PDA

View Full Version : Удрят те и оставаш 4 месеца без автомобил.

BO
22-02-2008, 16:33
Колеги, най-накрая.
Алфата (166-ца), до която имам възможност да се докосвам, преди 4 месеца претърпя лек инцидент.
Един тъпак я посмачка малко точно в шофьорската врата.
След чакане за доставка на врата и незнам си какво, факт, че днес колата е готова.
Бати тъпотията. Заради някой си и застрахователи, 4 месеца се лишаваш от автомобила си. В каква държава живеем.
Колата е застрахована в Булинс, и беше в доверен сервиз, някъде около 4-ти километър.
Та да знаете колко е "нормалното" време да поправят малко ламарините на автомобилчето. :frown:

Бобби
22-02-2008, 16:42
Неприятно е!....доста срещано нещо при застрохователите ни!...трябваше преди това, ако има възможност да я вкарат в представителния сервиз...може би доставката щеше да е по б :roll: ърза

lyuli
22-02-2008, 17:07
ако си само за пребоядисване (с изчукванер на ламарините) отнема около 1 седмица. Явно когато има изписване на част се бавят повечко.....

Violator
22-02-2008, 19:27
Не бих застраховал при тях, доста истории съм чувал как прецакват хората

Stoyan Georgiev
22-02-2008, 23:24
от бул инс и аз съм патил :| а колко време бавят изплащането не е истината 4 месеца май :)

lyuli
22-02-2008, 23:40
аз пък от БулИнс за сега нямам оплаквания (от 2000-ната година насам си застраховам там колите).

Верно, че в сервиз Изток не са баш цвете, ама става....

proper
23-02-2008, 00:43
БулИнс Валутно Каско, това е добрата опция. Плащат си хората коректно всичко и в срок, точно 2 седмици след представени фактури, от който сервиз на тебе душата ти иска.
Неудобното е, че ти си плащаш ремонта, а те после ти връщат парите, но поне винаги го правят и то в срок-а от 15 дена. Но пък няма как те да знаят колко ще ти излезе ремонта. Колкото толкова. Поръчваш си само хубави части, които ти си искаш и те ти ги покриват....
Но Каското е по-скъпо разбира се. Качеството винаги идва на цена.
Дай боже и напред да си действат така добре БулИнс.

П.С. все пак е важно да се спомене, че за БГ много е важен застр. Ви агент. С лош агент или застраховка просто в някой офис винаги може да има грижи....просто защото живеем в БГ и трябва да го приемем.....Българи ви обслужват.....с добър и кадърен агент и в най-тъпата компания няма да имате грижи.

aMoHuaK
23-02-2008, 03:51
аз днес излязох от сервиз.. 23 дни колата беше там, от 31януари до 22февруари.. за картер и еко кора каското плаща ама доставката е 5 седмици фром итали и ест аз доплатих 240лв за по бърза доставка.. не беше 5, а 2 седмици+1седмица дето чаках застрахователите да се наканят, а Ал. Ауто имаха в наличност тогава, нооо вече я нямаха и стана така..

fiore
23-02-2008, 11:53
Убедил съм се че нито една от застрахолвателните компании с "инс" накрая, не е коректна и не си заслужава да и бъдеш клиент. не съм доволен нито от Булинс, а още по малко от Лев Инс. за по сериозни обезщетения сумите от тях се вземат само със съдебно дело.

Venci
24-02-2008, 01:00
Става въпрос за сервиз Изток! Да изсъхнат дано. На един приятел Фиата чака да му доставят броня вече 2-ри месец....