PDA

View Full Version : В тази държава свестни вносители на части НЯМА!!!!

martzaro
19-02-2008, 21:00
Кажете ми как да не се ядосвам като седя пет седмици в един сервиз, навъртях сума ти пари телефони и никой не може да ми намери ролка за ангренажа. А помагайте сега? :heavy_cry:

Speeder
19-02-2008, 21:04
Провери ли в представителството на SKF? Ако не си, то се намира зад водната палата. След водната палата,преди моста, веднага вдясно по оная павираната улица, успоредна на Марица

martzaro
19-02-2008, 22:11
Проверих няма заместител оригиналната ролка е на FAG

alfaracer
20-02-2008, 20:52
Ами един с Опел дето не му се дават 70лв за ролка, си я разглобил махнал капачките на съчмите и сложил нова грес и вика ,че сега е като нова.Аз знам че ти и 200 ще дадеш ама като няма и това е вариант.

virusalfa
21-02-2008, 10:40
Затова следващата ми кола няма да е италианска :idea:
Пробвай да я преработиш,има много варианти.Има и стругари :idea: Вече имаш жокер,действай :!:

NEDKO
21-02-2008, 21:16
Пробваи в магазина в Кичук Париш на миастото на бившите Хали.аз сам взимал всиакакви лагери от там.А това с греста да си го правиат на Опелите,Ако е започнала ролката да шуми просто ниама оправиа освен смиана.Незнам 164-та дали има защита на клапаните.защото като затегне ролката и каса ремака,лично мисе е случвало от такива побалгариаваниа,добре,че небеше на Алфата а на едно Дey.

nicks1
22-02-2008, 11:54
Има още един пиниз. В някаква кутия загряваш грес, докато стане на течност. Пускаш ролката в течността и след 15 мин. я вадиш. През процепите ролката се пълни с грес, която се сгъстява като изстине.

martzaro
23-02-2008, 13:29
Благодаря за идеите обаче тва става ако поне малко е читава ролката, мойта обаче като я врътна на ръка е като стар дизел атмосферка . абе направо си хурка яката.
Така или инъче силно се надявам че днес ще ми донесат такава на прибиране от германия за скромната сума от 500 кинта само ролка, обадиха ми се че са я намерили в някакъв забутан склад нейде обаче тази част и обтегача наистина са спряни от производство. Както и да е гарантирам си още 100 000 км и след тва в Белканто и тогава вече ше и купа новичка Алфа :shock: :shock: :shock:

dimo
23-02-2008, 13:43
дай номера на шасито (ZAR.....многото цифри )
да пробвам да ти намеря ако не ти донесат пиши ми PM в понеделник ще ти дам отговор

alfaracer
23-02-2008, 21:55
Оф дано не ми се случва такова нещо,имам чуството че ще обърна света на опаки ,ще изпробвам ролките на всики видове коли ,но няма да дам 500кинта.

Venci
24-02-2008, 01:08
Колега на твое място отдавна да съм произвел нова ролка с лагер от някой друг модел. Не е невъзможно повярвай ми. Трябва ти свестен магазин където да им се занимава и после с най-близкия като размери лагер право при чичко стругар. Ако се подходи с достатъчно внимание и прецизност не би трябвало да имаш проблем. Естествено горното важи единствено, ако само лагера на ролката е повреден. Ако имаш проблем с основата... тогава може и да е по-сложно.

martzaro
24-02-2008, 21:40
!!!!!!!! :evil:

martzaro
25-02-2008, 22:46
Да е...а мааму пакм ме занесоха яката, оказа се че въобще не ми донесоха ролка, разбираш ли НЕ БИЛИ ОТКРИЛИ, плюя на всички..........и тва е!!!! Колата се продава на части. Край с АЛФА.......

Grigor
26-02-2008, 09:03
Що се нервиш за глупости ?

В кои Софийски фирми си търсил ? Аз досега не съм имал проблем с намирането на части за мойта - или ги има в БГ или с 1-2-3 седмици доставка си идват от запад.

Ако искаш остави си някакъв тел. на лично и мисля че ще мога да ти помогна.

toto99
26-02-2008, 09:12
Провери ли в София-експорт, срещу новостроящия се МОЛ...

