PDA

View Full Version : компресор?

Abizianata
21-02-2008, 17:45
казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел

WhitePower
21-02-2008, 18:21
Г40 или Г60 :D

Furious 155
21-02-2008, 18:42
я дай инфо още :):)

търтей
21-02-2008, 19:52

Бегай от тука бе :wink: :lol: :lol: :lol:

PEPI-2ALFA
22-02-2008, 12:26
Ех ама всичките сте едни пестеливи на думиии...мани мани.
П.П. Аз си нося в багажника 1 компресор. За стар - стар е (20 и няколко години е ),не е от Мерцедес ,ама до 2.5-3 атв. си помпа.

Бобби
22-02-2008, 12:47
казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел.....как ще го сложиш?...интересно ми е!...преди години продаваха руско турбо за лади на битака :D :idea: :D

EvgeniiM
22-02-2008, 13:27
казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел.....как ще го сложиш?...интересно ми е!...преди години продаваха руско турбо за лади на битака :D :idea: :D
абе Ханс - пак се бъркаш дет не знаеш - руското само му викат турбо и кво има общо с компресора - това са едни плочки коти се монтират на входящите колектори и са по - скоро система за променлива геометрия на интейка .на мерцедесите компресорите са Eaton а не Г60/40- тия са си фауве . Имаше един от форума с 156 с компресор ама може да не чете този раздел- а и темата си е за тунинг раздела , а и има много писано по нея

Бобби
22-02-2008, 14:35
абе Ханс - пак се бъркаш дет не знаеш - руското само му викат турбо и кво има общо с компресора - това са едни плочки коти се монтират на входящите колектори и са по - скоро система за променлива геометрия на интейка .на мерцедесите компресорите са Eaton а не Г60/40- тия са си фауве . Имаше един от форума с 156 с компресор ама може да не чете този раздел- а и темата си е за тунинг раздела , а и има много писано по нея...това с руското турбо е шега...която трудно разбра!!!!!....а другото ми е интересно как ще монтираш на колегата на двигатела компресор!......май трябва да преправиш целия двигател, за да стане като хората!!!....това от Ханц да го знаеш :screwy:

EvgeniiM
22-02-2008, 14:50
[quote=Abizianata]казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел.....как ще го сложиш?...интересно ми е!...преди години продаваха руско турбо за лади на битака :D :idea: :D
абе Ханс - пак се бъркаш дет не знаеш - руското само му викат турбо и кво има общо с компресора - това са едни плочки коти се монтират на входящите колектори и са по - скоро система за променлива геометрия на интейка .на мерцедесите компресорите са Eaton а не Г60/40- тия са си фауве . Имаше един от форума с 156 с компресор ама може да не чете този раздел- а и темата си е за тунинг раздела , а и има много писано по нея...това с руското турбо е шега...която трудно разбра!!!!!....а другото ми е интересно как ще монтираш на колегата на двигатела компресор!......май трябва да преправиш целия двигател, за да стане като хората!!!....това от Ханц да го знаеш :screwy:[/quote:revv922k]
тая шега ако некой освен тебе я е разбрал да си каже .Твоя двигател капсулован ли е та не може да го преправиш - човека мислиш ли че не знае -решава че иска и слага . Ама хем си некомпетентен хем досаждаш

Бобби
22-02-2008, 15:09
[quote=Abizianata]казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел.....как ще го сложиш?...интересно ми е!...преди години продаваха руско турбо за лади на битака :D :idea: :D
абе Ханс - пак се бъркаш дет не знаеш - руското само му викат турбо и кво има общо с компресора - това са едни плочки коти се монтират на входящите колектори и са по - скоро система за променлива геометрия на интейка .на мерцедесите компресорите са Eaton а не Г60/40- тия са си фауве . Имаше един от форума с 156 с компресор ама може да не чете този раздел- а и темата си е за тунинг раздела , а и има много писано по нея...това с руското турбо е шега...която трудно разбра!!!!!....а другото ми е интересно как ще монтираш на колегата на двигатела компресор!......май трябва да преправиш целия двигател, за да стане като хората!!!....това от Ханц да го знаеш :screwy:
тая шега ако некой освен тебе я е разбрал да си каже .Твоя двигател капсулован ли е та не може да го преправиш - човека мислиш ли че не знае -решава че иска и слага . Ама хем си некомпетентен хем досаждаш[/quote:2zegd6yl]...точно по тази тема не сам компетентен!.....но ако мислиш, че това е супер решение!?....теория сам чел...и всички са с предизвестен край!!!...аиде не се въди такъв голям инжинер....друго е да сменяш турбо с друго, заради по големия коефицент на КПД....но на двигател които си е с компресор фабрично....но тепърва да откриваш топлата вода!...ми се струва безмислено....

Бобби
22-02-2008, 15:20
казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел...има една тема- Бургаски "инжове" са полудели....в раздел туниг&рицинг...ако ти се вкарва в такива приключения :idea: ....черпи от тях :roll:

EvgeniiM
22-02-2008, 15:52
казаха ми да сложа един компресор на 155-ицата от някжи стари мерцедеси каде да намеря такув и от кув модел...има една тема- Бургаски "инжове" са полудели....в раздел туниг&рицинг...ако ти се вкарва в такива приключения :idea: ....черпи от тях :roll:
можеше с това да почнеш а не с турбо ладите, ма ти се намираш на приказка по цел ден
и като си стар софиянец я кажи къде беше първия битак в София

Бобби
22-02-2008, 16:07
можеше с това да почнеш а не с турбо ладите, ма ти се намираш на приказка по цел ден
и като си стар софиянец я кажи къде беше първия битак в София :D .....на Пудуене ли беше? :roll: ....рядко ходя на такива циганийки...само като ме замъкне някой приятел...

ALFA CORSE
22-02-2008, 16:28
Темата си е за общи приказки според мене и отива там :)

EvgeniiM
22-02-2008, 16:52
абе даже си е за коша

Бобби
22-02-2008, 16:58
Тая найстина си е за коша....а ма ние ЕвгениМ...колко теми прецакахме???.... :roll: ....МИР :idea:...в тази поне епитетите не са цветущи :oops:..защото не е взел участие другия самурай :wink:

EvgeniiM
22-02-2008, 17:43
Тая найстина си е за коша....а ма ние ЕвгениМ...колко теми прецакахме???.... :roll: ....МИР :idea:...в тази поне епитетите не са цветущи :oops:..защото не е взел участие другия самурай :wink:

мир и наздраве , че дойде време вечерно , почивно ... :cheers:

Бобби
25-02-2008, 08:55

мир и наздраве , че дойде време вечерно , почивно ... :cheers:
С здраве да си караш Тойотата :big_beer: ....спора си е спор!...но не е лоша кола :wink: