Log in

View Full Version : Манията Спринт продължава!!!

Lisan
19-02-2008, 18:05
Най накрая и аз реших да се направя на модерен и си купих Спринт. Проблема при мен беше че не исках някакъв гнилоч с нередовни документи,а нещо върху което може да се работи с кеф.Мисля че накрая успях и попаднах на нещо което си заслужава и е с почти перфектно купе от към ламарина.Купих си и донор(Старт от скрапа), на Данчо спринта и с колегата Дригата ще направим опит да го направим колкото се може по близко до оргиналния му вид. Хубавеца е родом 1978г в Италия.

gadimir
19-02-2008, 18:50
ами честито от мен.лека работа по спринта(макар че всяка работа дето се работи с кеф е лека....)
P.S.капачката е страхотна

Димитър
19-02-2008, 20:05
Хайде добре дошъл в мини клуба. Краси Рангелов има заден стоп като твоя чисто нов.Толкова е хубава ,че чак ти завиждам.Дай малко история от къде я намери. :?:

Speeder
19-02-2008, 20:50
Красота !!! И е преди 'фейслифта' :D Успех!!!

MrX
19-02-2008, 22:21
Бравоз бе, хем от първите хем пък и запазен :) Успех няма да ви пожелавам защото знам, че ще го направите, а и знаете как, хайде на феста да сме повечко пък и различни, екстра!

mitaka_cs
19-02-2008, 23:13
Поздравления :!: Наистина за годините си е впечатляващ :) Ще следя с интерес реставрацията :D

Alfa User
19-02-2008, 23:23
Айдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт :choice:

Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ...

madboy
20-02-2008, 00:37
Саше ,ЧЕСТИТОООО!!!, много се радвам за тебе старата и истинска техника наистина ВМАНЯЧАВА !!!,и като за начало и ако разбира се нямаш нищо против ти подарявам два стопа и ти пожелавам успех в начинанието ,знам че си свестен човек и ще обърнете с ДРИГАТА необходимото уважение на този УНИКАТ ,ПОЗДРАВИ !!!! :D :D :D

Lisan
20-02-2008, 07:08
Краси много мерси за подарака,знаеш че много разчитам на тебе.

Lisan
20-02-2008, 07:34
Този Спринт го намерих съвсем случайно,дойдоха едни момчета да ми предлагат една 33 16в с дупка в блока,но аз не проявих интерес и те токава ми показаха снимки на телефона.Те твърдяха че колата няма ръжда и не е карана повече от 10г и седи в гараж.Дригата каза-няма Спринт без ръжда- и в предвид доста високата цена която беше обявена,общо взето нямаше смисъл да се ходи до Алдомировци,така се казва селото на около 40км от София. За този Спринт бях чувал преди доста години и дори бях правил опит да го намеря но не стана,а сега ми идва на крака при мен.Отиваме да го гледаме една вечер Аз,Дригата и Джордан и гледаме и невярваме 30мин. гледаме,залягаме чукаме ламарината търсиме кит но няма. А продавачките две жени викат- Е тетекова чукане по кола не сме виждали,да не купувате тикви че я чукате колко-,а аз вече знаех че това е моя Спринт. За хватките които направих да го купя няма да разправям,защото имаше доста проблеми. Е такава е историята на този хубавец,интересното е че го палихме и всичко му работи,направо не е за вярване!!!!!

Lisan
20-02-2008, 07:38
Айдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт :choice:

Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ... :wink: То верно че ще е Спринт срещу Спринт,но не моя Спринт,аз там няма да участвам. Живот и здраве и малко повече време ще съм в по горна категория :lol:

rammstein4o
20-02-2008, 11:04
Честито и от мен... дай боже на всеки да попадне подобен :twisted:

Venci
20-02-2008, 12:56
Евала! Седалките са уникални! Много удоволствие да ти носи, не само от ремонтирането! :lol:

zmg
20-02-2008, 17:45
браво колега и честито.виждал съм я и наистина колата е в много добро състояние.даваи смело и безотговорно и да не ти пука от дребни проблеми.