Обект Пловдив
гр.Пловдив 4002

ул. Перущица № 23А

тел: (032) 649 259

тел: (032) 649 260

Управител Обект

Таня Хрискова

мобилен: 088 5909323

e-mail: plovdiv@sofiaexport.comТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Регионален Мениджър

Христо Анев

мобилен: 088 5909308

Boby
26-02-2008, 10:27
А също не виждам за какво толкова се нервираш за тази ролка! :shock: Отиди на стругар да ти извърти една.Набий и един лагер и готово.Има хиляди видове ролки за двигатели.Не ми казвай,че нито една не става.
Снимай я и дай размери да видиме за какво става дума :!:

virusalfa
26-02-2008, 11:10
[quote="Boby"]А също не виждам за какво толкова се нервираш за тази ролка! :shock: Отиди на стругар да ти извърти една.Набий и един лагер и готово.Има хиляди видове ролки за двигатели.Не ми казвай,че нито една не става.
Снимай я и дай размери да видиме за какво става дума :!:[/quoteЗа 75 ролката на ремъка на хидравликата от нищо не става,вервай ми,и струва само 200лв!
П.П. Не струва толко,толко й е цената!

virusalfa
26-02-2008, 11:15
Заради частите,спирам с италианските кошници! Датчика за външна температура в огледалото е 130лв! На брат ми на астрата смених инжекцион-помпата,63лв е!Нищо,че е китайска!Ха ми намерете за 1,8 16в на фиат толкова евтина помпа!Точно това е досадното тука,това,което се поврежда,го няма.Тук,в нашето село няма и въздушни филтри за мойта,добре,че поне задни накладки има,от ауди стават :idea:

Grigor
26-02-2008, 12:08
Според мен нито има проблем с намирането, нито толкова голям с цените.... за мотора аз си знам че повечето неща не са на нормални цени, ама и самия мотор не е много нормален..... За окачване и др. глупости също не съм видял много стряскащи неща

virusalfa
26-02-2008, 13:52
Според мен нито има проблем с намирането, нито толкова голям с цените.... за мотора аз си знам че повечето неща не са на нормални цени, ама и самия мотор не е много нормален..... За окачване и др. глупости също не съм видял много стряскащи нещаГригоре,извинявай,ама не съм много съгласен с теб.За БМВ Е39,демек 5-ца от 96г оригиналните дискове предните са като за твоята метелитата.Айде,и да е скъпо,ама поне да е качествено!Я да видим какви накладки продават за нашите коли-само боклуци!Окачване-само боклук!Амортисьорчета за капака на багажника търсих-нищо!Ялова работа!И като се напати човек,му писва в един момент да кара такава кола :roll:

Boby
26-02-2008, 16:15
Кое ти е скъпо?
Носач с шарнира Мог за алфата е 160лв. За Астра същия носач е 140лв.Предни амортисьори Монро рефлекс за алфата са ти 160лв/бр. на Астрата са ти 120лв/бр. Е да ти пикам на Астрата. :D Че е здрава кола,здрава е спор няма,ама че си е ебало майката в нея и с нея също спор няма!
За амортисьорчетата за капака си свали едно и отиди в магазин за авточасти и по размер си вземи.Какво те притесняват толкова?Предни накладки сравнително хубави дето да не ти ядът дисковете и да не скърцат са ти 50лв.
Винаги има варианти :!:

virusalfa
26-02-2008, 16:25
Кое ти е скъпо?
Носач с шарнира Мог за алфата е 160лв. За Астра същия носач е 140лв.Предни амортисьори Монро рефлекс за алфата са ти 160лв/бр. на Астрата са ти 120лв/бр. Е да ти пикам на Астрата. :D Че е здрава кола,здрава е спор няма,ама че си е ебало майката в нея и с нея също спор няма!
За амортисьорчетата за капака си свали едно и отиди в магазин за авточасти и по размер си вземи.Какво те притесняват толкова?Предни накладки сравнително хубави дето да не ти ядът дисковете и да не скърцат са ти 50лв.
Винаги има варианти :!:Амортисьорчета взех,от Форд Фокус-седан :idea: Ама докога ще ги догаждаме :?:

Boby
26-02-2008, 17:02
Не е въпроса до нагаждане.Взимаш и щом е същото слагаш и продължаваш.Какво като не е оригинално и няма емблемата на Алфа на него?

filco
26-02-2008, 22:42
Не се нерви колега! Аз имах същия проблем и се оправих. Има някъкви решения. Ако размислиш да си оставиш хубавицата ми звънни 0888-945-222 Филип :)

vlaoo
01-03-2008, 20:24
дай дани за колата работя в сервиз и имаме магазин ще ти помогна ако мога а това с греста просто го забрави

vlaoo
01-03-2008, 21:35
за алфата се намират и по евтини носачи и частите не са никак скъпи преди месец си смених каретата и дадох 84 лв. за двете с маншоните италиански нека си купи за астрата карета на тази цена а за здравина астрата не може да се сравнява с 164-та