View Full Version : за комбинацията россо алфа + красива жена
Complimenti!! Che bella macchina!! :lol:
па за мадамата нищо не кааш, а македонски гяволе :)))
========
Темата за 75 Турбо Америка е разделена, поради оффтопик :)
virusalfa
15-08-2005, 15:03
Шо да кажа,има ли смисъл?! Оно не подлежи на коментар,па и с тая фланелка,тц,тц,малеййй....... :wub:
Complimenti!! Che bella macchina!! :lol:
па за мадамата нищо не кааш, а македонски гяволе :)))
Мацката е супер печена..........съдейки по разговорите които сме водили по ИСКто........добре че съм много влюбен в моята любима иначе....незнам как щяхме да се разберем със собственика на 75цата :wink:
Много яки снимки Браво.
А на 75 найстина ауспуха е по средата.
ама на тия версии америка с дългите брони им е в края
....незнам как щяхме да се разберем със собственика на 75цата :wink:
па той е далече , кво .... ;) нал знаеш за очите дет не се видат кво стаа с тех :choice:
milenamr
15-08-2005, 18:02
Добре де,на 75 аспуха е силно възможно аспуха и да е по средата(не съм се зазяпвала):),но това не е просто 75 ,а доста по инаква 75-ца :beer:
Да да да страшна е наистина колата докарай я да я видиме ако може естествено да :thumbup: :thumbup: :cheers:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ААААААААААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Ако щете ми вярвайте, но това е една от най-прекрасните гледки в живота ми- красива жена до червена Алфа. Думите са безсилни, идват емотиконите :shock: :shock: :shock: :shock: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :wub: :wub: :wub: :crazy:
Alfa User
15-08-2005, 23:12
:lupe:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap2: :wub:
Добре де,на 75 аспуха е силно възможно аспуха и да е по средата(не съм се зазяпвала):),но това не е просто 75 ,а доста по инаква 75-ца :beer:
Да след обстойна проверка установих че на америката са от дясно . А тази кола е мечта за всеки алфист :wub: :wub: и то в тоя вид от снимките просто...............
milenamr
16-08-2005, 02:12
А коя е таз красива жена(комбинирана с россо алфа)дето толкова се коментира тук:),че не схващам,или вие си говорите по принцип? :flirt:
А коя е таз красива жена(комбинирана с россо алфа)дето толкова се коментира тук:),че не схващам,или вие си говорите по принцип? :flirt:
е тука ше цитираме колегата:
Шо да кажа,има ли смисъл?! Оно не подлежи на коментар,па и с тая фланелка,тц,тц,малеййй....... :wub:
http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/Milena%2075%20Turbo%20ie/T-Shirt.gif <- фанелка
но и по принцип си говорим де :rockon:
Kostadin
16-08-2005, 09:09
аве чета темата гледам за снимки и нищо не виждам, а тя ква била работата в темама за 75-Турбо Америка имало разни снимчици и то какви лелееееее не е истина......колежке аз съм от Пазарджик ако искаш може да си направим една алфа среща :whistle:
:coolio: Е колежка вече не мож се отърва :) !!!!!
