View Full Version : тунинг на 145
Boxer_Power
19-02-2008, 23:13
Възможно ли е да се получи нещо подобно от снимка1 да стане на снимка2? и как долу горе варвят цените на тези услуги като за нашенци? :P
RoMeO_156_GTA
19-02-2008, 23:35
Лепенките и капака могат най-лесно :lol: , ама нататък :shock: Доста ще се изръсиш за хубави джaнти сигурно , а и с тоя кулер отпред да се направи действащ.... :shock:
П.П такива прагове подобни съм виждал на Уно ;)
Boxer_Power
19-02-2008, 23:41
ас сам намерил една фирма тука вав варна които се занимават с порчкови изработки но за цени не е ставало вапрос още.а такъв капак колко излиза да се направи знайш ли?и какво е това кулер?
Трябват ти само едни прагове, направи я по-ниска, един спойлер отзад и черни рефлектори. Преди в алфисти.нет продаваха такива фарове, ама аз докато си купя Алфа ги махнаха :evil:. Не ти трябват такива брони според мен...
Boxer_Power
20-02-2008, 19:33
какво представляват тези рефлектори?вместо хром рефлектора отзад е черен така ли?това не намалява ли сжетлинните качества на фара
?
Христо_Сираков
20-02-2008, 19:45
какво представляват тези рефлектори?вместо хром рефлектора отзад е черен така ли?това не намалява ли сжетлинните качества на фара
?с тея нашите пътища се тояно за такава броня :wink:
Ето тази е с такива фарове.
Boxer_Power
20-02-2008, 20:03
тази същата ли е?145 3.2 GTA
Възможно ли е да се получи нещо подобно от снимка1 да стане на снимка2? и как долу горе варвят цените на тези услуги като за нашенци? :P
Може да стане с много кит, смола и селяния.
Взимай едни пружини, джанти и прагове и си ти. Не се занимавай с глупости ;)
тази същата ли е?145 3.2 GTA
Същата :o
Предполагам, че щом ги продават едва ли имат проблеми с видимостта.
Ето намерих такива фарове, но в Чехия.
http://www.nhtuning.com/predni-tuning-s ... -145-cerne (http://www.nhtuning.com/predni-tuning-svetla-alfa-romeo-145-cerne)
hristiqn
20-02-2008, 23:05
Отсега да ти кажа , в България за 145-цата си освен цигания няма да направиш, просто знам 4е няма да си купиш оригинални неща , а само такива има за 145 :wink: