някой да ми каже ориентировачни цени на свещи, кабели, филтри за Алфа 155 2.0 T.S. 16V 1997 г.
П.С. Ако се сетите нещо друго по обслужването или просто знаете цени моля споделете. Благодаря предварително! :)
глей е "ремонтите" там е доста подробно...
djventsi
18-02-2008, 15:58
Очевидно си дал 270 лева за свещи :roll:
П.С. И все пак някой ако може да каже нещо повече, защото в ремонти има писано само за една такава Алфа.
П.С. И все пак някой ако може да каже нещо повече, защото в ремонти има писано само за една такава Алфа.
Гледаш двигателите 2.0 ТС 16В, общо взето са им еднакви цените за поддръжката при различните модели
ми толкоз са тези свещи...
има и по-евтини варианти... ама... секи си прави сметката...
ако мога да ти помогна за нещо друго...
Питай.. :twisted:
djventsi
18-02-2008, 17:36
Ами ще чакам да я погледне майстора, че работи на 3 цилиндара ... Има нещо ама да видим, кабели ли ще е, сещи ли, бобина ... :)
добре е да си изчистиш дюзите на ултразвук също