virusalfa
16-08-2005, 09:37
ЪХЪ :bounce8:
:shock: :shock: :shock: е тези две бижута ако не са на итал феста просто няма да е никакъв фест,радвам се на такива гледки макар и рядко.само така колежке :wink:
моля темата да бъде изтрита, защото е вредна за моето финансово състояние,
ако я прочета още няколко пъти и ще трябва да си пребоядисвам алфата
ти не си "красива жена" тай че ше те преживеем и без россо алфа ;)
хихихихих
хихихихих
ба нали знаеш, че за да има мир в семейството казах на жената, че колата е за нея
ба нали знаеш, че за да има мир в семейството казах на жената, че колата е за нея
сериозно ли това ?!? баси няма ли да се задоволи с ланчата ?:)
:D Хе-Хе с тези чудни създания Жените е така моята сега и дойде идеята че иска да се научи да кара ма от как взех АЛФАТА :P
[quote="hf hpe":p3ef3i13]моля темата да бъде изтрита, защото е вредна за моето финансово състояние,
хихихихих
ба нали знаеш, че за да има мир в семейството казах на жената, че колата е за нея[/quote:p3ef3i13]
Е при това положение тук от форума ще се намерят и други да са кандидати да са ти жени :wink:
Аз съм пас. Ако някой иска да пробва да става жена :lol:
Аз съм пас. Ако някой иска да пробва да става жена :lol:
АААА аз също не визирам себе си 8)
milenamr
17-08-2005, 13:24
:D Хе-Хе с тези чудни създания Жените е така моята сега и дойде идеята че иска да се научи да кара ма от как взех АЛФАТА :P
МИсля,че твойта жена я разбирам,тъй като и при мен случая малко в тая поскока се разви-първо си взех Алфата,и чак после се сетих за някои подробности(че например нямах книжка ,пък и не можех да карам:))Но тез неща се научават и придобиват ,важното е основната гаделичкаща идея да е :cool: Алфа...
Alfa User
17-08-2005, 14:00
Алфа се купува по сърце, а не със разум. Няма ли я тръпката под лъжичката, и сърбежа в ръцете, когато седна в една кола, хич да не ми я хвалят. А освен в Алфа, другаде това не съм го изпитвал. Колежката го е написала - Алфа е страст. Такава, която те поглъща изцяло и повече не те отпуска... :bowdown:
А за колежката - само :respect:
МИсля,че твойта жена я разбирам,тъй като и при мен случая малко в тая поскока се разви-първо си взех Алфата,и чак после се сетих за някои подробности(че например нямах книжка ,пък и не можех да карам:))Но тез неща се научават и придобиват ,важното е основната гаделичкаща идея да е :cool: Алфа...
Ох мен как ме гъделичка и то от доста време :oops:
Ох мен как ме гъделичка и то от доста време :oops:Мисля 4е е крайно време да станеш горд собственик на АЛФА :wink: :wink: :wink:
малиииии, тая не е Росо но ... мадамата няма спор
може да я подкрепим, тук пише как
http://life.dir.bg/newlife/stars/stars1 ... =2299&op=1 (http://life.dir.bg/newlife/stars/stars1.php?sid=2299&op=1)
кредитс то Бат Добри за информацията :):) :beer:
http://i.dir.bg/stars/images/features/f_80967299.jpg
http://i.dir.bg/stars/images/features/f_2475415.jpg
ллелел ако ме фанат колежките как гласувам за конкуренцията ше видите алф без зъби и с ино очо в неделя :smackbum: :jason2: :boxed: :tooth:
ллелел ако ме фанат колежките как гласувам за конкуренцията ше видите алф без зъби и с ино очо в неделя :smackbum: :jason2: :boxed: :tooth:
колежки - алфистки или ...
;)
не уе позьорки :puke:
а таз и тя ли е от тех или е неква 3рд парти? ;)
Maлиии тука се появи една красива жена с вярната марка и се получи тема 3 страници за секунди !
Извода е че май имаме нужда от повече красиви жени с алфи да видиш как ставаме най големия автомобилен форум :shock:
Maлиии тука се появи една красива жена с вярната марка и се получи тема 3 страници за секунди !
Извода е че май имаме нузда от повече красиви жени с алфи да видиш как ставаме най големия автомобилен форум :shock:
и повече да стават, амин даййй Бооожеее .... :priest:
не уе позьорки :puke:
а таз и тя ли е от тех или е неква 3рд парти? ;)
ненам не я познавам ма си пуснах гласеца все пак 8)
и БатВас се е отчел веднага с мнение в дира.........
Е пък как не:))))Аз и за 75-цата с новия член на клуба се изказах, ама после видях, че е разделена темата и малко се изказах на неподходящото място :oops: