View Full Version : Удрят те и оставаш 4 месеца без автомобил.
Колеги, най-накрая.
Алфата (166-ца), до която имам възможност да се докосвам, преди 4 месеца претърпя лек инцидент.
Един тъпак я посмачка малко точно в шофьорската врата.
След чакане за доставка на врата и незнам си какво, факт, че днес колата е готова.
Бати тъпотията. Заради някой си и застрахователи, 4 месеца се лишаваш от автомобила си. В каква държава живеем.
Колата е застрахована в Булинс, и беше в доверен сервиз, някъде около 4-ти километър.
Та да знаете колко е "нормалното" време да поправят малко ламарините на автомобилчето. :frown:
Неприятно е!....доста срещано нещо при застрохователите ни!...трябваше преди това, ако има възможност да я вкарат в представителния сервиз...може би доставката щеше да е по б :roll: ърза
ако си само за пребоядисване (с изчукванер на ламарините) отнема около 1 седмица. Явно когато има изписване на част се бавят повечко.....
Violator
22-02-2008, 19:27
Не бих застраховал при тях, доста истории съм чувал как прецакват хората
Stoyan Georgiev
22-02-2008, 23:24
от бул инс и аз съм патил :| а колко време бавят изплащането не е истината 4 месеца май :)
аз пък от БулИнс за сега нямам оплаквания (от 2000-ната година насам си застраховам там колите).
Верно, че в сервиз Изток не са баш цвете, ама става....
БулИнс Валутно Каско, това е добрата опция. Плащат си хората коректно всичко и в срок, точно 2 седмици след представени фактури, от който сервиз на тебе душата ти иска.
Неудобното е, че ти си плащаш ремонта, а те после ти връщат парите, но поне винаги го правят и то в срок-а от 15 дена. Но пък няма как те да знаят колко ще ти излезе ремонта. Колкото толкова. Поръчваш си само хубави части, които ти си искаш и те ти ги покриват....
Но Каското е по-скъпо разбира се. Качеството винаги идва на цена.
Дай боже и напред да си действат така добре БулИнс.
П.С. все пак е важно да се спомене, че за БГ много е важен застр. Ви агент. С лош агент или застраховка просто в някой офис винаги може да има грижи....просто защото живеем в БГ и трябва да го приемем.....Българи ви обслужват.....с добър и кадърен агент и в най-тъпата компания няма да имате грижи.
аз днес излязох от сервиз.. 23 дни колата беше там, от 31януари до 22февруари.. за картер и еко кора каското плаща ама доставката е 5 седмици фром итали и ест аз доплатих 240лв за по бърза доставка.. не беше 5, а 2 седмици+1седмица дето чаках застрахователите да се наканят, а Ал. Ауто имаха в наличност тогава, нооо вече я нямаха и стана така..
Убедил съм се че нито една от застрахолвателните компании с "инс" накрая, не е коректна и не си заслужава да и бъдеш клиент. не съм доволен нито от Булинс, а още по малко от Лев Инс. за по сериозни обезщетения сумите от тях се вземат само със съдебно дело.
Става въпрос за сервиз Изток! Да изсъхнат дано. На един приятел Фиата чака да му доставят броня вече 2-ри месец....