Mury
21-02-2008, 12:15
Брао бе младеж :twisted: :twisted: Успех баце :wink:

bager
21-02-2008, 17:31
Хе-хе, аз докато само си мечтая, някои го правят! Браво! :th_up:

JORDANGT
21-02-2008, 21:59
Как ти завиждам(благородно) ако знаеш.
От мен за каузата в която аз не успях:

75TwinSpark
08-03-2008, 21:25
честито секто

:headbang: :headbang: :headbang:

BillyBoy`
08-03-2008, 21:54
браво момчета пожелавам ви успех във това начинание :wink:

Xman
09-03-2008, 12:25
Най накрая и аз реших да се направя на модерен и си купих Спринт. Проблема при мен беше че не исках някакъв гнилоч с нередовни документи,а нещо върху което може да се работи с кеф.Мисля че накрая успях и попаднах на нещо което си заслужава и е с почти перфектно купе от към ламарина.Купих си и донор(Старт от скрапа), на Данчо спринта и с колегата Дригата ще направим опит да го направим колкото се може по близко до оргиналния му вид. Хубавеца е родом 1978г в Италия.
Браво колега.
Това ми е болна тема...
С интерес ще следя реставрацията.Колата е огън...Успех.

Xman
15-03-2008, 18:58
Лисане, щото ме кефиш влез тук http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... =WDVW&rd=1 (http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160218335351&ih=006&category=9834&ssPageName=WDVW&rd=1)
ще се радвам да ти помогна

Lisan
18-03-2008, 22:12
Мерси много,но това не е Спринт :!:

Xman
19-03-2008, 15:05

Вярно не е Спринт-само за идея е тая кола :lol:

madboy
19-03-2008, 23:56

Вярно не е Спринт-само за идея е тая кола :lol: КОЛЕЖКЕ ПОДПИСА ТИ Е НАПРАВО ВПЕЧАТЛЯВАЩ , ИСТИНСКА ФЕНКА !!!!!! :D :D :D

Xman
20-03-2008, 11:11

Вярно не е Спринт-само за идея е тая кола :lol: КОЛЕЖКЕ ПОДПИСА ТИ Е НАПРАВО ВПЕЧАТЛЯВАЩ , ИСТИНСКА ФЕНКА !!!!!! :D :D :D
Не съм колежка брат

madboy
20-03-2008, 13:21
[quote=Lisan]Мерси много,но това не е Спринт :!:

Не съм колежка брат[/quote:24anl587]ОПССС!!! :oops: :oops: :oops: Сори ,КОЛЕГА ВПЕЧАТЛЕНИЯТА ОСТАВАТ :D :D :D

Lisan
22-05-2008, 21:55
Ако знаете колко ражда и дупки излезнаха след разглобяването и свалянето на калниците и вратите :shock: А уж беше здрав и нямаше ражда,направо ми се взе акъла :!: Тия дни ще кача и снимки :wink:

mitaka_cs
22-05-2008, 22:58
Ако знаете колко ражда и дупки излезнаха след разглобяването и свалянето на калниците и вратите :shock: А уж беше здрав и нямаше ражда,направо ми се взе акъла :!: Тия дни ще кача и снимки :wink:

Едва ли е по-зле от синия по-горе в темата 8) Ама ти знаеш най-добре. Много ще са ми интересни снимките :)

hristo58
24-05-2008, 20:29
за този тип двигател имам карбураторите и филтъра заедно с корпуса в които влиза.моита алфа беше с тези карбове ама аз я направих с един карбуратор без да сменям главите.а имам и другите глави които са за един карбуратор.

PEPI-2ALFA
25-05-2008, 19:02
А уж беше здрав и нямаше ражда...
Няма начин на тия години. То Венци на 155-ца намери ръжда :shock: ... а какво остава за Спринта...
Успех.