View Full Version : Тръба под радиатора
FIRE_999
18-02-2008, 20:54
Здравеите , колеги . От скоро имам Алфа 155 , и вече почна да си показва рогата :) Става въпрос за тръбата която минава под радиатора , при мен е изгнила и в наи скоро време ще протече . Ако е удобно да ме насочите къде да купя на старо ,защото за нова ми искат 166 лева .мерси предварително . от софя съм .
П.С. За по прегледно ще сложа и снимка /поз.1/
Според мен, най доброто решениее да намериш същия цолаж медна тръба....от някои магазин за отоплителни исталаций....решението, ще е вечно :idea: ....е разбирасе, ще има пореправяне :wink:
alfamicin
19-02-2008, 11:56
При мен на предишната ми кола,протече точно там.Тръба неможах да намеря и реших проблема по следния начин:
Отидох с тръбата до съседен магазин за авточасти,в който продават различни водни съединения.Намерих две,които като се съединят,копират/горе-долу/формата на тръбата.Взех си метални съединения/това са тръби или муфи,които за снаждане на такива водни съединения/съединих двата маркуча по формата на тръбата и стана доста прилично за около 30лв.Стягат се с обикновени скоби за Водни съединения.Успех! :wink:
ALFA CORSE
19-02-2008, 18:48
Намираш права същия диаметър примерно и отиваш да ти я огънат някъде, в големите сервизи за монтаж на ауспуси правят студено огъване.