View Full Version : abs
Здравейте отново :D .Ставам нахален ама аз пак си имам едно вапросче.като трагна от начало ABS-са ми рита и при най-малкия допир на спирачката и след няколко мин.ми светва лампичката за ABS-са и спира да работи.Имам си спирачка но спира ABS-са.От какво може да е тва някой има ли идея? :cry:
Маи е нещо по електрониката на абс-а...
manolito
23-02-2008, 14:15
Отиваш на диагностика и ти казват какво е. :idea: :wink:
Ма един колега му беше прекъснат кабела на датчика на главината и като друсне точно така правеше. Най-лесно е да отидеш на диагностика, там ще си покаже. Иначе те чака много търсене и проверки, загуба на време и много нерви. Успех :roll:
ако някой от датчиците не работи при потегляне със скорост по висока от 20км компа изключва системата
при мен колега беше същото и се оказа едното гило на ръ4ната 4е задърга и от там се лъже абс-а и дава грешка
MiRaCuLiX
23-02-2008, 23:35
при мен колега беше същото и се оказа едното гило на ръ4ната 4е задърга и от там се лъже абс-а и дава грешка
Да преведа че ... "При мен колега, беше същото едното жило на ръчната задържа и от там лъже АБС-а и дава грешка"
ахамз мерси ше погледна но сега колата не е при мен ше стане след няколко дни и ше ви кайа дали сам сваршил работа
Искаш да кажеш, че си си влачил гумата и не си разбрал ли ? Защото аз не виждам да има общо жилото с АБС.
ако някой от датчиците не работи при потегляне със скорост по висока от 20км компа изключва системата
грешно обясних, имах предвид че прекъсваше в определен момент при вибрация, не че е скъсан :oops:
е при мен един пат изключи ли не трагва.Чак след като изгася колата запаля отново и чакам пак да изключи.Кофти че не сам с нея сега ама ше погледна тея кабели за дето говорите